Hhahahahaaha yap yap inşallah dava açarlar da hapislerde sürünürsunHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hhahahahaaha yap yap inşallah dava açarlar da hapislerde sürünürsunHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Eğer MERNİS adresiniz eşinizle kaldığınız ev ise gidin bence eve. Çünkü Boşanma davası için tebligat gelebilir. Şöyle biseyi eşim yapsa artık eski eşim olur çünkü. Kaç yaşındasın bilmiyorum 6 aylık evliyim yazmışsınız akıl var mantık var kocanizin canını yakmak için annesine hakaret etmek ne demek ve bunu sosyal medyada paylaşmak.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Gerçekten şuan böyle birşeyi neden yaptım bilmiyorum. Sanırım geçmişte yaşanılan olaylar sonrasında içimde geçmeyen bir yara var ve kendime yakışmayan şeyler yapıyorum. Annemlere geldim ve eşim bana soğuk yaptı. Zaten fitillenmiş bomba gibiydim gidip kaynanamın fotoğrafını koyup, adını değiştirip eşime inat attım. Eşim görünce delirdi ve hakaret etti. Annem babama söyledim onlarda çıldırdı. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Yani, kimin aklına gelir ki böyle birşey yapmak? Veya neden yaptım. Bir anlık öfkeyle sanki eşimin canını acıtmak istedim. Birisi benim anneme böyle birşey yapsa o kızı öldürürdüm. Yarın eve döneceğim. Eve dönsem mi bilemedim. Zaten oldum olası eşimin ailesini sevmedim. Sanki bir yanım intikam içgüdüsyle dolu daha 6 aylık evliyim.
Ad şöyle mesela : yalancıMELTEM65 bide profil fotosu. Eşimde ablam gördü deyip beni korkuttı ve küfür etti. Sizde çokmu aşırı birşey ilk baş gülerek yapmıştım Bide kaynanamın fotosunu ekledim.
Fake ya da değil, sonuçta vizyonu yok...Neden Araplar?
Bana dediBen miiiii
Yap kız. Ama bu defa kocana yapHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Nolur yapma üzülürüz bakHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Kız dur şimdi sana da bana küfür ettin der sal kızı, onlar alışıktır çözerler ailecekEğer MERNİS adresiniz eşinizle kaldığınız ev ise gidin bence eve. Çünkü Boşanma davası için tebligat gelebilir. Şöyle biseyi eşim yapsa artık eski eşim olur çünkü. Kaç yaşındasın bilmiyorum 6 yıllık evliyim yazmışsınız akıl var mantık var kocanizin canını yakmak için annesine hakaret etmek ne demek ve bunu sosyal medyada paylaşmak.
Herkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Bu sefer de bizi paylaşır belkiYahu dur saçmalama kimi paylaşacaksın
Aşko 18 yaşında evlenen bebeler yapmaz şunuBende zannettim 20 senelik evlisiniz. Çekmediğiniz kalmamış ondan böyle bir delilik yapmışsınızdir diye düşünmüştüm. 6 aylık evlilikte ne yaşadınız da böyle sacmaladiniz. Bı de geçmişte yasanan demişsiniz daha bişey gecememisti. 6 ay yahu
Ben anlamıyorum hiç bu ne diye soruyorum çf anne sen anlamazsın sizin zamanınızda yoktu diyo. Yarın karısı benim fotomu koyup koca götlü puxhu da yazarBa ba ba backstabberr tarzı bir video dimi ahfjsksmls tiktokta yapıp instaya falan atıyo 12-13 yaşındakiler
Ay öyle mi dediKız dur şimdi sana da bana küfür ettin der sal kızı, onlar alışıktır çözerler ailecek
Sayesınde kısmetimiz acılır kız. Bizde vizyon yok beceremıyokBu sefer de bizi paylaşır belki
Kendini araplara sattım ,diyen birinin fake olmasını çok isterim .......Fake diyenler kaynanasını çok seviyor.
Ben evliyim bekarlara yol açılır amaSayesınde kısmetimiz acılır kız. Bizde vizyon yok beceremıyok
Bilerek yapmadım derken?Arkadaşlar lütfen kötü şeyler yazmayın 24 yaşımdayım. Bilerek yapmadım çocukluk biliyorum ama gerçekten neden yaptım bilmiyorum evlendiğimden sevgililik dönemine kadar bana çok şey yaptı ondan intikam almak istedim
Arap konusu kaynanayı unutturmuştu aslındaHerkes benim kaynanamı tutuyor maşallah