Annesine inaniyor bide , yahu anneni ben 3 yilda tanidim.verdigi söze guvenmiyorum .. sen nasil guvenirsin anlamiyorumki ..Zaten bu erkeklerin önüne hiç taş koymucan.Araba alcam iyi alalım şunu alcam alalım bunu alcam alalım öyle istiyorlar.Bir de sürekli gaz verip sen yaparsın hayatım sen edersin aşkım dedin mi ohh senden iyisi yok.Klasik erkek modeli işte
Haklısınız. Kırmadan ve ödün vermeden devam edin.Iyi Aksamlar Hanimlar ..
Lütfen bana disardan fikirlerinizi soyleyin , cünkü hakliyken haksiz duruma düstum sanki..
Biz nisan ayinda evlendik , Esimle Dügünümuzü Nisanimizi , Herseyimizi ikimiz yaptik , evimizide kendimiz dösedik cok sükür 10 ay sonra tüm borclarimiz bitiyor ..
Kimseyi muhtac olmadan herseyimizi dört dörtlük yaptik.
Gelelim asil meseleye , biz bukadar borca girerken Kaynanam bize geldi ve biz talep etmeden borclarin yarisini her ay odeyecegini soyledi esim hayir gerek yok dedi hatta ama kendisi yok ilaki vericem diye israr etti .
Ama tabiki bugune kadar bir kurus bile vermedi , bende zaten konusunu bile acmadim .
Esim 3 gün once Annemle konustum araba alacam dedi , benim kendi adima kredi cekmemi istedi , bende bugun esime kredi cekmiyecegimi cunkh annesini tanidigim kadariyla krediye yardim etmeyecegini soyledim , gercektende kaynanam surekli sozler verir ama asla tutmaz.
Krediyi cekersem zamaninda odeyemezsek haciz bile gelir cunku 10 ay daha odemelerimiz var , esim suan bana soguk davraniyor krediyi cekmedim diye.
Ben sadece borcumuz bitsin oyle alalim diyorum.
Kaynanam vermis gazi tabiki esimde inaniyor.
Kaynanami cok severim , ama bu huyundan nefret ediyorum, aksam ustu kendisine de soyledim zaten, bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim..
Esim suan soguk ve konusmuyot benle :) benmi bu durumda ilk adimi atmaliyim?
Karisik oldu kusura bakmayin..
Bende oyle dedim , annen 2 ay parayi versin duzenli krediyi cekicem dedim , konuyu kapatalim dedi...Sana cok güvendiği icin kırılmıştır, bence sen surat asma normal davran ki kayınvaliden yüzünden haklı iken haksız duruma düşme.
Madem o kadar emin annesinin destek olacağına iki ay annesi destek cıksın bi göstersin kendini sonra alırsınız araba
Tesekkür ederim, ama esim cok darilmis gibi cekildi kenara
Dugun , nisan , mobilya, bunlari tek basina yaptik arabayida aliriz dedim.eşiniz bir gün bozulur iki gün bozulur ama ödenemeyen borç hayat boyu herkesi bozabilir.. iyi olanı yapmışsınız. zamanı gelince her şeyi yaparsınız.
Kendi bile inanmıyor annesinin para vereceğine ama göz göre göre sizi maddi anlamda zora sokacak.Bende oyle dedim , annen 2 ay parayi versin duzenli krediyi cekicem dedim , konuyu kapatalim dedi...
Ben zaten ilimli davrandim , aslinda ortada tartismada yok ses yukseltmede yok.her erkek altında araba olsun ister, ona "bir arabamız olmasını çok istediği biliyorum, bunu ben de çok istiyorum ama şuan şartları zorlamamıza gerek yok, borçlarımız azalınca tabi ki de kredi çekerim" canım diyerek anlaşın :)
siz doğru olanı demişsiniz ama.. ki zaten arabayıda tek başına alacak gibisiniz.. üçüncü kişilerin ismi sadece fazlalık.. erkekler galiba işin içine anne falan girince ayrı ruh haline bürünüyolar.. onunda tavrı bundan belkide..Dugun , nisan , mobilya, bunlari tek basina yaptik arabayida aliriz dedim.
Ama darildi ..
Esime secenek sundum , msdem oyle bir iki ay versin dedim parayi sonra cekerim krediyi , cunku bu konuda annene guvenmiyorum malesef dedim.Eşin ne hakla hizmete sana soğuk davranıyor ki
annesini tanımıyor mu,
daha borcu bitmeden böyle işlere kalkışması çok yanlış haklısın davanda.
Olabilir , belkide anne araya girdi diye böyle ama umrumda degil..siz doğru olanı demişsiniz ama.. ki zaten arabayıda tek başına alacak gibisiniz.. üçüncü kişilerin ismi sadece fazlalık.. erkekler galiba işin içine anne falan girince ayrı ruh haline bürünüyolar.. onunda tavrı bundan belkide..
Borcumuz cok az kaldi ..bencede çekme bırak assın suratını nasılsa barışır.en mantıklısı borç bitince almak bencede.eşin annesi olduğu için inanabilir ama bugüne kadar hiç bir sözünü tutmadysa asla yardımcıda olmaz.zaten az kalmış borç bitmesine aceleye ne gerek sıkıntısını siz çekersiniz yine eşiniz zamanla bunu anlacaktır.
.Annesiyle konustum fikrimi soyledim diyemi tavirlandi anlamadim , ama yakinda cocugum olucak ve ilerisini dusunmek zorundayim kaynanamada soyledim zaten , bizim suan kimseye ihtiyacimiz yok extralar cikartip zor durumda kalmak istemiyorum ,hem kucuk cocukmuyuz soz veriyosun sonra tutmuyosun .. para muhabetinede girmek istemiyorum dedim kimseyle varsa kendim yaparim yoksa yapmam ayaklarim var yururum .. alindilar sozlerime :)
Erkek aklı canım gazla çalışıyo bunlar..sıkma canını en doğrusunu yapmissin hiçte konuşma tıpış tıpış gelir konuşur senle taviz verme..ayrica erkeklerinde şu düşüncesizligine cok kızıyorum benim eşimde öyle aklına bişey gelir ya biyerden gaza gelir düşünmeden hemen alır satar yatırım yapar..kadınlar gibi mantıklı oturup düşünmüyolar malesefAnnesine inaniyor bide , yahu anneni ben 3 yilda tanidim.verdigi söze guvenmiyorum .. sen nasil guvenirsin anlamiyorumki ..
10 ay sonra tum borclarimiz bitiyor al dedim , ben borclu arabaya binmek istemiyorum dedim ..
Annesixle konusmus hafta sonu ona guvenmis , valla bana soyledoginde kahkaha attim ..
Siz sonuna kadar hakLısınız hem o kadar borcunuz var hem çocuğunuz oLucak ve araba aLmak istiyor eşiniz neden sıkıntı yaşıycaksınız ki ya neden bunu düşünmüyor neye güveniyor
Mobilya alirken koltuk takimi alma ben alacam demisti bana kaynanam , ozamanda aldim tabii dinlemeden . Esim annem alacsk ya dedi ..Erkek aklı canım gazla çalışıyo bunlar..sıkma canını en doğrusunu yapmissin hiçte konuşma tıpış tıpış gelir konuşur senle taviz verme..ayrica erkeklerinde şu düşüncesizligine cok kızıyorum benim eşimde öyle aklına bişey gelir ya biyerden gaza gelir düşünmeden hemen alır satar yatırım yapar..kadınlar gibi mantıklı oturup düşünmüyolar malesef
muhtemelen öyle gibi ama işte bayanlar her şeyi kabullenebilirken erkekler için sözünde durmayan anne bile olsa bu durumu kabullenemiyolar.. yani erkek kaç yaşında bile olsa anne kardeş vs. konusu olunca çok ayrı bi boyutta oluyolar. bende babamdan biliyorumOlabilir , belkide anne araya girdi diye böyle ama umrumda degil..
Annesi sozunde asla durmuyo ..
Annesixle konusmus hafta sonu ona guvenmis , valla bana soyledoginde kahkaha attim .
Kaynanam iyi hos ama neden soz veriyor bos yere anlamiyorum..
Ben soz verildimi elimde avucumda olmasada gider bulur o insana veririm..
Ve biz ondan asla bisey istemiyoruzki neden gerek duyuyor ogluna habire soz vermeye ..
Bunlari yalniz ben dusunuyorum sanki...boşver kendi kendine küsen kendi kendine barısır sen kv bi saygısılık yapmamıssın cocugunda olacak ne gerek var sıkıntıya girmeye sen haklısın kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?