O kadar baktım ekşınlı konu bulamadım nerdesin senBen yeni konu buldum siz burda takılın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar baktım ekşınlı konu bulamadım nerdesin senBen yeni konu buldum siz burda takılın
Gelenı al içine bos yollama deAlış veriş konusu değil o çocuk yapıyım mı diye soruyor
Iıııhhhh çok sıkıcıAlış veriş konusu değil o çocuk yapıyım mı diye soruyor
Aman gırn cıkan bellı o konuda eksın yok. Heyecanlanamadım. Cok sıradanO kadar baktım ekşınlı konu bulamadım nerdesin sen
GördümAman gırn cıkan bellı o konuda eksın yok. Heyecanlanamadım. Cok sıradan
31 dese sasırmam. Bundan hersey beklenırBanı yimeden bari ne çektiğini anlatsaydın.
Boğün pazar ekşınlı konular haftaiçi açılır. Haftasonu içlerinde prezervatif kalır ya da göbek deliğine bulaşır hamile kaldım mı diye gelirlerIıııhhhh çok sıkıcı
Delık deliktır nerden bılsın ablasıBoğün pazar ekşınlı konular haftaiçi açılır. Haftasonu içlerinde prezervatif kalır ya da göbek deliğine bulaşır hamile kaldım mı diye gelirler
Nereye atmış bilinmiyor ama konu sahibi kendisini araplara pazarlayıp bunu eşine kıskandırmak için söylüyormuş bir de kaynanasınıda satacakmışBen anlamadim kızlar ne olmuş ? Instagram kapalı değil mi nereye atmış arkadaş ve neyi atmış. Çok saçma konu
Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum