slm arkadaşlar çok bunaldım gece boyu adam gibi uyuyamadım bile sorun kayınvalidem ben yurt dışında yaşıyorum geçen sene kayınvalidem geldi o zaman hamile değildim ve çalışıyordum işten izin alıp onu gezdirdim dolaştırdım temizlik anlayışımız çok zıt tuvalet banyo falan iğrene iğrene yıkıtyodum ama ne eşime ne de ona bişey belli etmedim yazın türkiyeye gittimizde eşim evde değilken bana dedi be fala baktırdım oğlun bu gelinle evlendiğine çok pişman falan dedi ben agladım ağlayınca yanıma geldi eger bunu oğluma söylersen seni parçalarım dedi tabi ben eşime sölemedim ama ondan korktuğum için deil zaten az tatil var geçecek die düşündüm.Her defasında kızıyla damadını övüyor eşimin yanında beni karalamaya çalışıyor.şimdi ısrarla doğumu türkiyede yap dedi bende yapmıcam annem gelcek dedim annem passaport yol parasını kendi karşılayıp gelecek dün eşimi işteyken aramış masraflarımı karşıla bende annesi gittikten sora gelcem demiş eşim eve geldi işte o anne gelsin çok masraf olmaz dio ama bana da özel hastanede doğum maddi açıdan bizi zorlar dio yani gelcek.Ben geçen sene çok yoğun çalışıyodum sabah 8 akşam 6 eve gelince doğal olarak eşofman giyiyodum aaa sendemi evdeki şu bakımsız özensiz kadınlardan mısın dedi şimdi gelince bebeğime giymime saçıma başıma herşeye karışcak o konuda da napcamı bilmiyom.bide biz bebegin ismine karar verdik eşimle ısrarla kayınbabamın isminide koymamızı istiyo ama ben istemiyorum.çünkü bir kaç ay önce kızı doğum yaptı bebegini beşiği pusetti elbisesi herbişeyini aldı eşim geçen telefonda sordu bizim ufaklığa bişeyler aldınmı die yooooo ne alcam almadım dedi.offffff çok karışık ve düzensiz yazdım kusura bakmayın ama kafamda bu kadar karışık ne olur napmalıyım nasıl davranmalıyım akıl verin
slm arkadaşlar çok bunaldım gece boyu adam gibi uyuyamadım bile sorun kayınvalidem ben yurt dışında yaşıyorum geçen sene kayınvalidem geldi o zaman hamile değildim ve çalışıyordum işten izin alıp onu gezdirdim dolaştırdım temizlik anlayışımız çok zıt tuvalet banyo falan iğrene iğrene yıkıtyodum ama ne eşime ne de ona bişey belli etmedim yazın türkiyeye gittimizde eşim evde değilken bana dedi be fala baktırdım oğlun bu gelinle evlendiğine çok pişman falan dedi ben agladım ağlayınca yanıma geldi eger bunu oğluma söylersen seni parçalarım dedi tabi ben eşime sölemedim ama ondan korktuğum için deil zaten az tatil var geçecek die düşündüm.Her defasında kızıyla damadını övüyor eşimin yanında beni karalamaya çalışıyor.şimdi ısrarla doğumu türkiyede yap dedi bende yapmıcam annem gelcek dedim annem passaport yol parasını kendi karşılayıp gelecek dün eşimi işteyken aramış masraflarımı karşıla bende annesi gittikten sora gelcem demiş eşim eve geldi işte o anne gelsin çok masraf olmaz dio ama bana da özel hastanede doğum maddi açıdan bizi zorlar dio yani gelcek.Ben geçen sene çok yoğun çalışıyodum sabah 8 akşam 6 eve gelince doğal olarak eşofman giyiyodum aaa sendemi evdeki şu bakımsız özensiz kadınlardan mısın dedi şimdi gelince bebeğime giymime saçıma başıma herşeye karışcak o konuda da napcamı bilmiyom.bide biz bebegin ismine karar verdik eşimle ısrarla kayınbabamın isminide koymamızı istiyo ama ben istemiyorum.çünkü bir kaç ay önce kızı doğum yaptı bebegini beşiği pusetti elbisesi herbişeyini aldı eşim geçen telefonda sordu bizim ufaklığa bişeyler aldınmı die yooooo ne alcam almadım dedi.offffff çok karışık ve düzensiz yazdım kusura bakmayın ama kafamda bu kadar karışık ne olur napmalıyım nasıl davranmalıyım akıl verin
ya hepinize teşekkür ederim moral oldu.
Madem bu konu seni bu kadar strese sokuyor ve üzüyor, ozaman esine herseyi dosdogru anlat. Sonucta bu kadar stresi lohusa dönemindede kaldirabilmen zor, esine bunu anlatmalisinki oda tam olarak olaylari anlayip senin yaninda olabilsin. Kayinvalidenede maddi acidan imkaninizin olmadigini, bebek icin cok masraf yaptiginizi ve o yüzden biletini felan ödeyemeyeceginizi dersiniz, böylelikle oda yaniniza gelemezslm arkadaşlar çok bunaldım gece boyu adam gibi uyuyamadım bile sorun kayınvalidem ben yurt dışında yaşıyorum geçen sene kayınvalidem geldi o zaman hamile değildim ve çalışıyordum işten izin alıp onu gezdirdim dolaştırdım temizlik anlayışımız çok zıt tuvalet banyo falan iğrene iğrene yıkıtyodum ama ne eşime ne de ona bişey belli etmedim yazın türkiyeye gittimizde eşim evde değilken bana dedi be fala baktırdım oğlun bu gelinle evlendiğine çok pişman falan dedi ben agladım ağlayınca yanıma geldi eger bunu oğluma söylersen seni parçalarım dedi tabi ben eşime sölemedim ama ondan korktuğum için deil zaten az tatil var geçecek die düşündüm.Her defasında kızıyla damadını övüyor eşimin yanında beni karalamaya çalışıyor.şimdi ısrarla doğumu türkiyede yap dedi bende yapmıcam annem gelcek dedim annem passaport yol parasını kendi karşılayıp gelecek dün eşimi işteyken aramış masraflarımı karşıla bende annesi gittikten sora gelcem demiş eşim eve geldi işte o anne gelsin çok masraf olmaz dio ama bana da özel hastanede doğum maddi açıdan bizi zorlar dio yani gelcek.Ben geçen sene çok yoğun çalışıyodum sabah 8 akşam 6 eve gelince doğal olarak eşofman giyiyodum aaa sendemi evdeki şu bakımsız özensiz kadınlardan mısın dedi şimdi gelince bebeğime giymime saçıma başıma herşeye karışcak o konuda da napcamı bilmiyom.bide biz bebegin ismine karar verdik eşimle ısrarla kayınbabamın isminide koymamızı istiyo ama ben istemiyorum.çünkü bir kaç ay önce kızı doğum yaptı bebegini beşiği pusetti elbisesi herbişeyini aldı eşim geçen telefonda sordu bizim ufaklığa bişeyler aldınmı die yooooo ne alcam almadım dedi.offffff çok karışık ve düzensiz yazdım kusura bakmayın ama kafamda bu kadar karışık ne olur napmalıyım nasıl davranmalıyım akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?