- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
neden haftada 2 defa size geliyor? başka misafirleriniz olduğunda neden o da geliyor. bence pilavdan daha büyük sorun bunlar.
Sevdiği yemekleri yaparım sonuçta misafir siz evinize misafir geldiginde hep onun dedigi oluyor diye sevmedigi yemekleri onune koyma gibi bir sey yapmiyorsunusdur umarim bu misafire gösterdiğiniz saygiyi belirtir
Misafir umdugunu degil buldugunu yer bizdeMesela misafir gelio kaynanamda tabi
Pirinc pilavini biz cok seviyoruz esimle ama kendisi bulgur sevio ve bana hep dio ki Princ yapma biz sevmiyoz diye yani hep Bu kadinin dedigimi olacak??? Mercimek corbasi yapiyim diorum yok dio yapma Ben fasulye yapar getiririm sevmedigi icin Böyle siz olsaniz naparsiniz ?
Yani evet bende ilk başta istediği neyse onu yaparım dedim ama kendisi yemeğe dahi çağırılmamış sanırımMisafir kayınvalide değilmiş ki
Amcası misafir mesela, kayınvalide onların yanında geliyormuş. Üstelik bu olay haftada 2 defa oluyormuş.
Ben kendime menü oluşturmaya zorlanıyorum, bir de yemek seçen ve haftada 2 gün gelen birine menü mü oluştıracağım?
Çok saçma değil mi sizce
Misafir sayılır mı bu kayınvalide?
Benm kp o kadar takmis disarda yemez yemek soganlidir diye ozellikle sorar mecbur kalirsa vallaha her insanin bi huyu var iste ama bazıları abartirKanka soğan yemeyene tahammül edemiyorum
Babamın misafiri geldi,
Balık yemez
E geleneksel yemek yapayım dedim bilmediğim halde
İstemedi soğan var diye
Yemeğe çıkardık, soğanlı salata da yedi, soğanlı çorba da içti ee bol aspavada başka seçenek yık
O gece hiç midesi ağrımadı.
Zeytinyağ ve soğanı kavursan iğrenç bir tat oluyor
Diyetisyen önerisi, soğanı suyla pişir.
Salçayı suyla aç
En son yağ koy
Yağı takıyırsun belki ağır geliyor
Yemekle aram iyi değil, ama yağı yakmamaya özen gösteririm
Özetle bizim misafirin evinde sırf zeytinyağı ile yapılır yemek
Ama çok çabuk yanar o
Kim bilir ne yedirdiler de sebebi soğanda buldu zavallı
Haftada iki kez cok mu benm kv birgun gelmezse diger gun gelir yakin oturuyoruz torununu gormeye gelir esinin annesi sonucta nasl annen geliyorsa o da geliyor işteHaftada iki kere gelmesi çok yalnız şu var hergün pilav yemiyorsunuzdur. Onun geldiği gün birinde bulgur yaparsın birinde hiç pilav yapmazsın.