Kaynananızın sevmediği yemekleri yapar mısınız?

Konu da şu: Kayınvalidem yemek konusunda biraz seçicidir. Bulgur pilavını sevmesine rağmen tel şehriyeli pirinç pilavı yaptım. Vay efendim, bunu yapan sen misin? Tutturdu yemem de yemem, yemem de yemem. Kırdım 2 yumurta. İyi de ben mecbur muyum? Ölür mü yese? Hep bu kadının dediği mi olacak?

az az ikisinden de yapabilirsiniz.Hem sizin istedigniz olur hem de kvyi kirmamis olursunuz.

pirinç pilavı sağlıklı değil zaten, bulgur daha sağlıklı haftada 2 kere geliyosa misafir değildir o, evde ne pişiyosa onu yesin. bulguruda kendi evinde yesin. neden bu kadar sık geliyo

pirinç pilavı sağlıklı değil zaten, bulgur daha sağlıklı haftada 2 kere geliyosa misafir değildir o, evde ne pişiyosa onu yesin. bulguruda kendi evinde yesin. neden bu kadar sık geliyo
Yüzsüz
Oldugu icin bahaneside hep su calisiosun Sana temizlik yapmaya geliyim

Kv sık geliyormuş zaten misafir sayılmaz
Belki kv nin sevdiği yemekleri ev halkı yada diğer misafirler sevmiyo bence karışmamalı

Onlar bize misafir geleceği zaman onların sevdiğine göre yaparım, herkes için öyle ailemde gelse onlarda gelse neyi seviyorlarsa onu yaparım kim olduğu önemli değil benim için sonuçta memnun edilmesi gereken misafir biz evde istediğimizi her halükarda yapıp yiyoruz zaten ayda yılda menüde bir değişiklik olsa bişey olmaz yani nolacak ak ki

Yani çok sık gelen biraz döşeksiz oturuyor ayda 1-2 gelse istediği yemeği yaparsın ama sürekli sürekli rahatsız edici olur
Hoş ben misafir için bulgur pilavıda yapardım sonuçta çok ekstra bir şey istememiş
geçen sürekli et yemek isteyen kaynana konusu gibi değil
Ama yinede rahatsız edici olmasını anlıyorum

Sık geliyormus, o zaman olanı yiyecek..bir şey derse biz böyle seviyoruz dersiniz

Ben kendi temizliğimi kendim yaparım yorulma da deyin..

Ha bu arada editlemiş olayım sık sık geliyormuş ayda haftada değil o zaman öyle olsa kusura bakmasın kimse Allah ne verdiyse onu yaparım karışmasın o kadar sık gelmeye diye düşünürüm

Genelde sevdikleri şeyleri yaparım. Çok sık yemeğe gelmezler. Çünkü yemek saatlerimiz uymuyor onlarla. Onlar 2 öğün yerler. Sabah 10 öğleden sonra 4-5 gibi. Oda sağ olsun benim veya çocukların sevdiklerini yapar

Annen yada baban aynı şekilde gelse ne yaparsan onu yap. Ben mesela sevmedikleri şeyi yapmam sizin kadar sık gelmezler ama gelseler de yapmam. Hele ki bulgurla pilav ne farkeder ki bulgur yapılsa yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…