Kaynanamin Tutamadigi Sözleri...

Annesine inaniyor bide , yahu anneni ben 3 yilda tanidim.verdigi söze guvenmiyorum .. sen nasil guvenirsin anlamiyorumki ..
10 ay sonra tum borclarimiz bitiyor al dedim , ben borclu arabaya binmek istemiyorum dedim ..

Haklısınız. Kırmadan ve ödün vermeden devam edin.

Bende oyle dedim , annen 2 ay parayi versin duzenli krediyi cekicem dedim , konuyu kapatalim dedi...

Tesekkür ederim, ama esim cok darilmis gibi cekildi kenara

her erkek altında araba olsun ister, ona "bir arabamız olmasını çok istediği biliyorum, bunu ben de çok istiyorum ama şuan şartları zorlamamıza gerek yok, borçlarımız azalınca tabi ki de kredi çekerim canım" diyerek anlaşın :)

eşiniz bir gün bozulur iki gün bozulur ama ödenemeyen borç hayat boyu herkesi bozabilir.. iyi olanı yapmışsınız. zamanı gelince her şeyi yaparsınız.
Dugun , nisan , mobilya, bunlari tek basina yaptik arabayida aliriz dedim.
Ama darildi ..

Bende oyle dedim , annen 2 ay parayi versin duzenli krediyi cekicem dedim , konuyu kapatalim dedi...
Kendi bile inanmıyor annesinin para vereceğine ama göz göre göre sizi maddi anlamda zora sokacak.

Ben zaten ilimli davrandim , aslinda ortada tartismada yok ses yukseltmede yok.
Annene guvenmiyorum dedim bu konuda dedim , buna kirilmistir..

Dugun , nisan , mobilya, bunlari tek basina yaptik arabayida aliriz dedim.
Ama darildi ..
siz doğru olanı demişsiniz ama.. ki zaten arabayıda tek başına alacak gibisiniz.. üçüncü kişilerin ismi sadece fazlalık.. erkekler galiba işin içine anne falan girince ayrı ruh haline bürünüyolar.. onunda tavrı bundan belkide..

Eşin ne hakla hizmete sana soğuk davranıyor ki

annesini tanımıyor mu,

daha borcu bitmeden böyle işlere kalkışması çok yanlış haklısın davanda.
Esime secenek sundum , msdem oyle bir iki ay versin dedim parayi sonra cekerim krediyi , cunku bu konuda annene guvenmiyorum malesef dedim.
Kapatalim dedi konuyu bende iyi dedim sustum .

Olabilir , belkide anne araya girdi diye böyle ama umrumda degil..
Annesi sozunde asla durmuyo ..

Borcumuz cok az kaldi ..

Annesi her gun telefon acar soz verir.bu ay bende yardim edecem diye.
Benimkide inanir ama ben hem kafa saliyorum inanmiyorum ..
Tabiki herzamanda dedigim cikiyor ..

.
Siz sonuna kadar hakLısınız hem o kadar borcunuz var hem çocuğunuz oLucak ve araba aLmak istiyor eşiniz neden sıkıntı yaşıycaksınız ki ya neden bunu düşünmüyor neye güveniyor

Annesine inaniyor bide , yahu anneni ben 3 yilda tanidim.verdigi söze guvenmiyorum .. sen nasil guvenirsin anlamiyorumki ..
10 ay sonra tum borclarimiz bitiyor al dedim , ben borclu arabaya binmek istemiyorum dedim ..
Erkek aklı canım gazla çalışıyo bunlar..sıkma canını en doğrusunu yapmissin hiçte konuşma tıpış tıpış gelir konuşur senle taviz verme..ayrica erkeklerinde şu düşüncesizligine cok kızıyorum benim eşimde öyle aklına bişey gelir ya biyerden gaza gelir düşünmeden hemen alır satar yatırım yapar..kadınlar gibi mantıklı oturup düşünmüyolar malesef

.
Siz sonuna kadar hakLısınız hem o kadar borcunuz var hem çocuğunuz oLucak ve araba aLmak istiyor eşiniz neden sıkıntı yaşıycaksınız ki ya neden bunu düşünmüyor neye güveniyor
Annesixle konusmus hafta sonu ona guvenmis , valla bana soyledoginde kahkaha attim .
Kaynanam iyi hos ama neden soz veriyor bos yere anlamiyorum..
Ben soz verildimi elimde avucumda olmasada gider bulur o insana veririm..
Ve biz ondan asla bisey istemiyoruzki neden gerek duyuyor ogluna habire soz vermeye ..

Mobilya alirken koltuk takimi alma ben alacam demisti bana kaynanam , ozamanda aldim tabii dinlemeden . Esim annem alacsk ya dedi ..
Kadini beklesem suan yerde oturuyor olucaktim...

boşver kendi kendine küsen kendi kendine barısır sen kv bi saygısılık yapmamıssın cocugunda olacak ne gerek var sıkıntıya girmeye sen haklısın kardeşim

Haklisin canim bebekte olacak dikkatli olmak lazim..

Olabilir , belkide anne araya girdi diye böyle ama umrumda degil..
Annesi sozunde asla durmuyo ..
muhtemelen öyle gibi ama işte bayanlar her şeyi kabullenebilirken erkekler için sözünde durmayan anne bile olsa bu durumu kabullenemiyolar.. yani erkek kaç yaşında bile olsa anne kardeş vs. konusu olunca çok ayrı bi boyutta oluyolar. bende babamdan biliyorum ha öyle olmayanda var illaki ama istisnai :)

Bu kahkaha ya bozulmustur esin bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…