- 31 Aralık 2011
- 1.941
- 40
benim bi sekilde ayni binada farkli dairelere ikna etmem lazim.
Bu da çözüm değil ki, ha aynı ev ha aynı apartmanda 2 daire. Biraz daha aç mesafeyi bir - iki durak gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bi sekilde ayni binada farkli dairelere ikna etmem lazim.
Sanirim senin de problemin var.cozemediysen anlatir misin.belki bi cozum buluruz ya da ne bileyim bize de ornek olur.Konu sahibi ben seni cok iyi anliyorum. Ceken bilir, yasayan bilir. Gerisine hava hos gelir.
Peki nedenkaynana dediniz efkar bastı
Aynen zeycanim.cozemiyorum...sanirim ovlunun beni sevip onu unutacagindan korkuyor.onceden her yere beraber giderdik.son iki aydir oglu yanimiza pek alip goturmuyor.salon da tutuldu.sanirim ciddi ciddi gidici gozuyle bakiyor ogluna...ahillam simdi gördüm konunu ve inan cok üzüldüm... sizin biraraya gelmeniz icin elinden geleni yapan kaynanan resmen u dönüsü yapmis nerden kaynaklandigini bi anlasak keske
ama resmen sizi bozmak icin and icmis durumda bu durumda sen konusarak bisey cözemezsin gibime geliyor bence biraz mesafe tut zaten suan görüstünüz yok biraz bi nisanlininda akli basina gelmesi icin sen aradan cekil derim...
senin kirildigini ve mutsuz oldugunu anlamasi icin bu sart , kaynanan bu sözleri ciddi dediysede ki saka oldugunu sanmiyorum daha bugünlerin bile iyi sayilir
nisanlin görmesi lazim gercekleri yoksa kaynanan onu kolaylikla eline alir ikisi bir arada sana hedef tutar
bence biraz uzaklas onlardan nebilim biyerde akraban varsa baska bi sehirde o cagirdi biraz onla olcam diyip biraz uzaklas yada ne bilim ama kesinlikle aralarina sokulma seni istemeyen onlarsa seni istemelerini bekle
yani sen yine saygini sevgini eksik etme aradiklarinda yada karsilasinca ama bence ilk adimi da sen atma birak nisanlin göstersin seni nekadar isteyip istemedigini
ya kndimi senin yerine koyarak diyorum bu sözleri ben öyle yapardim böyle bi duumlar karsilassaydim kndimi cekerdim kndi kabuguma ve sadece izlerdim
ama kndimi haksiz cikartcak sekildede degil resmen düsman olmus ya ;(
sana en icten mutluluk diliyorum ve mutlu olmani istiyorum nisan tabiki atma önce izle ve gör sensiz daha mutlu olcaklarmi hele biraz uzaklas derim
Hala aynı şeyi söylüyorum, bunu kendine yapma.
Kim mutlu olmuş birlikte otururken de sen mutlu olacaksın. Ayrı ev için direteceksin başka çaren yok. Eğer nişanlın seni gerçekten seviyorsa ayrı oturma isteğini kabul eder. Yok sen kabul edersen ve oda bağımlıysa kırk yıl otursan ayrı eve çıkamazsın.
Hem benim bildiğim kızlar bakar anaya, niye kızları bakmıyor yada yanında olmuyor ?
Once guldum arkadasim Allah da seni guldursun emi cocuk olunca denerim.kizlarrrrrrrrrrrrrrr ben buldum formulu ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanddddddddddddddaaaaaaaaaaa yaziyorum simdi her yere gidin gezin ama kayinvalideye ugramayin gozune gozukmeyin o size ozler zaten laf sokmak cin bi sekilde bahane bulur gelir oldumu kaldimi diye merak edip aramayin o mutlaka arar sonar size geldimi yorgun esekden dusmus gibi karsilayin yine o sorar ne oldu diye sormazsa catlar sizde bir baslayin cocuklar soyle boyle dertleri bitmiyor yika yika utule is bitmiyor sonar susmadan 1 saat ayni konu takilmis plak gibi tekrar edin ve yarin cok isim var yada hafta sonu cocuklari bakabilirmisin dedinizmi ortada ne kayinvalide need kayinpeder kalir viiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn kacarlar sende rahat huzurlu vakit gecirirsin
Bu da çözüm değil ki, ha aynı ev ha aynı apartmanda 2 daire. Biraz daha aç mesafeyi bir - iki durak gibi.
Arkadasim daha uzagina nisanlimin ikna olacagini sanmam.hem hasta ve yasli bi bayan.en azindan isten gelince bi durumuna bakariz.ihtiyaci olursa yemegini temizligini yapariz.hem nisalim arada kalmamis olur hem de ikisi de dizimin dibinde olacagi icin fitne cikarmasina firsat vermem.
Bir arkadasimiz neden kizlari bakmiyor dedi.buyuk iki kizinin kendine bile faydasi yok.eslerine yemek yapan insanlar degil ki yasli ve hasta birine baksinlar.kucuk kazi da obesite ve fitiktan ameliyatli.kendini tasiyamiyor ki...
Basliga bakmayin dusman degilim kaynanama sadece kirginim ve kizginim.aramizi durduk yere acma cabasinda olmasa...
kızları niçin bakmıyor diyen de bendim.
Kaç yaşında ?
Tam yasini bilmiyor kutuge dogru kayitlanmamis.ama yetmis civarinda ve olmayan hastaligi yok...
Kusura bakma kafami toplayip isimleri aklimda tutamadim hatta alinti yaptim ama cvp vermwyi unuttum.
Az değilmiş, ben 50 yaşında kapris yapanlardan sandım. Olmadı bu, zor bi durum.
sen kndini nasil iyi hissedersen öyle yap canm kndini yiyip bitrme kndi sagligini düsün
aynı durumun benzerini yaşıyorum. sevgilim tek çocuk ve annesiyle yaşayacak. başlarda kabul etmiyordum ama sonra hastalığı çıktı ve ben de hasta kadın yalnız bırakılmaz diye kabul ettim. benimki iyi görünüyor beni de seviyor. ben de onu seviyorum.
nişanlanınca değişecek mi acaba?
Canim umarim sorun yasamazsin.herkes ayni olacak diye bir sart yok.sen seviyeni koru ama saygida kusur etme.sevgiyle yaklas.istenilmedigi hissine kapilmasin sakin.ins o zaman sorun yasamazsin.ben denedim ama bizimkinde fayda etmedi.sende eder ins.Allah yar ve yardimcin olsun.icini ferah tutarak yaklas kadincagiza...
Kapris yapsa belki daha farkli olurdu.ama bu resmen ara acma derdinde.nisanlima kendimden daha da cok uzuluyorum.o arada kaliyor sonucta.ama bir seyleri de gormeye calismiyor.zor olan da bu...
canım sakın bana kaynanamla oturcam demeama bence insanlar asıl yaşlandıkça daha bencil oluyorlar özellikle çocuklarına eziyet ediyorlar.
o kadar büyütüp gözün gibi bakıyorsun, sonra çocuğun büyüyünce de onun hayatını zindan ediyorsun. ayrıca hakkımı helal etmem diye vicdan yaptırıyorsun, eskiden yaptığın emeklerin ne değeri kaldı ki böyle sürekli kafasına kakınca...
canım sakın bana kaynanamla oturcam deme
üstteki yorumundan bunu mu anladım
allah yardımcın olsun canımevet doğru anladın benim sevgilimin annesi rahatsız, o yüzden yalnız yaşaması uygun değil Allah korusun birşey olailir hastalığı ilerler başka da çocuğu yok.
beraber yaşamakla ilgili kabllenmişliğim var ama bazı davranışlarına alışamıyorum o hep yanında kızı gibi göreceğibirini istiyor anladığım kadarı ile, beraber ev gezmelerine gitsin, evde beraber yemek yapsın sohbet etsin çok mutlu oluyor ben de bunları yapıyorum şu anda ama sürekli de yapamam bunalırım