Kaynanamla başım dertte

Öncelikle eşinin tavır koyması gerekiyor. Eğer koyamıyorsa eşin bi zahmet az daha çalışsın çıkın ayrı eve. Şimdilik odanı kilitlemekle başlayabilirsin işe. Görümcen geldiğinde çok muhatap olma uzak dur. Bilezikleri de unut vermezler geri. Boşuna kendini yorma.

Madem yaptığın işi beğenmiyor yapma canım. Az sesin çıksın kocan arkandan duramiyorsa kendini kendin savunacaksin tepkisiz kalma sevmediğin davranışlarına.

Canım benim eşinin istediği kadar tavır koysun seni alıp o evden uzaklaştırmadığı sürece o evlilik olmaz.
İstediğini yap aynı evdeyken değişmez hiç bişey hoş ayrı evdeyken de bişey değişmiyor yine karışan karışıyor. Böyle insanlar karşı tarafın mutsuzluklarından besleniyorlar o yüzden istediğin kadar çırpın daha da batarsın. Bu sıkıntının çözümü yok adam ailesini atamaz. Ya kabul edip oturacaksın yada ben böyle istemiyorum deyip ayrılacaksın.

Hasta olcam heralde

Ben artik kaynanamla ilgili bisey yazmiyorum cunki yazdigimda daja da sinirleniyorum, sonra sakinlesemiyorum gunlerce)))
İlk başta kv-ye yerini gosterin. Ne kadar sakin sessiz olursaniz o kadar kotu olur sizin icin. Yazdiklarinizda kendimi gordum. Benim gibi olmayin. Ben gozumu actim, siz de acin ...

Canm zaten evi ayırmazsa devam etmeyi düşünmüyorum evliliğe çünkü bu evlilik değil ben naparsam kayınvalidem kıskanıyo ben bişey alıyom gidiyo kendide alıyor en küçüğü benim yüzüm bebeksi minyon tipliyim kendi 65 yaşında yüzüne maske yapcam gençleşcem diye uğraşıyo oje sürcem diye uğraşıyo ölcem bi gün gülmekten delirdi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…