Seviyorum sana inat hemde gidip daha da sevecemFake diyenler kaynanasını çok seviyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seviyorum sana inat hemde gidip daha da sevecemFake diyenler kaynanasını çok seviyor.
Kocayı da satarız. Çift elden zenginlikBen evliyim bekarlara yol açılır ama
İnşallah zira gerçekse ... yazıkKendini araplara sattım ,diyen birinin fake olmasını çok isterim .......
İnanılmaz eğlenceli bir insansın arkadaş olalım mıHerkes benim kaynanamı tutuyor maşallah
Arap olursa olur bakKocayı da satarız. Çift elden zenginlik
Yap kız. Yap gel burdakilere de göster hepimize kapak olsun. . Hepimiz bi öğrenelim şu kaynanalara cevap vermeyi. Nasıl aklımıza gelmemiş böyle şeyler . Biz normal değiliz galibaHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Araptan asagısı kurtarmaz malumArap olursa olur bak
Yap da önce bi güzel hakaret davası açıp sonra çatır çutur boşasın kocan seni.Herkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Çok korktum şu an. Yalvarırım yapmaHerkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Sayılıdır burda kaynananın tutulduğu. Bir nadiratı başardın efferin.Herkes benim kaynanamı tutuyor maşallah
Neden araplar anlatsana biraz vizyona bakDaha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum
Gülmekten karnım ağrıdı yaaaAraptan asagısı kurtarmaz malum
sen misin doğruyu söyle dün de kaynanamı sevmiyom demiştin hahxhahxha yok vazgeçtim sen değilsin çünkü arap mevzusu var vazgeçtimBu konu şakadır inşş
Şu sıralar bi sorunum yok. İlaçlarını alıyomuş düzenli. Sen de al.Fake diyenler kaynanasını çok seviyor.