• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla beraber yaşamak

Umra5466

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
61
11
3
30
Merhaba arkadaşlar öyle çok bunaldımki yazmak istedim Kaynanamla aynı evde yaşıyorum keşke tek o olsa 4 görümce ve 1 eltim var sürekli bizdeler çok yoruluyorum evlenmeden önce 2 yıl diye anlaşmıştık sadece 2 yıl kalacaktım ama 3 te bitmek üzere eşim kalkmış bna ömür boyu diyor biz esimle görücü usulu evlendik ve ilk ve son flörtümdü hatta flörtte sayılmaz ben nişanlılkk döneminde onunla hiç bu konuları almamıştım zaten aile büyükleri haberdar diye ve çekingen olduğum için sustum açmadığıma okadar pişmanımki kafama taşlarla vurasım var. Herneyse eşiminde bunlardan haberi yok tabi geçenlerde konuyu açtım yok efendim ben aileme söz verdim ömürlük burdayız hakkım haram olsun 2 yıl ile beni kandıranlara eşime söyledim haberim olsaydı evlenmezdim seni zora sokmazdım diyor ah ah kafam. İkna olmuyor bu adam ve 1 de çocuğum var gerçekten yoruldum bıktım dayanamıyorum artık Kaynanamla yaşarım ama görümcelerim ve eltilerle asla hergün bizdeler hepsinin 3 er çocuğu engelde olamam annelerinin evi sonuçta kaynanam desen kadın temizlik hastası bugun iftara ben ve eşim dayıma davetliydik kaynanamda kayınpederimle tek kaldı iftardan sonra eve geldik kadın ağlama krizlerine girmiş baygınlık falan geçirmiş eşimde bana diyor annem kendini yalnız hissetti onun yalnız kalmaması lazım kadına üzüldüm ama sinirde oldum sürekli böyle yapıyor evdende çıkmayalım resmen bilerek of of derdimi yazsam buraaki sayfalar tükenir okadarki çok ne bi özel hayatım var kaynanam diyor evde rahat giyin saçını aç evde bir görümcem var o açınca etmediği hakaret kalmıyor şimdi söyleyin ben nasıl rahat giyiniyim başımı açıyım kızı bişey kırıyor bedua ediyor dakikalarca insan hali illaki birşeyler kırılır bulaşıklara bile korkarak elliyorum ve buarada kaynanam50 yaşında of en iyisi öleyim kurtulayım ben üşenmeden yazımı okuyanlara teşekkür ederim biliyorum kimse yardım edemez ama bu mübarek günlerde dua edin lütfen Allah razı olsun şimdiden kendim ettim kendim buldum

Allah yardımcınız olsun öncellikle . Geçmiş zamanı geri getiremiyoruz ne yazık ki :sus:

Keşke her şeyi değiştirebileceğimiz küçük bir sihir olabilseydi . Eşiniz daha çok kendine eş değilde evine hammal almış gibi duruyor .

Yatağımda olsun , beni doyursun , bizimkilere baksın . Ne ala ne ala.

Aileniz ne diyor bu konuda

Yorumum kırıcı olabilir özür dilerim :KK64:

Ayri eve cikmiyorsa birlikte dubleks bir eve cikmayi teklif edin, ust kat sizin ozel alaniniz olur, alt katta elti ve gorumceleriniz gelip istedigi gibi takilabilir yuksrda isim var diyerek inmeyebilirsiniz.

Kendi annemle ayni mahallede oturdugum halde yalniz kalmaya ihtiyac duyuyorum (oyle hergun bir arada degilizdir ustelik) siz ayni evin icinde dilediginiz gibi giyinemezken bile... olmaz oyle

Allah yardımcınız olsun öncellikle . Geçmiş zamanı geri getiremiyoruz ne yazık ki :sus:

Keşke her şeyi değiştirebileceğimiz küçük bir sihir olabilseydi . Eşiniz daha çok kendine eş değilde evine hammal almış gibi duruyor .

Yatağımda olsun , beni doyursun , bizimkilere baksın . Ne ala ne ala.

Aileniz ne diyor bu konuda

Yorumum kırıcı olabilir özür dilerim :KK64:
Hiçte kırıcı değil olanlar bu gerçekten annem dayan kızım diyor bEnim yenelerimde ev üstü 5 abim var imkan olmadığı için 3 yıl kalıyorlar ama sonra babam ev alıyor dayıyor döşüyor oyle gönderiyor bende sırf gelinler laf etmesin aileme diye ev üstünü kabul ettim güya 2 yıl ama herneyse bu neden olduğu için ailemde pek konusamayor annem zaman biraz geçsin konusucaz onlarla diyor bende babamla pek konuşmadığım için onun haberi yok hiç beni çok mutlu sanıyor

Ayri eve cikmiyorsa birlikte dubleks bir eve cikmayi teklif edin, ust kat sizin ozel alaniniz olur, alt katta elti ve gorumceleriniz gelip istedigi gibi takilabilir yuksrda isim var diyerek inmeyebilirsiniz.

Kendi annemle ayni mahallede oturdugum halde yalniz kalmaya ihtiyac duyuyorum (oyle hergun bir arada degilizdir ustelik) siz ayni evin icinde dilediginiz gibi giyinemezken bile... olmaz oyle
Suan 2 katlı olamsada 5 odalı 2 salonu bir evde yaşıyoruz mümkün değil bu evi bırakmaları ve görümcelerim ve eltim gelirsede çaydır pastadır servis falan oluyor hepsini tek yapsa adımı çıkarırlar

Odamda banyoda var onuda düşünmüşler tabi eşimin umrumda değil cinsellik adama senin için saçımı boyatacam diyorum benim içinse yapma diyor zaten saçını görmüyorum diyor durum böyle

Cocugu al annene git
Ayri ev olmadan da gelmiyorum de
Bir kere rest cek
Sen kazanicaksin

Hiçte kırıcı değil olanlar bu gerçekten annem dayan kızım diyor bEnim yenelerimde ev üstü 5 abim var imkan olmadığı için 3 yıl kalıyorlar ama sonra babam ev alıyor dayıyor döşüyor oyle gönderiyor bende sırf gelinler laf etmesin aileme diye ev üstünü kabul ettim güya 2 yıl ama herneyse bu neden olduğu için ailemde pek konusamayor annem zaman biraz geçsin konusucaz onlarla diyor bende babamla pek konuşmadığım için onun haberi yok hiç beni çok mutlu sanıyor
Gerçekten şuan kocaman bir off çekesim var . Hayal edince bu yaşanılanları .

Sabırlı bir yapın var . İnce düşünüyorsun ama her şeyden önce mutlu olman gerekiyor . Babanada söyle dile kolay 3 yıldan bahsediyoruz . Pasif durmamaya çalışın .

Gerçekten şuan kocaman bir off çekesim var . Hayal edince bu yaşanılanları .

Sabırlı bir yapın var . İnce düşünüyorsun ama her şeyden önce mutlu olman gerekiyor . Babanada söyle dile kolay 3 yıldan bahsediyoruz . Pasif durmamaya çalışın .
Kaynanam krizler geçiriyor o neolacak eşim anası için başkasıyla bile evlenir a babamda boşanmaya karsı anca arayı yapar

Kaynanam krizler geçiriyor o neolacak eşim anası için başkasıyla bile evlenir a babamda boşanmaya karsı anca arayı yapar
Karşı tarafın her zaman yaptığı en iyi şey psikolojik baskıdır . Bir kaç yıl önce annemle güne giderken bir kadın istediği gelin modelini anlatıyordu . Demiyorda hizmetçi arıyorum “gelin arıyorum “ diyordu.

Sen bu adamı seviyor musun gerçekten . Böyle bir adamla çözüm yolu yok nedense . Her şey sende bitiyor. Babanada çıtlat ortada verilen sözler var

bizim aile değişik boşanma hayatta olmaz babamgilde kabul etmez babam çok karsı eliyle bile teslim eder valla hiç bir oluru yok yinede çok sağol zaman ayırıp yazdığın için

Bosan demedim yahu
rest cek dedim
Bi gun bir yerden kavga cikar
Aglaya aglaya babana git
Hafif bir sinir krizi esliginde ;)
Ne kadar ezildigini anla
Canima kiyarim falan de
Baba sonucta eliyle falan teslim etmez o zaman bence
Yoksa kv Allah gecinden versin tabii de 30 sene daha yasarsa sende 30 sene o evde curuyeceksin

Allah yardımcınız olsun.yani kayınvalide ile yaşamak çok zor tabi.ben tatillerde memlekete gelince bile zor dayanıyorum.o da en iyisi benimkidir ama o bile arada laf sokar hım hum der.yani...Allah yardımcınız olsun evi ayırmaya bakın bir an önce.

Ayrıca o gorümceler eltiler gelince de sıkıntı.onların çocukları dagıtır döker saçar, pisliği size kalır.çünkü onlar misafir olur siz ev sahibi.

Ben lohusalıkta 40 nün 35 inde geldi de ona dayanamadım sen nasıl 3 yıl birde 4 görümce mi olur ya bence babana anlat belki umduğun gibi olmaz nereden biliyorsun ki ayrıca eltin neden sizinle yaşamıyor

Merhaba arkadaşlar öyle çok bunaldımki yazmak istedim Kaynanamla aynı evde yaşıyorum keşke tek o olsa 4 görümce ve 1 eltim var sürekli bizdeler çok yoruluyorum evlenmeden önce 2 yıl diye anlaşmıştık sadece 2 yıl kalacaktım ama 3 te bitmek üzere eşim kalkmış bna ömür boyu diyor biz esimle görücü usulu evlendik ve ilk ve son flörtümdü hatta flörtte sayılmaz ben nişanlılkk döneminde onunla hiç bu konuları almamıştım zaten aile büyükleri haberdar diye ve çekingen olduğum için sustum açmadığıma okadar pişmanımki kafama taşlarla vurasım var. Herneyse eşiminde bunlardan haberi yok tabi geçenlerde konuyu açtım yok efendim ben aileme söz verdim ömürlük burdayız hakkım haram olsun 2 yıl ile beni kandıranlara eşime söyledim haberim olsaydı evlenmezdim seni zora sokmazdım diyor ah ah kafam. İkna olmuyor bu adam ve 1 de çocuğum var gerçekten yoruldum bıktım dayanamıyorum artık Kaynanamla yaşarım ama görümcelerim ve eltilerle asla hergün bizdeler hepsinin 3 er çocuğu engelde olamam annelerinin evi sonuçta kaynanam desen kadın temizlik hastası bugun iftara ben ve eşim dayıma davetliydik kaynanamda kayınpederimle tek kaldı iftardan sonra eve geldik kadın ağlama krizlerine girmiş baygınlık falan geçirmiş eşimde bana diyor annem kendini yalnız hissetti onun yalnız kalmaması lazım kadına üzüldüm ama sinirde oldum sürekli böyle yapıyor evdende çıkmayalım resmen bilerek of of derdimi yazsam buraaki sayfalar tükenir okadarki çok ne bi özel hayatım var kaynanam diyor evde rahat giyin saçını aç evde bir görümcem var o açınca etmediği hakaret kalmıyor şimdi söyleyin ben nasıl rahat giyiniyim başımı açıyım kızı bişey kırıyor bedua ediyor dakikalarca insan hali illaki birşeyler kırılır bulaşıklara bile korkarak elliyorum ve buarada kaynanam50 yaşında of en iyisi öleyim kurtulayım ben üşenmeden yazımı okuyanlara teşekkür ederim biliyorum kimse yardım edemez ama bu mübarek günlerde dua edin lütfen Allah razı olsun şimdiden kendim ettim kendim buldum
Resmen benim hayatımı yazmssn kader arkadaşım

Ben kaynaam kayinbabamla yaşıyorum ne zordur bilirim rahat giyinemiyosun uzanamiyosun işin bitmiyo hep iş iş iş misafirleri bitmez heleki kaynanaa temizlik hastasi olunca gotunun üstüne oturmaz ona göre ne kadar temiz olursan ol kirlisib işini beğenmez hep burun kivirr pervane olsan 4 dönsen yinede onun kızı daha temiz daha hamarat ahh ahh ben biktim piskolojim bozuldu bidr ben evin tek oğlunu aldm aynı evde yasiyoruz ancak eşim seneye ev alırsa alt üst komşu oluruz bunada şükür diyorum komşu olalım bari evimde rahat olim yine işlerini yaparim başım gözüm üstüne eşim hep bana haksızlık yaptığını görüyo ona kızıyor ama boş kadın anlamiyo milletin önünde melek oluyo tek başına gerçek yüzünü çıkarıyor ben neler yaşıyorum yazssam destan olur

Back