• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla durduk yere kavga!

Zyfe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
31
6
1
29
Merhaba kızlar valla içimde tutamıcam artık patlıcam.

1 saat önce görümcemin öğlu kaynanamın laf söylemediği torunu geldi. Benim de kızım var biliyorsunuz ki. Evimiz dublex kaynanamla la bir yaşıyoruz bahsetmiştim
Yukarı çıktılar oyun oynamaya derken 10 dk sonra görümcemin oğlu( 6 yaşında) benim kızım (3 yaşında) aşağıya indirdi benim kızı kapıyı da kapattı üstüne bu arada kaynanam üst katta çocuklar da oraya çıkmıştı

Kızım ağladı bende kapıyı açtım. Abisi sen niye bunu hep aşağı getirip bırakıyorsun yazık seni istiyor ağlıyor burada dedim
Oda bana ananem yaramazlık yapıyor götür bunu aşağı gel dedi dedi

Bende sinirlendim haliyle 2 seferdir aynı şeyi yapıyor çünkü görümcemin oğlu

Niye istemesin sen niye çıkıyorsun o zaman bunu aşağı indirip indirip bırakıyorsun sen yukarda duruyorsun sen yukardayken bu durar mı burada dedim ağlıyor bu burada kapıyı da açamıyor çocuk niye istemiyorsın dedim

Demez kızmaz olaydım torununa

Aşağıya bir hoşum indi benim canımı sıkma ne laf söylüyorsun bana diye sanki ben kendine söyledim kızdım
Ben senin arkadaşın mıyım kardan tutun Allah çeneni kapatsın konuşama inş diye beddulardan mı

Bide üstüne üstlük kızıma vurdu senin yüzünden bana laf söyledi anan diye ben tuvalete girmiştim ikisine de inin ben geliyorum dedim dedi bana

Yazdıkça tansiyonum çıkıyor sinirden

Ey be kadın dedim senin torununun yalancısıyım ben bana ananem gönderdi alma yuları yaramazlık yapıyor dedi dedim

Bana demedi ki tuvalette ananem yenge bende Feyza düşer yoksa diye balkondan böyle demedi dedim yalan söylediyse ben ne bilim senin tuvalete girdiğini dedim

Bana diyor ki o çocuk yalanı ne bilsin sen niye laf söylüyorsun çocuk bu der ne dediğini bilmez

(bu çocuk anaya babaya bile küfür ediyor ve bana pzvenk bile diyen Bi çocuk yalanı ne bilecek diyor) ya sabır ya sabır!!!!!!!!!

Hıh siz söyleyin ben nasıl seveyim şimdi kaynanmı nasıl anne diyim yaptığı söylediği hak mı hadi bakalım

Bide babaa çenen batsın diyor sen orda bana bağıracaksın çocuğuma vuracaksın ben konuşmayıp susacam ha madem niye öbürüne de vurmadın benim kızımın suçu ne 3 yaşındaki çocuğa senin yüzünden bana laf söylüyor diye vurdu 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

6 yaşındaki çocukla 3 yaşındaki çocuk oynamaz. Ayrıca gözetimsiz mi bıraktınız?

kayın validemle yaşamanın zorluklari.
koşmakta haklisin.

Back
X