• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla oturmak

babasizliği bilirim hep bi yanım eksik buyumuştur buda çok aci ama gerçek bunu yaşayan bilir canim bence yaşiniz biraz genç 1-2 sene orda geçirirsin zmanla o ayri eve çikmayi isticektir
Sanmıyorum ama umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

benim bi tanıdıgım babası ölmüştü annesi büyütmüş okutmus evlendi annesi dubleks bir ev aldı üst katta onun odası vardı eşi ve kendinin odası alt kattaydı.. ama olmadı ayrı eve cıktılar ki kadın iyi biridir yasananları bilemem

Babası vefat etmiş olabilir de bu yaşta annesiyle yatması sağlıklı bi ruh hali değil

Kadin kac yasinda ve o ne istiyor? Bu istek ondan gelmis gibi geldi bana. Istemem oglum yan cebime koy hesabi. oglunla yatilir mi hic ya. Hangi sehirdesiniz siz? Emzikli bebelerin annesiyle yatmasi bile sakincali, kisisel gelisim acisindan hata.
Sen bu durumu bastan beri biliyor muydun?

Kadin kac yasinda ve o ne istiyor? Bu istek ondan gelmis gibi geldi bana. Istemem oglum yan cebime koy hesabi. oglunla yatilir mi hic ya. Hangi sehirdesiniz siz? Emzikli bebelerin annesiyle yatmasi bile sakincali, kisisel gelisim acisindan hata.
Sen bu durumu bastan beri biliyor muydun?
bence erkeklerin hala belli yastan sonra annesiyle yatması hastalık bi şekilde psikolojik rahatsızlık ben düşünüyorum da nişanlım hayatta yatmaz hatta sırnaşmasını bile sevmez kv min

bence erkeklerin hala belli yastan sonra annesiyle yatması hastalık bi şekilde psikolojik rahatsızlık ben düşünüyorum da nişanlım hayatta yatmaz hatta sırnaşmasını bile sevmez kv min
Baştan bilmiyordum bu kadar olduğunu annesiyle tanışmaya gittiğimde evde birtek yatak odasında yatak olduğunu gördüğümde anladım

Baştan bilmiyordum bu kadar olduğunu annesiyle tanışmaya gittiğimde evde birtek yatak odasında yatak olduğunu gördüğümde anladım

bir yatak odası var diye annesiyle yatıyor olmasını nasıl düşündünüz.?kanepe, koltuk yokmu o evde? gelen misafirlerde yatak odasındamı ağırlanıyor?belki kadın kanepede yatıyor çocuk yatakta ,ey Allahım

bir yatak odası var diye annesiyle yatıyor olmasını nasıl düşündünüz.?kanepe, koltuk yokmu o evde? gelen misafirlerde yatak odasındamı ağırlanıyor?belki kadın kanepede yatıyor çocuk yatakta ,ey Allahım
Bunu düşünmeyecek kadar saf değiliz herhalde böyle biley gördükten sonra sordum ve durumu öğrendim gece telefonlar aradığım zaman annesi yanında uyanıcak diye açamıyor yani 2 senelik ilişkimde emin olmadan konuşacak değilim

Back