Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka anksiyete hastalığı ile yaptığınız saçmalığın ne ilgisi var. Kusura bakmayın annenize kocanız yapsa boğarsınız adamıAnksiyete hastasıyım ondan mı böyle fikirler geliyor anlamadım
Keşke ondan olsaydı. Yine dermanı var derdik ama kıtlıktan oluyor bu.Anksiyete hastasıyım ondan mı böyle fikirler geliyor anlamadım
normal insanlar böyle şeyler yapmıyorYa hayatınızda hiç sevmediğiniz birine böyle yapmadınız sanki
Oğlumun sınıfındaki kızlar da böyle yapıyor edit mi ne diyorlar anlamam ben ondan biri birine küsünce video foto falan koyup wp durumuna atıyorlar ingilizce yazıyorlar ama.
Bidahakine sende ingilizce yaz.
Püf troll.Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum
Bir anksiyete hastası olarak hakaret kabul ederimAnksiyete hastasıyım ondan mı böyle fikirler geliyor anlamadım
Ergenliğin en deli dehşet zamanlarında bile aklıma gelmemişti.Ya hayatınızda hiç sevmediğiniz birine böyle yapmadınız sanki
Biz beynimizin 2 lobuna da saygı duyuyoruz o bize böyle şeyler yaptırmıyor vallahiYa hayatınızda hiç sevmediğiniz birine böyle yapmadınız sanki
Hala ss bekliyorum hamişim bak çocuğum ss olarak doğar atmazsanTroll değil kardeşim. Keşke troll olsaydı vallahi yaptım.
Bu yaşımda bana travma yaşattın valla helal olsunDaha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
Anksiyete kaynaklı olabilir miymiş hojamHala ss bekliyorum hamişim bak çocuğum ss olarak doğar atmazsan
Şey de annen beni araplara satar diye korktum ondan yaptım de. Zaten biliyordur arap mevzusunu adamYa eşim zaten delirmiş konuşmuyor benimle yaptığım yanlış ama neden yaptım bilmiyorum sorun orda
Ok he.Troll değil kardeşim. Keşke troll olsaydı vallahi yaptım.
Bari biraz seçici ol ablacım vizyonsuz musun ya Arap neDaha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
Borderline izleri gördüm.Ya eşim zaten delirmiş konuşmuyor benimle yaptığım yanlış ama neden yaptım bilmiyorum sorun orda