- 24 Ağustos 2022
- 4.065
- 11.933
Gelin kaynana kararlı gönderecek kendilerini mok yoluna hahxhshxhaAraplara mıdır o da acep fkgkgk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelin kaynana kararlı gönderecek kendilerini mok yoluna hahxhshxhaAraplara mıdır o da acep fkgkgk
aman yoktur bunun teşhisiBende de var anksiyete ne alakası var kaynanama kocag.tlü yazıp hesap açmıyorum ama sallama o yüzden
Koca lu naciyeyi 300-500den okutsa ohoooAraplara mıdır o da acep fkgkgk
Cocuk bile yapmaz sunu. Saka gibi. Ben olsam affetmezdim sizi.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Gerçekten şuan böyle birşeyi neden yaptım bilmiyorum. Sanırım geçmişte yaşanılan olaylar sonrasında içimde geçmeyen bir yara var ve kendime yakışmayan şeyler yapıyorum. Annemlere geldim ve eşim bana soğuk yaptı. Zaten fitillenmiş bomba gibiydim gidip kaynanamın fotoğrafını koyup, adını değiştirip eşime inat attım. Eşim görünce delirdi ve hakaret etti. Annem babama söyledim onlarda çıldırdı. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Yani, kimin aklına gelir ki böyle birşey yapmak? Veya neden yaptım. Bir anlık öfkeyle sanki eşimin canını acıtmak istedim. Birisi benim anneme böyle birşey yapsa o kızı öldürürdüm. Yarın eve döneceğim. Eve dönsem mi bilemedim. Zaten oldum olası eşimin ailesini sevmedim. Sanki bir yanım intikam içgüdüsyle dolu daha 6 aylık evliyim.
Ad şöyle mesela : yalancıMELTEM65 bide profil fotosu. Eşimde ablam gördü deyip beni korkuttı ve küfür etti. Sizde çokmu aşırı birşey ilk baş gülerek yapmıştım Bide kaynanamın fotosunu ekledim.
Bu düpedüz bipolar diye düşünüyorum başka açıklama olamazaman yoktur bunun teşhisi
Psikoloğa gidin psikiyatriste gidin diye paralıyoruz kendimizi gitmiyorlar
Ne ara gitmiş de teşhis almış hiç sanmıyorum. Hayır gitse bu kadar absürt eylemi yapmaz kendini frenler bir işe yarar
Herkes depresyonda herkes anksiyete hastası herkeste panik atak var Google teşhisi
Zaten kadını ifşalamışsın daha niye satıyosun kadını.
Emin misiniz? Bir bakın instaya falan, bilerek yapmamış olabilirsiniz.Bende de var anksiyete ne alakası var kaynanama kocag.tlü yazıp hesap açmıyorum ama sallama o yüzden
kızz sen gerçek misin?eşim benle konuşmuyor ve KÜFÜRLER ETTİ. görümcem DE görmüş nerden gördüyse çakal
Boşar bu seni , sen gibi kafası kırık değilse
Bakayım elim değmiş kendimi ugandalılara satmaya çalışmış bile olabilirim hahxhshxhahxEmin misiniz? Bir bakın instaya falan, bilerek yapmamış olabilirsiniz.
Vay çakaleşim benle konuşmuyor ve KÜFÜRLER ETTİ. görümcem DE görmüş nerden gördüyse çakal
Çakal mı sen şimdi peki onların gözünde nesin merak ettim kadının anasını paylaşmışsın canım gelinimiz demesini bekleniyorsun heraldeeşim benle konuşmuyor ve KÜFÜRLER ETTİ. görümcem DE görmüş nerden gördüyse çakal
Büyük saygısızlık.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Gerçekten şuan böyle birşeyi neden yaptım bilmiyorum. Sanırım geçmişte yaşanılan olaylar sonrasında içimde geçmeyen bir yara var ve kendime yakışmayan şeyler yapıyorum. Annemlere geldim ve eşim bana soğuk yaptı. Zaten fitillenmiş bomba gibiydim gidip kaynanamın fotoğrafını koyup, adını değiştirip eşime inat attım. Eşim görünce delirdi ve hakaret etti. Annem babama söyledim onlarda çıldırdı. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Yani, kimin aklına gelir ki böyle birşey yapmak? Veya neden yaptım. Bir anlık öfkeyle sanki eşimin canını acıtmak istedim. Birisi benim anneme böyle birşey yapsa o kızı öldürürdüm. Yarın eve döneceğim. Eve dönsem mi bilemedim. Zaten oldum olası eşimin ailesini sevmedim. Sanki bir yanım intikam içgüdüsyle dolu daha 6 aylık evliyim.
Ad şöyle mesela : yalancıMELTEM65 bide profil fotosu. Eşimde ablam gördü deyip beni korkuttı ve küfür etti. Sizde çokmu aşırı birşey ilk baş gülerek yapmıştım Bide kaynanamın fotosunu ekledim.
Uganda mı daha iyileri var ama sen bilirsinBakayım elim değmiş kendimi ugandalılara satmaya çalışmış bile olabilirim hahxhshxhahx
Ucuza gıdersın aman sakın. Satacaksan arapa sat..Bakayım elim değmiş kendimi ugandalılara satmaya çalışmış bile olabilirim hahxhshxhahx
Yanlış yapmış eşin. Senin fotoğrafını hakaretli bi şekilde paylaşsaydı daha eşit şartlar olurdueşim benle konuşmuyor ve KÜFÜRLER ETTİ. görümcem DE görmüş nerden gördüyse çakal
Vay hain hemen hesap açıyosun onun adına çakalkokmuşg.tlü34 diyeeşim benle konuşmuyor ve KÜFÜRLER ETTİ. görümcem DE görmüş nerden gördüyse çakal