- 16 Nisan 2016
- 55
- -4
- 86
- 34
- Konu Sahibi zeylin_152
-
Psikolojisi bozuk alttan alalım diyorAsıl sorun esinizde. Annesi donunu monunu ortada birakiyorsa onu esiniz uyarmasi lazim. Yapmiyorsa ve bahaneler üretiyorsa o donlari esinize toplatacaksiniz annesinin gözünün önünde. O zaman birakir ancak
Kız tövbe deAllah sizede versin Z
Kocacığın annene yardım et demeyecek, anacığım evinde dinlen diyecek madem…Çünkü bizim ultra her şey dahil otelimizden çok memnunkocam demez mi? Annesini arayıp gelmeden lütfen kızcağıza yardım et biraz böyle yapma demiş, buradayken de anne şu eşyalarını buradan al diye 5 kere falan söyledi ama kadının çok umrunda değil nasılsa oda servisi var
Açıkçası üslubunuz hiç de anlatılan bir kaynanaya oda servisi yapacak birisi olduğunuzu düşündürmedi banaKaynanamın mental sıkıntıları var?? Ben olanı yazıyorum diye benim mi mental sağlığım bozuk oldu.
O neydi gız, bacım bilmediğini falan mı zannediyorsun annesini yanılıyorsun senden iyi tanıyordur huyunuKaynana terörü için yardıma ihtiyacım var. Kaynanam inanılmaz iki yüzlü bir insan, evimize gelip günlerce kalıp bana donuna kadar katlatan, evin her yerine dağılan, elini sıcak sudan soğuk suya asla sokmayan, bir iş olduğunda namazı kuranı bahane edip kaçan bir kadın. Son yaptığı beni çıldırtma noktasına getirdi. Zaten beni en çok çıldırtan bana yaptıkları değil, eşimi hor görmesi diğer oğlunu daha çok sevmesi. Eşim de her şeyim farkında benim yanımda olan bir insandı. Bu son olayda kayınvalidem gitmeden önce son gün eşimi kenara çekmiş ( sonradan öğrendim) ben psikolojik ilaç kullanıyorum bu yüzden hep uyuyorum falan diye kendini acındırdı. Bana da geldi (tabiiki eşimin yanında) ben sana sürekli yardım lazım mı diye soruyorum sen yok diyosun kendini yoruyosun ben çok üzülüyorum. Sen benim doğurmadığım kızımsın falan diye yalanlar atıp eşimin gözünü boyayıp gitti. Ben laf dalaşına girecek bir insan değilim ama gemileri yaktım olacak her şeyi göze de aldım. Ona asıl delinin kim olduğunu göstermem ve eşimin de kendine gelmesini sağlamam ve kendini kullandırtmasına izin vermemem gerekiyor. Lütfen bana hain planlar sunun.
Sen gaAçıkçası üslubunuz hiç de anlatılan bir kaynanaya oda servisi yapacak birisi olduğunuzu düşündürmedi bana
işte bu güzeldiKocacığın annene yardım et demeyecek, anacığım evinde dinlen diyecek madem…
Olay bir tabak yemek mi sizce??
Sende gorkem ol bır zahmet. Burada basıl kendını anlatıp cevap verebılıyorsan kv de ne cavp ver. Otel hızmetı sunma cozum basıtkızılcık şerbeti pembe bizim evde yani ama sorun ben görkem değil evdeki hayat ablayım
Kaos olsaydı alo derdik sana canim… Arkadaş biraz dolmuş…kaynanamın donu diyince daha kaoslu bir konu var diye geldim ama hayal kırıklığı yaşadımkatlama sende donunu niye katlıyorsun ki?
Evet hatta benim annem kızım sen yorulma diye sırf ütü yapmaya geliyor elinden almama rağmen kvga dövüş her işimiBurdan bakınca öyle gözüküyor.
Bu kadin halina mıçmiyordur. Sen o olmadan evde yemek yapmiyormusun? Camaşirin olmuyormu?
Senin annen sana gelince temizliği üstleniyormu?
şaka gibi konu ya sabah sabah hahhsjfhdhfKaos olsaydı alo derdik sana canim… Arkadaş biraz dolmuş…
Ben yüzünü son iki günde gördüm ya sorun o.Sende gorkem ol bır zahmet. Burada basıl kendını anlatıp cevap verebılıyorsan kv de ne cavp ver. Otel hızmetı sunma cozum basıt
O da yanlış, anacığın sana dinlenmeye gelmeli hizmete değil.Evet hatta benim annem kızım sen yorulma diye sırf ütü yapmaya geliyor elinden almama rağmen kvga dövüş her işimi
Yapmaya çalışıyor
İşte insanın içi durmuyor denir ya, ben kendi anneme de yap demem, yapmasın diye uğraşırım ama annem durmazO da yanlış, anacığın sana dinlenmeye gelmeli hizmete değil.
Donmuş diye okudum. O kadar dondan bir muhabbetKaos olsaydı alo derdik sana canim… Arkadaş biraz dolmuş…
Fazla gülme az önce bana “sanada versin” dedi ben kaynana da don da istemiyorum…şaka gibi konu ya sabah sabah hahhsjfhdhf
Benimde gözümde canlanıyor, ne yapacağız bilmiyorum tadım kaçtı Ali rıza…Donmuş diye okudum. O kadar dondan bir muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?