2.konu acilacak
Var ama bayilirrrrr baskasina oturmaya gitmeyiÇokmuş yahu hem yemeğe geliyor kendi evi yok mu
Konu da şu: Kayınvalidem yemek konusunda biraz seçicidir. Bulgur pilavını sevmesine rağmen tel şehriyeli pirinç pilavı yaptım. Vay efendim, bunu yapan sen misin? Tutturdu yemem de yemem, yemem de yemem. Kırdım 2 yumurta. İyi de ben mecbur muyum? Ölür mü yese? Hep bu kadının dediği mi olacak?
Yüzsüzpirinç pilavı sağlıklı değil zaten, bulgur daha sağlıklıhaftada 2 kere geliyosa misafir değildir o, evde ne pişiyosa onu yesin. bulguruda kendi evinde yesin. neden bu kadar sık geliyo
Haftada 2 kere
Ha bu arada editlemiş olayım sık sık geliyormuş ayda haftada değil o zaman öyle olsa kusura bakmasın kimse Allah ne verdiyse onu yaparım karışmasın o kadar sık gelmeye diye düşünürümOnlar bize misafir geleceği zaman onların sevdiğine göre yaparım, herkes için öyle ailemde gelse onlarda gelse neyi seviyorlarsa onu yaparım kim olduğu önemli değil benim için sonuçta memnun edilmesi gereken misafir biz evde istediğimizi her halükarda yapıp yiyoruz zaten ayda yılda menüde bir değişiklik olsa bişey olmaz yani nolacak ak ki
yapıyomu peki temizlikYüzsüz
Oldugu icin bahaneside hep su calisiosun Sana temizlik yapmaya geliyim