- 16 Haziran 2011
- 14.989
- 63.402
- 798
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
İnternette bir dönem: Dub.aili zengin adamların, Türk insta tayfasından birilerine; kendilerine arkadaşlık(!) etmeleri için çok yüksek bedeller ve mücevherler verdiği yazılıp, çiziliyordu. Onlardan etkilenmiştir belki.Zenginler de bunu bekliyordu zaten Allahım Türk bir hatun girse de haremime ekleyip altın döksem başından diye
Sanmam ki evli bir kadın kendini satsa da alsak diye bekliyor olsunlar.Petrol zengini var, şeyhi var, para da boldur diye herhalde.
Bu olay gerçekse kocan boşanalım dese şaşırmaYa eşim zaten delirmiş konuşmuyor benimle yaptığım yanlış ama neden yaptım bilmiyorum sorun orda
Bide mıçıyolardı sanki ağızlarına. Burda kalırsa da mıçacak eşi zatenİnternette bir dönem: Dub.aili zengin adamların, Türk insta tayfasından birilerine; kendilerine arkadaşlık(!) etmeleri için çok yüksek bedeller ve mücevherler verdiği yazılıp, ciziliyordu. Onlardan etkilenmiştir belki.
Neden Araplar?
Bu olay gerçekse kocan boşanalım dese şaşırma
Neden yaptım diye bir şey yok
Olay yapılana kadar bir sürü aşama var
Fotoğraf alınmış
Fake isim düşünülmüş
Adres madres paylaşma editleme
Bir zaman geçiyor üstünden şak diye yapılan bir eylem değil gayet düşünülmüş planlı bir şey
Eşin buna delirdiyse, kendini araplara satma maceran için ne yapmıştıYa eşim zaten delirmiş konuşmuyor benimle yaptığım yanlış ama neden yaptım bilmiyorum sorun orda
Şimdi bu fikre sıcak bakıyordur diye geçti aklımdanEşin buna delirdiyse, kendini araplara satma maceran için ne yapmıştı
Araplara satmaya kalkmasın da paylaşsın bir şey olmaz.Kayınpederi de paylaşmayasın sinirden
HaniğğAh peki alın size kanıt. ama eşim ettiği küfürleri silmişti
Adama hala ananı satim mi diyosun hahxajjxhahxhs DELİRİCEM
Düzenli olarak yapıyoruz. Suduklu saziment büllüklü bülent yazıp işletiriz. Çünkü işimiz yok canımız sıkılayıı.Ya hayatınızda hiç sevmediğiniz birine böyle yapmadınız sanki
Üslubunuzun maşallahı var.
Oğlunun da biraz aklı varsa bunu yapmak için annesinin “boşa” demesini beklemez diye umuyorum.Valla düşünüyorum kv yerine koyuyorum kendimi oğluma boşa derimtövbe ya rabbi çocuk yapsalar kendileri çocuk
Fake konudur inşallah gerçek olamayacak kadar saçma ve vahim
Yapacağını yapıp yapıp üstüne tehdit eden birine kim olsa küfreder ki.
Araplara mıdır o da acep fkgkgkAdama hala ananı satim mi diyosun hahxajjxhahxhs DELİRİCEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?