kaynanasını seven gelin mantığı

Ceylan6868

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
20
9
44
burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.

burda en çok sevdiğim konular gelin kaynana konusu. özellikle kaynanasını seven gelinlerin ne içtiğini merak ediyorum. tam üç yıllık evliyim ve bir tanede bir yaşında kızım var.neden kaynananızı bu kadar çok seviyorsunuz merak ediyorum.

iyi bi insansa neden sevilmesin fesatlığı kıskançlığı yoksa, oğlunun mutluluğunu (oğlunu seven geliniyle takışmaz) en öne koyuyorsa gayette sevilir
sanırım burdakiler genelde çay, kahve içer, onlarında halüsinatif olduğunu sanmam :)

Sirf kaynana diye sevmiyorsaniz ogluyla da evlenmeseydiniz
Insan dogurup yetistirip buyuttugu cocugunu evlendirdi diyr sevilmeyecekse o cocuk hic evlenmesin daha iyi

Iyi insan vr kotu insan vardir , iyiyse sevilir tabi ki

Allah da erkek analarini sizin gibi gelinlerden korusun , amin

Kesinlikle eşimi yetiştirmiş okutmuş iyi bir birey haline getirmiş o yüzden saygım sonsuz sadece bu bile yeterli

Çay içiyorum valla. İncedir, nazik ve düşüncelidir. Bana kızı gibi davranır. Aileme karşı saygıda kusur etmez. Torununa ilgilidir ama o doğurmuş gibi davranmaz. Oğlunu çok sever ama onun artık koca adam olduğunun, evli barklı olduğunun farkındadır. Melek gibidir. İyilik dışında hiçbir şey görmedim. Neden sevmeyeyim?

Eger sana zarari yoksa neden sevilmesinki. Oda bi anne sonucta. Sorun kaynanalarin gelinleri sevmemesiyle basliyor gelinde dayanamayinca olaylar patliyor. Bende hicbi sorun yokken kaynanasini sevmeyen insanlari anlamiyorum.

Kaynana olunca da bu gelinlerin nesini seviyorsunuz dersiniz bu mantikla. Etiketlere bu kadar takilmayin. Insan olan sevilir, ben kayinvalidemin bana hic bir ters davranisini, kotulugunu gormedim, evine gittigimde telefonla aradigimda nasil sicak davranacagini sasirir, oglundan bile ustun tuttugu durumlar oluyor. Ne yapayim sirf adi kayinvalide diye sevmeyeyim mi, ozaman bu benim cigligim olur.

X