- 14 Haziran 2023
- 7.093
- 22.476
- 268
- 33
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
At seni de satarım diye tehdit et belki korkar döner sanakızlar eşime mesaj atimmi
Sebep?kızlar eşime mesaj atimmi
Bu mesajla fake olduğun belli oldu ! Seni karaktersiz mahlukat!Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum
Ne yazacaksın ki adama canımı sıkma senide araplara satarım mı??kızlar eşime mesaj atimmi
Kaynanan sövecek o yeter sanafreya annem bu kadar sövmedi
Ne yazacaksın ki adama canımı sıkma senide araplara satarım mı??
doğru konuş hakaret etme terbiyesizlik yapma lütfrnBu mesajla fake olduğun belli oldu ! Seni karaktersiz mahlukat!
Ben miiiiidoğru konuş hakaret etme terbiyesizlik yapma lütfrn
Anam küfür eden sensin kocanla, tek bir hakaret yok be yafreya annem bu kadar sövmedi
Bende zannettim 20 senelik evlisiniz. Çekmediğiniz kalmamış ondan böyle bir delilik yapmışsınızdir diye düşünmüştüm. 6 aylık evlilikte ne yaşadınız da böyle sacmaladiniz. Bı de geçmişte yasanan demişsiniz daha bişey gecememisti. 6 ay yahuArkadaşlar öncelikle merhaba. Gerçekten şuan böyle birşeyi neden yaptım bilmiyorum. Sanırım geçmişte yaşanılan olaylar sonrasında içimde geçmeyen bir yara var ve kendime yakışmayan şeyler yapıyorum. Annemlere geldim ve eşim bana soğuk yaptı. Zaten fitillenmiş bomba gibiydim gidip kaynanamın fotoğrafını koyup, adını değiştirip eşime inat attım. Eşim görünce delirdi ve hakaret etti. Annem babama söyledim onlarda çıldırdı. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Yani, kimin aklına gelir ki böyle birşey yapmak? Veya neden yaptım. Bir anlık öfkeyle sanki eşimin canını acıtmak istedim. Birisi benim anneme böyle birşey yapsa o kızı öldürürdüm. Yarın eve döneceğim. Eve dönsem mi bilemedim. Zaten oldum olası eşimin ailesini sevmedim. Sanki bir yanım intikam içgüdüsyle dolu daha 6 aylık evliyim.
Ad şöyle mesela : yalancıMELTEM65 bide profil fotosu. Eşimde ablam gördü deyip beni korkuttı ve küfür etti. Sizde çokmu aşırı birşey ilk baş gülerek yapmıştımBide kaynanamın fotosunu ekledim.
doğru konuş hakaret etme terbiyesizlik yapma lütfrn
Sonra tutuşma ama onu ararım bunu ararım diyeHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Atkızlar eşime mesaj atimmi
Yahu dur saçmalama kimi paylaşacaksınHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Siz normal değilsiniz bence. Ya da konu fake.Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum
Kız bize ne istersen 30 kere yap hahahahah sanki kaynanan umrumuzda ama bunun sonu dayak olur kocandan uyarmadı demeHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?