Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibesi ben birşey demiyorum sana
neden alındın
kaynana + görümce ve görümcenin eşinden çekenler de gelsin çok eğlenceli ama ben artık çok takmamaya başladım
yani günün birinde sende kaynana olacaksın.
kazanı şimdiden hazırla.. dünkü bebe gelip seni kazana atar
Neden aynı evde kalacaksınız?Aynı evde kalacağınıza düğün zamanını erteleyin toplanana kadar. Şimdiden böyle kin toplarsan aynı evin içi daha çekilmez olur. Kadın sonradan değiştiyse bilmeden yaptığın bir davranışa da alınmış olabilir.
Ayrıca aynı evde kalmak sana değil kayınvalidene de zor gelecek. İster istemez düzenleri değişecek.
bole cevapları okuyunca yazanın kaynana oldugunu yada erkek annesı oldugunu dusunuyorum
ya allah askına soler mısıız kım bırını sırf kaynana oldugu ıcın sevmez kı arkadas kaynanasıyla yasadıgı sorunlardan sonra mecazı olarak ona kaynar kazana atabılecek kadar cok kızdıgını anlatmak ıstıyor
ama sanmıyorum kı dırek nısanlanır nısanlanmaz yada evelenır evlenmez hıc bır sorun yasamadan sırf kadın kaynana dıye nefret edılebılecegını
sız sımdı tamam da kaynanızla sorunlarınız olsa sızı sınır hastası etse esınızle aranızı bozsa aılenıze karıssa kaynanaızı yıne sever mıydınız aaa ılerde bende kaynana olabılırım aman kızmayım kaynanamamı derdınız
bende ılerde kaynana olabılırım ama bende gelımıı ezersem benı de atsınlar kaynar kazana
Dunyada sadece gelinlere ozel bir temizlik gunu ilan edilse de kvlerini sevmeyen butun gelinler guzelce bir temizlik yapsa desem cok mu kotumser olurum :)
adı ıkaynana olunca çoğu gelin adayları ön yargıyla yaklaşıyor.basit olayları bile büyütebiliyor.mesela bir konu açılmıştı,daha isteme bile olmamışken kaynana adayının arabanın ön koltuğuna oturabileceğini düşünerek huzursuz olmuştu konu sahibi ve o konuda kayınpederim oturabilir ama asla kaynanamı oturtmam diyen onlarca yorum yapıldı.bu sırf kadın diye olmuyor mu şimdi.kayınpeder büyükse kaynana da büyük.
ayrıca carrie'nin daha çocuğu bile yok.kaynanalığa ben yakınım.benim yorumumu istediğin gibi yorumlayabilirsin