Kaynanamla ipler koptu şimdi ne olacak ?

"ve ben hamileyim. ve bana benim yaptığım koca bi tepsiden 1 dilimelmalı turtayı çok gördü... " uy kuzum benim gel ben sana turta yapayım çok abartmışsın canım ya, bence olayları bu kadar büyütüp kendini ve evliliğini yıpratma. Hamişlikten ve hormonlarının değişimden sanırım fazla hassaslaşmışsın. Eşinden, teyzenden ve hatta kayınpederinden özür dile bence. Ve bir tepki vermeden önce KK da konu aç, tepki vereceğin şeyin ne kadar basit olduğunu sana KK hanımları hatırlatsın

gitmek istemiyorsan gitme,icinde kalanlari soyle
ne olcak ki aa bu gelin kotu deseler?
kotu oluver
esinle konus
bundan sonra tavrim boyle haberin olsun dersin
mesafeyi koymayi becerememissin
belki esini de arada birakmak istemedin ama sonucta verilen kararlar sana ait
ses cikarmadigin surece (tabi gerektigi taktirde)
buraya cok konu acarsin.

ayy sen çok sinirlisin..bu ne şiddet bu ne celal..valla beni bile pes ettirdin
Allah kayınvalidene sabır versin

Son düzenleme:
şu an hormonlar en üst düzeyde...

normalde aşırı tepki vermişim diyeceksiniz..

ama size kızmak nasıl mümkün olsun ki...

ben kızamadım şahsen.

kızgın tutumu uzun süre sürdürmeyin..

kayınvalidenizi, eşinizi, kayınpederinizi karşınıza alın..
şunu söyleyin:
"5 dakika ben konuşmak istiyorum kimse sözümü kesmesin"le başlayın..

"bakın. ben normalde de açık ilişkiler taraftarıyım..laf batırmayalım. üzmeyelim birbirimizi..
bu dönemde de ben tv reklamlarına bile ağlarken, normalde söyleyeceğiniz iyi niyetli veya kötü niyetli şeylere kafa yormaz ve bunların üzerine gitmezken, şu an bu konular benim gündemimin birinci sırasında olabiliyor...farketmeden kırdıysam özür dilerim..Ama sizde beni farketmeden kırdıysanız bende geri adım atmanızı bekliyorum..
siz anne, anne olduğunuz ve bu yollardan geçtiğiniz için bu dönem bana karşı daha tolereanslı olmanızı en azından bu dönem kayınvalidelik yapmamanızı rica ediyorum..sonra zevkle hoş kıvamda devam ederiz..siz baba, lütfen taraf olmayın..kadınlar arasındaki mevzulara erkekler girdiklerinde iş ciddileşiyor..biz annemle karşılıklı olarak ilişkimizi telafi edebiliriz..karşılıklı olarak bir tarafın dönem dönem daha fazla alttan alması gerekebilir..bu dönem ben sizden bekliyorum, başka bir dönem de siz benden bekleyeceksiniz..biz bir aile isek gerçekten bu ruhu asla kaybetmeyelim"

yazdiklariniz bana karisik geldi herseyi anlayamadim acikcasi...
etrafinizda dusuncesiz insanlar var bu belli...
siz de hassassiniz...
normal olarak boyle seyler yasamissiniz...
bence sinirlerinizi bozan insanlarla pek gorusmeyin en mantiklisi bu...
su psikolog olayina gelince de psikologluk bir durum yok bence ortada...o da anlamsiz geldi bana...

pesss diyorum :) tamam kaynanadır, pek sevilmez, söylediği batar, akım dese b.kum anlaşılır ama bu kadarı da fazla yahu. farkında mısınız topiğin neredeyse tamamı abarttığınızı söylerken siz hala ama bana turta vermedi diye haklılığınızı ispatlama gayretindesiniz. içinizdeki çocuk sizi de çocuklaştırmış anlaşılan :) bana fazlasıyla kayınvalidenizin günahını alıyorsunuz gibi geldi. kötü niyetli olduğuna dair bir ifade de yok anlattıklarınızda. üstelik kayınvalideniz size yaklaşöaya da çalışıyor sanırım, konuşmak istemesi, tabak hazırlayıp göndermes, vs. bunu göstermiyor mu? azcık bardağı dolu tarafından görseniz. öküz altında buzağı aramasınız ne iyi olur değil mi:) sizin ki kaynana değil kayınvalide. ne insanlar var kaynanalarından tekme tokat dayak yiyen. onlar ne yapsın değil mi? bu kadarcık şey için yıpratmayın kendinizi de, eşinizi de. boş bulundu herhalde diyip unutun. ya da evinize geldiği bir gün yaptığı yemekten misafire vericem diyip siz de ona vermeyin olsun bitsin, belki o zaman içinizdeki çocuğun da kızgınlığı geçer değil mi :)) ilahi gecenin bu saati gülümsettiniz ya beni :)

canım hamile olarak bazen herşeyi kafaya çok takarız.ama asla kayınvalidenin evinde yaptığın şeyi verirse al ,yoksa sen kendin alayım götüreyim yapma.boşver evinde yapar yerdin keşke o an elmalı payları almaya kalkışmasaydın .kadın zaten dengesizmiş baksana utanmadan hep az yap diyor hem de misafire kalsın diyor .boşver sen orda yememekle iyi yapmışsın ve teyzen verdiğinde alsaydın kalbini kırmasaydın .üzülme düzelir.psikologluk işin yok herşey tamamen kayınvaliden kaynaklı.biraz daha serin ol .takma onu hiçbir yerine bırak ne hali varsa görsün.kulakların duymasın ,gözün görmesin.zaten iki lafı birbirini tutmuyor onla bir olupta ekmeğine yağ hiç sürme derim

canımcım süperrr teklif :46
durumu kurtarma ihtimali kuvvetle muhtemel
biraz dinlenicem bi kaç gün sonra kendimi hazır hissettiğimde yapabilriim bu konuşmayı...
süpersin ya.
bu arada bende senin konunu takip ediyorum.yorum yapmadım ama geçen gece farkettim gece 2 ye kadar ağlaya ağlaya okudum hepsini ve 1 gün sonra sınavım vardı ...

çok mantıklı aslında. ama inan 2 yıldır bütün günlerinde gidip herşeyini yaptık beraber. ama ben ilk defa böyle bişi yaptım belki samimiyetten... yani sormadan almaya kalktım.ama bi daha yapmiycamm tabiki

noldu şekerim eleştiride bi gaz gidiyodun biraz kafanı çalıştır da bi tavsiye ver deyince yapamadın demi....

akıllı biriyim ve bu aklımı ancak İYİ insanlar için kullanmayı severim..
KAYINVALİEDEN bu formu takip ediyo olsaydı ona verirdim bi akıl..
ama diyorumya senle uğraşmak yada diyaloğa girmek için çelikten bir sinir sistemi olması lazım insanın.
akıl almak için değil sana haksızsın diyen insanlara çemkirmek için elinden geleni yapıyosun.önce evet haksızım hata ettim diyceksin,sonra akıl bekliyceksin

ama ısrarla benimle uğraşmaya devam ediyosun nedense... ama senin de sinir sistemini kuvvetlendirmeye ihtiyacın var bu bir gerçek...
senin tercihin şekerim ayrıca pek akıl verecek biri de değilsin ki . insanlara faydalı olacak bi öneri vermektense ısrarla inatla hiç bi işe yaramayacak şekilde zırvalamayı tercih ediyorsun...

al senide ellerim kızarana kadar alkışliim d eiçinde kalmasın..
bak bu da oldu :9
bu günleride gördün

kendime kızdım inan..muhatap olmaya bile değmezsin,üslubun çok çirkin,mahalle ağzına sahipsin.bu formda ilkkez snein gibisine rastladım.
kayınvaliden,eşinin teyzesi ve diğer akrabalar sana tavır almakta çok haklı..
aman allah düşman başına vermesin..
bir dilim kek için yapmadığüını bırakmamışsın.
yetmedi git özür dile temalı msj atanlara bile çemkiriyosun.
çoook ayıpppp

Son düzenleme:
Tartışma ortamı yaratmayalım arkadaşlar,karşılıklı tartışma diyaloglarına girenler uyarı/ceza alırlar.Konuyu dağıtmadan saygılı ve seviyeli paylaşımlar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…