- 18 Mart 2018
- 12
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Simgearzmn
-
Canım iyi diyonda kendini o kadar melrk gösteriyo ki ben bişey dedim mi kötü olan ben oluyorum ben ne dedim ki senin iyiliğine dedim diyoÇirkef ol. Bağır çağır rezillik çıkar. A dediği zaman sen başla çirkefleşmeye. Ağzına ne geliyorsa söyle. Ancak böyle susar. Yoksa çok çekersiniz.
Kimseyi dinlemiyor kim ne derse susmuyo kendi dediği neyse o doğrudur biz sorma etme dedikçe sormaktan bildiğini yapmaktan vazgeçmiyo evlimiyim hapistemiyim bilmiyorum mesela her işe karışıyo dedim ya en ufagı çamaşır seriyom hemen gidiyo arkamdan çamaşırların yerini değişiyo bilmem napıyoBaş edemezsin... Burda eşin denge sağlamalı... Lafını gerektiğinde esirgememeli...
Ama insanların gözünde gelinini seve in kaynana modeliTek hobisi geliniyle uğraşmak sanırım bu kaynana modelinin
İnsanlar onu o kadar iyi sanıyo kiAma insanların gözünde gelinini seve in kaynana modeli
çalışıyor musunuz? sakın eşim izin vermiyor demeyinCanım iyi diyonda kendini o kadar melrk gösteriyo ki ben bişey dedim mi kötü olan ben oluyorum ben ne dedim ki senin iyiliğine dedim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?