kaynanasını sevenler kulübü

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

bende seviyorumda kardeşi yeğeni ve kızı olmadığında.onlar olduğundada gıcık oluyorum.hep kıskanıyolar gıcıklar.

ben daha evLi değiLim sözLüyüm ama bende kayınvaLidemi çok seviyorum :) o kadar tatLı o kadar iyi niyetli bi insan ki :) Allah herkese böyle kayınvalide nasip etsin :)

dilerimki hep böyle devam etsin ama biçoğu evlendikten sonra çok değişiyo.çünkü bende o kadar çok severdimki annemden bile ii gelirdi bazen.ama evlenirken o kadar kıskandıki anlatamam.önceliğini hep kardeşiyle yeğenine verdi sonuçta bu hatalı davranıştı.onlarda benimle kayınvalidemin ilişkisini pek çekemedi.şimdi kayınvalidem onlardan biraz daha uzakta en azından benim yanımda fazla yüz vermiyo.artık oğlununda evlendiğini kabul etti çok şükür iyiyiz.ama şunu kabul etmeliki herkes anlayış tek taraflıysa mutluluk sevgş çok olmaz.herkes birbirine büyük küçük demeden saygı duymalı.herkesin olması gerektiği yer ve önceliğiğ ayarlanmalı.yoksa bu ilişkiler oğulada gelinede kayınvalideyede çok sıkıntı verir.sorunları olan kızların anneleri için dua ederim ben onlar dünürlerinin hatasını görsünde kemdi gelinlerine çok ii olsunlar die.

herkese bol mutluluklu hayatlar arkadaşlar :)

ama herşeye rağmen bende seviyorum kayınvalidemi :)

7 aylık evliyim ve kayınvalidemi bende çok severimm allah razı olsun kendi kızlarından ayırtetmez maddi manevi her zamn yanımızda olur...
illa ki kızdığım bişiler olur ama herşeyide görmemek lazım kim bilir ben farkında olmadan neler yapıyorum... bazen görmicen duymucan bilmicen.....:)
allah başımızdan eksik etmesinn
AMA ANACIMIN YERİNİ KİMSE TUTAMAZA O BİTANEEE:)

kaynanamı ßazen çok seviyorum ßazende hiç sevmiorum çünkü ßazn sevimli oluyor ßazen uyuz ;D hanqi qrußa üye olcam ßen şimdi yaw kaynanasını sevenler mi svmeyenler mi? ;D

selam kızlar bende geldim .evet bende seviyorum kaynanamı arada anlaşamadığımız şeyler oluyo ama her konuda aynı görüşte olmak zorunda değiliski ..ben yeri geldiğinde annemlede anlaşamam ama annemi sevmediğim anlamına gelmez ..hatta bazen annmeden daha çok bile faydasını gördüğüm olur....ben onunda beni sevdiğine inanıyorum....yani ne bileyim ölümlü dünya zaten ..bide bizim aramızda çok yaş farkı var ben onu kaynanadan ziyade babaannem gibi felan görüyorum...allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin ...

bende kayınvalidemi çok seviyordum ama vefat etti...dünyalardan çok sevdiğim eşimi çok efendi ,evine bağlı,saygılıbir insan olarak yetiştirmiş allah nur içinde yatırsın..

benım kend annem vefat etı 3 sene once bı arkadasımızın dedıgı gıbı aslın kayınvalıdeler anlattıkları gıbı deıl bunu gordum ben oglunu sevıosan anasınıda sevcen o oglunun mutlulugunu ıster gelınını gelın olarak gormemelı kızı gıbı bakmalı aynı sekılde gelınde ole ben kendı annem yerıne koydum bı kayınvalıdem var zaten onla yasıorum mutluyumda her konuda destek cıkıo taraf tutmuo allah onu basımızdan eksık etmesın

ben de kayınvalidemi,kayınpederimi,kaynımı ve görümcemi çok seviyorum eşimin ailesi benim baş tacım,benim kocacacığımın ailesi ya var mı ötesi...

Henüz sözlüyüm ve kayınvalidemi çok seviyorum, hatta bazen oğlundan bile fazla seviyorum hihoyyyt

canım annemı kendı annemden ayırt etmıyorummonu sevıyorum kocısımı dogurdugu ıcın bınlerceeeee opuyorummmmmmmmmm :)))

:58::58::58::58:arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim benimki bi garip çözemedim 6 yıldır kızı gelince bi değişir eltim gelince değişir bide altlı üstlüyüz bıktım artıkk burdan çıkmak için etmediğim dua kalmadı ama olmuyor çıkamıyoruzz çok cahil köylü bi kadın tamam çok bi fenalığı yok bana ama içten pazarlıklı sessiz gibi durup sokuyor annemin yerini asla alamaz ama bunada şükür ediyomm bazen tek istediğim burdan bian önce taşınmakk dua edin bana nolur arkadaşlarr

canım benımm bende çok severim kayınvalidemi..
saolsun herzmn yanımızdadır.çok iyi niyetli çok kuvvetli bir kadındır..bazen ona gıptaylaa bakıyorum.allah uzun ömür versin insallah allah başımızdan eksik etmesin..

Ben ilk başta çok seviyordum, beni çok uyardılar kulak asmadım. Şu an kayın validemin bana geçmişte yaptıklarına ve daha çok kendi aptallığıma o kadar kızıyorum ki. bizim nişanda düğünde hep tutumlu olmaktan bahsederdi. her şeye gerek yok gerek yok derdi. ben de iyiliğimi istiyor diye avunurdum, salak ben işte. doğru dürüst bi nişan bohçası bile getirmedi bana , cemi cümleye rezil rüsva oldum. bayramda seyranda eli bom boş gelirdi ailemin yanına, asker arkadaşının yanına gelir gibi gelin evine gelinir mi gelirdi işte. nişanlımınkesitiği kurbandan bi parça getirmediğinigeçtim bir ekmek bile getirmezdi. şimdi kızıevleniyor her şeyi kendisi 4 dörtlük alıyor üstelik kızı çalışmasına ve bi birikimininolmasına rağmen. bileziklerine kadar kendisi alıyor yani o derece . bize 3 ün beşin hesabını yapan insan diğer çocuklarınayağdırıyor nedense.bizim düğünde de bütün masrafları eşim karşılıyordu bu arada. kayınvalidem yana yakıla çalışan gelin arayan bi insan. beni bu konuda herkes uyardı. ben böyle diyorum ama benim nişanlıyken aileme harcadığım paranın hesabını yapıyor kadın. fakat ben eşimin iyiliğine aldandım kulak arkası ettim anasını. ben çalıştığım ve çok para kazandığım için bizi milyarder sanıyor aklınca. öyle bir muamelesi var ki sanki bütün parayı eşim kazanıyor ben de evde oturuyorum. halbuki eşimin kazandığı para evin geçimine bile yetmez üstelik gece gündüz çalışıyor evin idaresi hep bende buna çocuk da dahil, üstelik çocuğa da bakmadı ona da benim annem bakıyor. biliyorum ki yarın öbür gün kızının çocuğuna bakacak ve mecbur kaldığını iddia edecek, eşim de ne yapsın mecbur kaldı diyecek. eşim ona göre diğer çocukları arasında maddi yönden en güçlü olanı ama birinin ona eşimin o gücü bizzat benden aldığını açıkça söylemesi gerekiyor ama ben söylesem eşim çok kırılır. onu çok seviyorum o beni daha da çok seviyor bunu çok iyi biliyorum çünkü etrafımda pervane oluyor ve belki de asıl kabullenemedikleri de budur. eşimin hatırına susup oturmayı denedim ve her defasında farklı bir beklentiyle karşıma çıktı, beklenti bitmiyor. bunların acısını çıkartmayı herşeyi bir bir dile getirmeyi istiyorum son zamanlarda nedense. doldum taştım çünkü çifte sıtandartlardan. Ben ilk başlarda çok seviyordum, onu annemden ileri tuttum

Bende severim kayinvalideni iyi niyetli cok merhametli bir insandir sadece bize degil etrafindaki herkeze karşi.hic kötü niyetli düsünmez.yalniz biraz fazla duygusaldir.yani bana fazla geliyo:-)

Back
X