Desteğiniz için çok çok teşekkür ederim , yorumunuz gerçekten beni iyi hissettirdi
Yazlık için istiyorlar, ailemde aslında yazın en fazla 1 ay gelip kalabilecek işlerinden dolayı biz zaten 1 hafta belki.
Ben demedim bu villa meselesinde aslında eşim söyledi.
Ben şimdi konu açıldıkça başka fikirler verip bu beklentiden uzaklaştırmaya çalışıyorum net olarak konuşmadım.
Babam kaybettiği şeyleri geri yerine koymaya çalışıyor diye düşünüyorum , anlıyorum ama işte herkes kendi gücü kadarını yapsa beni hiç bir şekilde hesaba katmadan yapıp babamın dilediği gibi size güzel bir ev bırakayım vs hayalini gerçekleştirse eyvallah ama bu beklenti gerçekten travmalarımı tetikliyor mutlaka güzellikle bu durumu çözeceğim.
Evet eşimle başka şekilde konuşup konuyu kapatmaya çalışacağım eksikleri kalırsa tamamlarız , onlar güçleri kadar yapabilir gibi gibi .
Ailemide kırmadan halledeceğim inşallah kafalarına göre seçip kendilerine uygun şekilde yapmalarını gerekirse gene destek olabileceğimi ama ortak şekilde yapmamızın uygun olmadığını söyleyeceğim
Yorumlarınızla en azından kötü ve suçlu hisslerimden uzaklaştım gerçekten çok teşekkür ederim