- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.933
- 298
- Konu Sahibi zeylin_152
yorumları okuyup geliyorumFazla gülme az önce bana “sanada versin” dedi ben kaynana da don da istemiyorum…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumları okuyup geliyorumFazla gülme az önce bana “sanada versin” dedi ben kaynana da don da istemiyorum…
Hıc gormemekten iyir ozmn suan soguk savas baslatıyorsunuz. Kocanız da anne bıraz evıne gıt mısafırlık uzadı dıyemıyor muBen yüzünü son iki günde gördüm ya sorun o.
Ah bu anneler ahhhhİşte insanın içi durmuyor denir ya, ben kendi anneme de yap demem, yapmasın diye uğraşırım ama annem durmaz
Çok don içeriryorumları okuyup geliyorum
Once babaanne donu goruyodum şimdi dantellerı uatunde babanne pacalı donu goruyırumBenimde gözümde canlanıyor, ne yapacağız bilmiyorum tadım kaçtı Ali rıza…
Benm kaynanadan bahsedılıyor snaırım donu yok kaynanamın donuuuKonu iyi rating alsın diye seçilmiş bir başlık. Günün en popüler konusu olacak bence, ama kavgaya müsait değil dolayısıyla banlanma ve üyelik iptali vs beklemiyorum. Don hakkında fikrim yok ama kendi kaynanamın donunu ne görmüşlüğüm ne de yıkamişlığım var. Bu da benim konuya ufacık bir katkım olsun, Allah kaynananın en azından don giyenini nasip etsin diyerek gidiyorum…
Sen görüyorsan bana niye söylüyorsun ben görmek istemiyorumOnce babaanne donu goruyodum şimdi dantellerı uatunde babanne pacalı donu goruyırum
AhahahsdkdkKonu iyi rating alsın diye seçilmiş bir başlık. Günün en popüler konusu olacak bence, ama kavgaya müsait değil dolayısıyla banlanma ve üyelik iptali vs beklemiyorum. Don hakkında fikrim yok ama kendi kaynanamın donunu ne görmüşlüğüm ne de yıkamişlığım var. Bu da benim konuya ufacık bir katkım olsun, Allah kaynananın en azından don giyenini nasip etsin diyerek gidiyorum…
Bu engın goz bılgısınden kımseyı mahrum bırakamam.. Bu engınnn bilgileri elden ele dılden dıle yaymalıyımSen görüyorsan bana niye söylüyorsun ben görmek istemiyorum
donla nasıl hain plan yapılabilir ki onu düşünüyorumÇok don içerir
donla nasıl hain plan yapılabilir ki onu düşünüyorum
Evet hatta benim annem kızım sen yorulma diye sırf ütü yapmaya geliyor elinden almama rağmen kvga dövüş her işimi
Yapmaya çalışıyor
bu gece rüyamızda don göreceğiz o kesinDon ama nasıl don. Pembelı membeli fantazılı kurdelalı don. Sıradan don degıll Cok don dedık basımıza don yagacakk
Donların savası... Gelınlerın tarıhını yok etmeye yemın etmıs kaynana donlarıbu gece rüyamızda don göreceğiz o kesin
Evet hatta benim annem kızım sen yorulma diye sırf ütü yapmaya geliyor elinden almama rağmen kvga dövüş her işimi
Yapmaya çalışıyor
De . Erkeklerin cogu hızmet esırgemeyen anasına danasına el pence duran ses etmeyen karısına pk duskun olurAlıştığın rahatlığı (annenin kıçını toplamasını) kocanın evinde malasef bulamazsin. Bazıları buluyor ama onlarin kocalari karilarina kıyamayan tipler. Bu gruba malasef dahil değilsin.
Eşin altdan al demiş. Ya altdan al ve hayatina kaldığın yerden devam et yada servis sunma ve eşinin gerçek yüzünü gör.
Kocam bana düşkün demekle olmuyor bu işler. Altdan alan kadina, anasina el pençe divan hizmet eden kadina hemen hemen her erkek düşkün oluyor. Gratis hizmetçiye kimse hirlamaz.
Düğün evi kendi eviyse size ne? Millet de kapı arkasına bakmasın. Sizin gibi gelinlerden Allaha sığınırım.Yaşlı olsa fantezi geceliğini düğün evinde millet görmesin diye kapısının arkasından ben toplamam heralde dimi
Bakın ben ne yazdım orda?? Karakter olarak bir sıkıntısı var ise ve bundan dert yansanız haklısınız. Aşırı karışmak, kötü davranmak vb. Ama donunu ben katlıyorum, yediği tabağı ben yıkıyorum derseniz abes kaçıyor.Allah bizi de fantezi geceliğini düğün evinde saklatacak kaynana verdi ama napıcaz bilmiyoruz?