Kaynanayla Baglari Kopardim

Tanımadığınız insanların fikirleri zerre kadar umrunuzda değilse onlara laf yetiştirme birilerini savunma kapak yapma yerine eşinize karşı birileri duvarı yumruklamış sanıyorsam bu durumla uğraşın sizin ilgilenneniz gereken konu bu bence burda laf yetiştirmek değil

Siz kadinlar hep ayni cevap yetistirmedik ne haddimize sekil a siz hep boylesiniz post kasma isine bsk bacim bu yazdgm senin gibileri icinde gecerldir.

Yemin ederim, biri bana kufur etse daha iyi su MECBURSUN lafindan....
hic gelemem bu lafa ..

sende iyi yapmissin , susma ver boyle agizlarinin payini herkes haddini bilsin.
Bitane oglu varmis , herkesin yavrusu kendine tatlidir..
seninde bi ana kuzusu oldugunu unutmuslatlr sanirim ..
hatirlatmak lazim ...

esinle b unlar yuzunden arani bozma bosver bunlari..

Eşiniz sizin tarafınızda ise, bunu iyi değerlendirin. Cadı görümceleri takmayın.
Ve onlar için , eşinizle kavga etmeyin. :)

Ben bu konudan bir şey anlamadım.

Konu sahibi mı desem,sahibesi mi desem?

Karı koca konu açmış gibime geliyor? Yoksa karısı yakalanmış mı?
Ilginç.

Ben bu konudan bir şey anlamadım.

Konu sahibi mı desem,sahibesi mi desem?

Karı koca konu açmış gibime geliyor? Yoksa karısı yakalanmış mı?
Ilginç.

evet ya 2 kere okudum son mesaji senin yazindan sonra tam anladim.Gercekten ilginc simdi ne olacak ?kocasi tanimadigi bizlere ates puskuruyor konu sahibesi ne halde acaba?

EVET ABLALAR TEYZELER NİNELER VE BACİLAR;

BURDA HER YAZİLANİ OKUYAMADİM ki ZAMANİM YETMEZ ROMAN SEVMEM...FAKAT CİRKİN YAZİ YAZAN İNSANLAR VAR.

KV KP DİYE KİSALTTİGİNİZ SAHİSLARDAN OLACAGİNİZİ VE O ZAMAN HERSEYE ANLAM VERECEGİNİZİ UMDUĞUM GİBİ SMDİKİ YAZDİKLARİNİZDAN ve DUSUNDUKLERİNİZDEN DE PİSMAN OLACAGİNİZDAN EMİNİM.

BANA BİR DEGİL BİN KADİNİN FİZİKSEL OLARAK FARKLİ AMA İC YAPİSAL OLARAK AYNİ OLDUGUNU GOSTERDİGİNİZ İCİN SİZLERE COK TESEKKUR EDERİM.

RABBİM ESLERİNİZLE BİR OMUR BOYU MUTLULUK VE KV KP LER İLE HUZURSUZLUKLAR NASİP EYLESİN..(Evet hepinizin yazdiklarini buraya bagladim.guzel insanlar peki boyle olunca sizle esinizile araniz cokmu iyi olucak)

YAHU YARGİLAMADAN İNFAZ ETMİSSİNİZ.YURDUMUN HER YERİNDEKİ KADİNLAR AYNİYMİS.

Unutmayin bir gun sizinde cocugunuz olacak ve evlenecek...bakalim
sizde o zaman boyle konustugunuz gibi olacakmisiniz..

KOTU KAYNANALARDA VARDİR ANLARİM HAKLİ OLABİLCEGİNİZ YERLER VARDİR AMA YİNEDE BURDAKİ YAZANLAR ARASİNDA HAKLİ DİYEBİLCEGİM BİRİ YOKTUR OLAMAZDA OLSA BURAYA İKİ KELAMDA DUZGUN BİSEY YAZARDİ.

RABBİM SİZİN GİBİ BOS (İNSAN DUSMANİ BENCİL) İNSANLARDAN BİZLERİ KORUSUN,AYDİN AKİLLİ BİLGİLİ ALİM İNSANLARLA YUZ GOZ ETSİN..

AYRİCA YUKARDA BABAM İCİN. KİZLARİ VE KOCASİ YAPMİSTİR DİYEBİLCEK KİSİ SENİ İNSAN YERİNE KOYMUYORUM SANİRİM SİTEDE 4 AYAKLİ VARLİKLARDA YAZİ YAZABİLİYOR DİYORUM
VE HEPİNİZİ RABBİME HAVALE EDEREK KV OLACAGİNİZ GUNLERİN CABUK GELMESİNİ DİLİYORUM...

NOT: KİMSE CEVAP YAZMASİN BOSUNA YORMAYİN PARMAKLARİNİZİ İCİNİZDE KALSİN CEVAPLARİNİZ ZERRE KADAR UMRUMDA DEGİL TANİMADİGİM
İNSANLARİN YAZDİGİ BİR KELİME
DAHİİ VE ZERRE KADAR UMRUMDA OLAMAZ SİZİN DUSUNCELERİNİZ ..
KİTABİMİZDA YAZAR ONCE AİLE ZİYARETİ SONRA KOMSU SONRA DİSARİSİ DİYE.. kulaginiza kupe ola..

ve yine ATALARİMİZ,

NE EKERSEN ONU BİCERSİN..
demişler.

HADİ EYVALLAH.

KOCASI.

eveeet bir kk klasiği daha.üye gelir eşinin ailesi hakkında atar tutar,buradan da tam desteği alır,daha da coşar muhtemelen:KK50:
bir şekilde üyenin eşi bu yazıya ulaşır.(bu da eşi ile konuşurken bak kk'daki kadınlar da bana hak verdi diye bahsetmesi de olabilir)
eş de girip kendince aslında anlatılanların tam da doğru olmadığından bahseder:KK34:
gene bu koca insaflı çıktı.karısının yaptıklarını tek tek ifşa da edebilirdi.kaç kez yaşadık bu durumu.hatta bir konuda karı koca karşılıklı atışmıştı:KK51:

Fevri kadın kocasının ailesiyle ağız dalaşına girer.
Akıllı kadın böyle bir mevzuyu kocasının halletmesini bekleyerek geriden izler.

Cümbüş şimdi başlıyor mahşerin 3 atlısı kocanı doldurup doldurup üzerine salacak, kocan da bir iki üc derken en yakınına yani sana patlayacak :)

Valla Elmiciğim aynen böyle düşünüyorum. Daha 5 aylık evlilikte vay efendim neden balkona çıktı biz giderken, yok neden suratını astı diye hemen eve çıkılıp bağrınıp vay neden haber verecekmişiz, neden bakıyorsunuz fesatlanayorsunuz denirse o kaynana da demeyeceği varsa da der mecbursun diye. Şunun ayrımına varmak lazım izin almak başka şey, biz gidiyoruz bir isteğiniz var mı diye haber vermek başka şey daha önceki sayfada da yazdığım gibi aynı apartmanda oturan kendi annesi olsaydı habersiz gitmezdi ama aska anneciğim biz çıkıyoruz haberin olsun derdi. Kaynana da yokmuş gibi davranırsan onlarda kocanı doldurur çünkü haklı duruma geldiler kendi elleriyle kendini haksız duruma düşürdü oysa ki rahatsız oluyorum hesap vermek zorundaymış gibi hissediyorum dese zaten eşi yanında olurdu. Şimdi aynı apartmanda nasıl yüz yüze bakacaklar acaba. Yani aynı apartmanda olup tamamen bağımsız yaşayan birileri var mı ben sanmıyorum kendi ailende olsa olmaz ama hem kira vermiyim rahat edeyim hem hiç gçrüşmeyelim yok işte öyle bir dünya.

konu sahibi kocam benim yanımda destek diyordu,ama kocasının yazdığına göre pek de öyle değilmiş galiba:KK50:

Bize burda laf söyleyeceğinize,bence alın annenizi ve bacılarınızı karşınıza onlara laf anlatın.
Eşinize cidden çok üzüldüm şuan.

Son düzenleme:
Ahahhaha şimdi fark ettim,bu adam bana doğrudan laf sokmuş.:KK9::KK9:

Evet,hala lafımın arkasındayım.:KK51: Babanıza acıyorum.:KK51:

Dört ayaklı mı didiniz siz bana ? :KK20: Ah,çok rencide oldum.İstediğiniz kadar sallayabilirsiniz bana.:21::21:

Cevabım : Bilmukabele.:KK23:

Ahahhaha şimdi fark ettim,bu adam bana doğrudan laf sokmuş.:KK9::KK9:

Evet,hala lafımın arkasındayım.:KK51: Babanıza acıyorum.:KK51:

Dört ayaklı mı didiniz siz bana ? :KK20: Ah,çok rencide oldum.İstediğiniz kadar sallayabilirsiniz bana.:21::21:

Cevabım : Bilmukabele.:KK23:

Umarım eşine zarar vermez bu adam.:KK50:

Son düzenleme:
daha .. den kesilmemiş herhalde süt çocuğu.insan olan adam olan göz yummaz böyle şeylere.tamam herkesin yeri ayrıdır ama annecik annecik te bi yere kadar.evlenipte yakmasaymış kimsenin başını.mademm anadan ayrılamıyor..bi yere habersiz gidemiyorr karısına evdeki yaşı geçmişleri salıyorr onlarla kalsaymış hep..

sizin sorunlarınız bitmez. biri biter biri başlar..
hele ki zihniyetler bu şekilde olduktan sonra herkes kendini haklı görür.

Haklısın canım..
Çok üzüldüm konu sahibine.

Muhtemelen okuyacaksınız,tekrar yazıyorum.

Kimse size annenizi alın belediye çöplüğüne atın demedi.Kimse huzur evine bırakın demedi.Bu neyin öfkesi? Yanlış kişiye patlıyorsunuz. Kız kardeşleriniz kim oluyor da sizin gittiğiniz yere karışma hakkını kendilerinde buluyor ? Anneniz gelininden neyin hıncını almaya çalışıyor ? Evcilik değil bu,evlilik.Madem denge kuramıyorsunuz,evlenmeyecektiniz.Elalemin kızlarının başını yakmayın bari.

X