Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çakal olan görümce mi gerçekteneşim benle konuşmuyor ve KÜFÜRLER ETTİ. görümcem DE görmüş nerden gördüyse çakal
Kaç yaşında evlendin 18 mi?Arkadaşlar lütfen kötü şeyler yazmayın 24 yaşımdayım. Bilerek yapmadım çocukluk biliyorum ama gerçekten neden yaptım bilmiyorum evlendiğimden sevgililik dönemine kadar bana çok şey yaptı ondan intikam almak istedim
Bipolar hastalarına saygısızlık etmeyelim bu değişik bir şeyBu düpedüz bipolar diye düşünüyorum başka açıklama olamaz
Ruhu fakir buyuk dusun deyınce cebini dusun dedık belinı degılUganda mı daha iyileri var ama sen bilirsin
Düşmanıma bile vermesinBipolar hastalarına saygısızlık etmeyelim bu değişik bir şey
Kültürsüzlük mü desem yetişmede saygısızlık mı desem öz saygısızlık mı yani bulamadım tarifini , allahım kınamıyorum günlük hayatta böyle biri ile yüz yüze gelmek istemem
Elim çarparsa seni de satarım sus hahzhshxhahxUganda mı daha iyileri var ama sen bilirsin
Trolcan seni.Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum
Alıcı çıkmayınca bir şey dememiş işte evliliği 6 ay indirmişler öyle olunca. Bir daha yapsa bekar olacak.Eşin ne tepki verdi Araplara. Ben hala ordayım.
Çoh mantıklı herkes bana yürüsün telefonum sapıklara yayılsın böylece sahiplenici sevgilim beni daha çok sever diye düşünmek gerçekten inanılmaz stratejik bir karar tebrik ediyorum nasıl aklınıza gelmiş bravo :)Vallahi gerçek. Daha öncede numaramı duvara yazmıştım sevgilimi kıskandırmak için.
İn konu fake’tir. Zaten ülkenin manyak kotası ağzına kadar dolu.Trolcan seni.
Tavsiye: Boşan. Bi daha da kimsenin başını yakma normal biri değilsin.Arkadaşlar bende biliyorum normal değil ama yaptım. Çocukluk veya değil. Tavsiye verin. Hakaret etmeyin
İyi para eder hesabıNeden Araplar?
Ba ba ba backstabberr tarzı bir video dimi ahfjsksmls tiktokta yapıp instaya falan atıyo 12-13 yaşındakilerOğlumun sınıfındaki kızlar da böyle yapıyor edit mi ne diyorlar anlamam ben ondan biri birine küsünce video foto falan koyup wp durumuna atıyorlar ingilizce yazıyorlar ama.
Bidahakine sende ingilizce yaz.
Ben o görümcenin yerinde olsam seni neyse iyiki görümcen ben değilimArkadaşlar bende biliyorum normal değil ama yaptım. Çocukluk veya değil. Tavsiye verin. Hakaret etmeyin
Evlenmeseydiniz o zaman bu kadar nefret ettiğiniz kadının oğlunu almayacaktiniz,bu koca sizi sittin sene affetmez ,mış gibi yapar ezerde ezer en sonunda tutar kolunuzdan kapı önüne koyar.Ha haklı, haklı değil ,oturur sabaha kadar tartışırız.Ama net olan şey sizin akıllı karar veremeyecek , iç guduleriyle hareket eden ergen ruhlu olduğunuz .Evlenmek sizin neyinize............Arkadaşlar lütfen kötü şeyler yazmayın 24 yaşımdayım. Bilerek yapmadım çocukluk biliyorum ama gerçekten neden yaptım bilmiyorum evlendiğimden sevgililik dönemine kadar bana çok şey yaptı ondan intikam almak istedim