Haftada 2 kereçok mu sık geliyor ki?
Hep bu kadının dediği olmasın, tamam ama yılda kaç kere geliyor ki yemeğe? Yani, takılacak konu mu arıyorsunuz Allah aşkına?
Sevmediği yemek yapılmazsa bu sefer yemeyecek. Eee, sonra?
Hanimefendi misafir degil oglunun Evi amcamgil bize gelio ve o eksik olmazHer gün sizde mi yemek yiyor? Öyleyse kendi ne seviyorsa onu yapsın getirsin, siz evde kendi sevdiklerinizi pişirin. Sürekli gelmiyorsa misafire uyarım ben genelde.
Haftada en az 2 kere gelirHep bu kadının dediği olmasın, tamam ama yılda kaç kere geliyor ki yemeğe? Yani, takılacak konu mu arıyorsunuz Allah aşkına?
Sevmediği yemek yapılmazsa bu sefer yemeyecek. Eee, sonra?
Sürekli geliyorlarsa kulak asmazdımMesela misafir gelio kaynanamda tabi
Pirinc pilavini biz cok seviyoruz esimle ama kendisi bulgur sevio ve bana hep dio ki Princ yapma biz sevmiyoz diye yani hep Bu kadinin dedigimi olacak??? Mercimek corbasi yapiyim diorum yok dio yapma Ben fasulye yapar getiririm sevmedigi icin Böyle siz olsaniz naparsiniz ?
Hanimefendi misafir degil oglunun Evi amcamgil bize gelio ve o eksik olmaz
Eee misafir olmadığı için demek ki kendinde onu yapma bunu yap deme hakkı buluyor. Esas misafir amcanizsa ona göre yemek yapın sonradan eklenene göre değil.Hanimefendi misafir degil oglunun Evi amcamgil bize gelio ve o eksik olmaz
Haftada 2 kereSürekli mi geliyor, onu soruyorum. Sıklığı ne?
Çokmuş yahu hem yemeğe geliyor kendi evi yok muHaftada 2 kere