Kaynananızın sevmediği yemekleri yapar mısınız?

Abla konularına baktım da eşinin bu siteden haberi olursa ve açtığın konuları görürse inan sonun hiç iyi olmaz...

Mesela misafir gelio kaynanamda tabi
Pirinc pilavini biz cok seviyoruz esimle ama kendisi bulgur sevio ve bana hep dio ki Princ yapma biz sevmiyoz diye yani hep Bu kadinin dedigimi olacak??? Mercimek corbasi yapiyim diorum yok dio yapma Ben fasulye yapar getiririm sevmedigi icin Böyle siz olsaniz naparsiniz ?
Kadın getiririm demiş ben olsam müsade ederim ne istiyorsa getirsin. Benim kv balık pek sevmez ama vitamini için yer ama zevkle yemez o yüzden kendi evinde pek yapmaz ama bana gelince ben yaparım o da yer bazılarını çok sever bazılarını sevmez ama bizimkiler farklı sehirdeler kalmaya geliyorlar o yüzden sevdikleri şeyleri yaparım biz de yemek seçen yok kv de balık yapınca yer bi gün yaparım onu da sadece

siz bu kafayla gününden önce ölürsünüz bu ne ya millete iki lokma yemek veriyorsunuz sanki kadın zehir istemiş bulgur pilavında ne var bir geldiğinde pirinç yapıyorsan diğerinde bulgur yap öf

Kaynanamın sevdiği hiçbir şeyi yapmam bu saatten sonra ölüyorum dese allah korkusundan bi bardak su veririm.

Haftada 2 kereden bişey çıkmaz , kocanın hatrına istediğini yapıver nolcak.
Bende kaynanama bayılmıyorum ama eşim için saygı duyuyorum ve düzgün davranıyorum.

Pirinc pilavini biz cok seviyoruz esimle ama kendisi bulgur sevio ve bana hep dio ki Princ yapma biz sevmiyoz diye yani hep Bu kadinin dedigimi olacak??? Mercimek corbasi yapiyim diorum yok dio yapma Ben fasulye yapar getiririm sevmedigi icin Böyle siz olsaniz naparsiniz ?
Onane ki ya sende sorma cann ne isterse onu yap

Valla kvmin sevdiği ve sevmediği şeyleri de yaparım. Çünkü başkasının sevdiği ama kv sevmediği yiyecekler olabiliyor. Mesela kv asla yoğurt ve türevlerini yemez. Napim ben şimdi canım közlenmiş patlıcanı yoğurtlu sarımsaklı yapmayayım mı? :KK70:Ama napıyorum bir kısım patlıcanı ayırıyorum kv özel. Napim bi tane kv var. Azıcık kıymetini bileyim değil mi?

Niye yapıp getiriyo otursun evinde yesin çaya gelsin o zaman yemek seçecekse. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. He ama bi benim istediğim oluyorsa bi onunki olur tabi sürekli gıcıklık olsun diye de hiç yemeyeceği şeyleri yapmakta terbiyesizlik olur. Orta yolun bulun.

en fazla haftada ıkı kere gelen ınsanlar
hangı yemegı sevdıklerını bılıyorsam onu yaparım
yapmaya yapıcam barı sevdıgı yemek olsun derım benım kafa yapım boyle
yok ılla dıkıne gıdıcem ılla muhalefet olacam dersenız bıldıgınızı okuyun
altı ustu pılav ama bakıs acısı enteresan
bız bulgur sevıyoruz dıyerek ustunuzde ego tatmın etmıyor ıllla dedıgını yapmıs olmayacaksınız rahat olun kasmayın bukadar
benım kayınvalıdemlerde bulguru sever nısanlıyken bılmedıgımden ıkı cesıt pılav yapmıstım hangısını daha cok seversınız bılemedım demıstım bulgur demıstı 4 yıldır onlar gelecegı zaman bulgur yaparım
sevdıgını yaptım dıye ölmedım carpılmadım sozu gecmıs olmadı

Benim kp sogan yemez mesela ona salatasini ayri yaparim eger biz soğanlı yiyeceksek kv margarin yemez pirinc pilavini onla severiz biz ama kolesterolm var diye yemez onunla yapmam o nasıl yerse oyle yaparim 2,5 sene birlik oturduk ozamanda oyleydi simdide oyle yaparim ama kv cani istedigi zaman herseyi yer hani yemezdin kolestrolden derim varda iste yiyom napym diye geveler yani butun seyi bana anlicaniz mesela ben tereyağ hakiki zeytinyagi yiyemem agir gelir ama o yemek yaptigi zaman bol bol koyar ben ac kalirim esim niye yaptin boyle bsy anne deyince de aaa unuttum der insan hergun evinde olanin yedigini yemedigini unutur mu unutmaz kp sogan yemiyor onu niye unutmuyor mesela 😊 bi keresinde aycicek yagin icine bolca zeytinyagi karistirmisti renginden ve kokusundan anladm siseyi götürdüm neden yaptn dedim kp ve esimde var uc gun boyunca diretti yalan soyledi yapmadm diye sonra herkes bana destek cikip var diyince itiraf etti, yani kv size karşı davranışa bagli bence şimdiki aklim olsa o bana bunlari yapti diye bende onun yemediklerini yapardm ona gore davranmazdm 😊

Olabilir bence sorun olmamalı. Ben de ona gidince bence şunu yapalım derim mesela. Hatta ben pirinç sevmem genelde bulgir yaparim daha faydali diye. Kaçtır babam mecburen yiyormuş bizde. Birşey diyememiş. Daha da o gelince bulgur yapmam. Sonuçta misafir. Hem insanlara niye sevmegini yedirelim. Olmadi biraz pirinc biraz bulgur yapariz. 😊

Ee çöpe gidecek senin yaptıkların yenmeyecek.
Yap istediği yemeği.
Yemek yapmakta sıkıntı yoksa, gerek yok buna takılmaya.
Zamanla dersin, anne senin kadar iyi yapamıyorum, yardım et

Benim kp sogan yemez mesela ona salatasini ayri yaparim eger biz soğanlı yiyeceksek kv margarin yemez pirinc pilavini onla severiz biz ama kolesterolm var diye yemez onunla yapmam o nasıl yerse oyle yaparim 2,5 sene birlik oturduk ozamanda oyleydi simdide oyle yaparim ama kv cani istedigi zaman herseyi yer hani yemezdin kolestrolden derim varda iste yiyom napym diye geveler yani butun seyi bana anlicaniz mesela ben tereyağ hakiki zeytinyagi yiyemem agir gelir ama o yemek yaptigi zaman bol bol koyar ben ac kalirim esim niye yaptin boyle bsy anne deyince de aaa unuttum der insan hergun evinde olanin yedigini yemedigini unutur mu unutmaz kp sogan yemiyor onu niye unutmuyor mesela 😊 bi keresinde aycicek yagin icine bolca zeytinyagi karistirmisti renginden ve kokusundan anladm siseyi götürdüm neden yaptn dedim kp ve esimde var uc gun boyunca diretti yalan soyledi yapmadm diye sonra herkes bana destek cikip var diyince itiraf etti, yani kv size karşı davranışa bagli bence şimdiki aklim olsa o bana bunlari yapti diye bende onun yemediklerini yapardm ona gore davranmazdm 😊
Kanka soğan yemeyene tahammül edemiyorum
Babamın misafiri geldi,
Balık yemez
E geleneksel yemek yapayım dedim bilmediğim halde
İstemedi soğan var diye

Yemeğe çıkardık, soğanlı salata da yedi, soğanlı çorba da içti ee bol aspavada başka seçenek yık
O gece hiç midesi ağrımadı.

Zeytinyağ ve soğanı kavursan iğrenç bir tat oluyor

Diyetisyen önerisi, soğanı suyla pişir.
Salçayı suyla aç
En son yağ koy

Yağı takıyırsun belki ağır geliyor

Yemekle aram iyi değil, ama yağı yakmamaya özen gösteririm

Özetle bizim misafirin evinde sırf zeytinyağı ile yapılır yemek
Ama çok çabuk yanar o

Kim bilir ne yedirdiler de sebebi soğanda buldu zavallı

Valla su yemekli misafir olayını milletce ortadan kaldırsak cok rahata ereriz bence. Saçma birsey zaten gereksiz yorgunluk insan hiçbirsey anlamıyor
Ben kaynanam,annem,babam,kızkardeşim,eşim toplam 6 insana yemek yaparken sıkıntıya giriyorum
Yemek yapmayi da bilirim,acemi falan da değilim
Maydanoz hangi yemege yakışır,sarımsak neyin tadını bozar onu da bilirim ya da ne iyi gider onu da bilirim ama strese giriyorum arkadas
Ay yetiscek mi
Ay hemen gelmeseler
Ay örtüyü serdim mi
Ay salatanin limonunu unutmayım bilmemne. Tamam geldiklerinde hepsi yardımcı oluyor ama ne oturdugumdan birsey anlıyorum ne konustugumdan arkasindan hoop bulaşık ,kahve cay meyve zart zurt cok tantana yani
Zaten kızkardeşim mıymıntı onu yemez bunu yemez en iyisi çaya gelen misafir 2 cesit tuzlu 1 cesit tatli sohbet muhabbet
Ama eve gelen kaynana da pirinc yemiyorsa bulgur yapsan ne olcakki ona kadar 1 cay bardağından kadin aç kalmasın sende inada bindirme yani

X