- Konu Sahibi hayatbumudur
-
Ayy canımbak aklın yolunu birdir. İyi olduğunuz bir günde ver, evde okumasın ama dışarıya giderken çantasına veya cebine koy.
Yazmak kendimiz için bile terapidir.Sen kendin için yıne yazmaya devam et.
Kısa bir mektup olsun ama bilirsin erkeklere kısa ve net kelimeler gerekli..
Psiklolog demişken aile danışmanına gidebilirsiniz birlikte, eşin ne der?
kendisine dediğim oldu psiloğa gidecem hatta beraber gideceğiz deyince sen git cnm diye gülüyor sadece hayatta gitmez keşke gitsehayatta gitmez
Kesinlikle eşinizin değerini bilin ona bir kez daha aşık olmakta haklısınız allah hiç bozmasın allah sonsuz mutluluk versin:)
evet ben iş çıkışı o hep aşağıda annesi gilde oluyor ben kahvaltısız çıkıyorum ben giyinirken o aşağı iniyor kahvaltıya çünkü onu sofrada bekliyor oluyorlar
ütüyü aşağı indirsem herkes hayatından memnun olur
senin giyinmeni beklemiyomu yarım saat geç kahvaltı yapıversin ölcekmi açlıktaninsan karısını uğurlar akşam eve gelince sevgiyle karşılar bunlar basit ama çok önemli şeyler. kocan bekarkende hep anasının dibindemi oturuyodu bunlar seni evlatlık diye almış heralde kendilerine eş yada gelin diye değil
hayırlı evlat olmuştur belki ama hayırlı eş olmayı hiç becerememiş eşin
teşekkür ederim canım gerçekten allah bozmasın çok mutluyum biz çok zorlukları aşıp evlendik ne benim ne eşimin ailesi beni asla üzemez zaten eşim böyle bir şeyede izin vermez ben nasıl mutlu oluyorsam o bana herzaman destek olmuştur allah yardımcın olsun.herşey istediğin gibi olsun.
aşağı indiğimde sofradan kalkıp beni uğurlamaya çıkıyor
şuan öyle kötü durumdayımki ya moralim sıfır yemin ediyorum kaçıp gidesim var yapayalnız hiç kimsenin olmadığı bir yere.... Allahım herşeyde hemen savunmaya geçmesi beni çıldırtıyor ya bu değildi benim kocam evimizdede bana karşı iyi ama gel gelelim isyan etmeye sanki o melek adam gidiyor yerine başkası geliyor
arkadaşlar çıldırmak üzereyim ya resmen kuklaya dönüştü benim haricimde herkesin istediklerini yapıyor.... şimdiağlamaktan önümü göremiyorum dün kendisinden annemlere gitmek istedim önce yok dedi yok efendim annesi ona sevdiği yemeği yapmış üzülürlermiş dedi ben eve yetiştim istersen gideriz dedi ben de yok dedim gitmiyoruz aklını ne değiştirdi dedim hemen savunmaya geçti ne demek istiyorsun diye bugünde iş görüşmesi vardı binbir bahane buldu bana yeter canımı sıkma dedi bende kapattım mesajlaşma programını şimdide bana mesaj çekiyor ailesiyle ablasına gidiyorlarmış ya delirecek gibiyim inanın daha arabamızla bir yere gitmiş değiliz ha dün akşam yemeğinden sonra bir aile dostuna önceden gitmemiz gerekiyordu yemek yerken babasına gidelimmi diyor babası gideriz dedi hopppp hemen sofra kalktı bulaşıklar olmadan kalktık gittik....
Allahım bana dayanma gücü ver bıktım bıktım daha birşeyi ima etmeden sen ne demek istiyorsun diyo yani daha bir şey demeden toz kondurmuyor....
ALLAHIM SEN İÇİMDEKİLERİ BİLİYORSUN DIŞARDAN HERKES BENİ ÇOK MUTLU SANIYOR ARTIK YAŞAMAK BİLE İSTEMİYORUM....
mektup yazmışsın madem yüz yüze konuşamıyosun ver o mektubu niye elinde tutuyosun hala seni bu kadar üzmelerine izin verme
mektup yazmışsın madem yüz yüze konuşamıyosun ver o mektubu niye elinde tutuyosun hala seni bu kadar üzmelerine izin verme
canim ya..senin neler yasadigini okadar iyi anliyorumki..bizde yan yana oturuyoruz hemde oyle bir yan yana ki arada kapi mesafesi bile yok:)ilk basta kabul ettim cunku ailesini cok seviyordum halada seviyorum aslinda.esim tek erkek kp vefat edeli cok olmus bide ikitane gorumce var esimden buyuk evli olmayan.bi ara surekli birlikte olalim heryere birlikte gidelim istedi kv.buda bana gore yanlis benim kendi yuvam kendi evim var alisik degilim ben oyle ic ice olmaya.hep birlikte yemek yiyelim evimin anahtari olsun aksam mutlaka goruselim ben evden cikarken haber verim istediler vs vs.
esime sikayetci oldum oldukca esim beni anlamamaya basladi.arada kaliyordu ne orayi nede beni korumuyordu.durum boyle olunca 8 ay sonra cok buyuk patladim.baglari tamamen kopardim konusmadim.esimin zoruyla bi araya geldik.
simdi daha iyiyiz karismiyolar rahat birakiyorlar ama ben artik hicbirseyi icime atmiyorum rahatsiz oldugum her konuyu dile getiriyorum.
mesela benim kv bana hep esimle nasil konusmam gerekeni soyler nasihat eder: ogluma yuklenme zaten calisiyo.bisey sorcaksan fazla usteleme. calisiyosa arama vs vs.
bende acik acik soyledim: o benim kocam nasil konusacagimi bilirim senin bana soylemene gerek yok.
surat yapti ertesi gun hicbisey yokmus gibi konustuk.sende biraz vurdum duymaz olcaksin.cekinmiyerek konus rahatsiz oldugunu soyle ben 8 ay oyle yapmadigima bin pismanim. simdi kafam rahat valla surat yapiyorlar ama bi gun ikigun.yapsinlar yapcak bisey yok onlar benim herseyime karisirken cekinmiyorlardida benmi cekinicem.
sende bi benim dedigimi dene bak mesafeyi nasil koruyorlar,dile getirmedigin surece sen suclu olursun.
allah sizede sabır versin ama yine eşiniz taraf tutmamış ben ağzımı açmadan onları korumaya çalışıyor kv banada sık sık iyi geçinin tartışmayın birbirinizi anlayın diyor.... ama inanın çok zor siz de beni anlıyorsunuz nerdeyse aynı bende önce öyle olacağını yani bukadar abartılı olacağını bilmiyordum...
çıldıracak gibiyim inanın
ne yapacağımı bilmiyorum
eşin halinden çok memnun, sorun bu bence
Allah kötü gözlerden sakınsın sizi Allah nazarlaedan saklasın inanın böyle duyduğumda cok mutlu oluyorum Allah için insan niye yaşıyor
insan niye evleniyor annem üzülmesin babam üzülmesin diye bir ömür gecmezki eşim üzülmesinde diyebilmeli insan..
beki sizden ricam eşinize karşı nasıl davranırsınız ben sakinim ama bazen sinirlerime hakim olamıyorum.... diyaloğunuz nasıl mesela yada ondan bir şey istediğinizde nasıl yaptırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?