• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın bebeğime aldıkları?

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
57
-20
16
26
Hamileyim kaynanam bebeğime
5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak
Bide hediye olarak minder yaptırmış
Altın olarak da çeyrek takacak

Arkadaşlarım kaynanan dalgamı geciyo babaaanne bukadarmi yapar diyorlar sizce de öyle mi 🙄🙄

5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak

Arkadaşlarım kaynanan dalgamı geciyo babaaanne bukadarmi yapar diyorlar sizce de öyle mi 🙄🙄

Yengem kuzenimin çocuğuna yani torununa bir çorap bile almamışken bu saydıklarınızı pek bir beğendim şimdi. Tamda annemle konuşuyordum konunuz üstüne denk geldi.

5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak

bir iğne bile görmeyen bizler..

5li zıbın seti
Hastane cikisi set
Kendi ördüğü yelek
Kendi ördüğü ceket
4 tane alt üst takım
Kundak

Ne bekliyorsun daha? Oda yapmasini mi? Bir beklentin varsa acik acik soyle yaparlar. Herkesin durumu farklı. Boyle fitneci arkadaslarina uyup dusman kesilme ailene

Ahahahaha yiter doğsun bakalım hemen büyüyecek bunları da gıyecegı 15 gun zaten . oğlumda da bisey almadılar büyüdükçe alalım die öyle alındı . Şimdi asıl kendım dedim ben kendım almak istiyorum siz bi durun başıma eşya yığmayın die sanki çocuk buyumeyecek kilosu hep aynı kalacak gibi davranmayın yahu napacaklar 1-2-3-5 yaş die getirsinler de baza altında mı saklıcaksınız

Evet babanne dediğiniz asıl böyle oluyor siz sizinkini mümkünse öpüp tepenizde gezdirin.

Benimkide farklı değildi annem çok güzel örgü örer benim onu bildiği halde köyden akrabalarından ağzı yüzü kaymış bir küçük valiz örgü yelek ve hırka toplamış gelmiş. Birerde çeyrekle kapattı.

Sizin bu saydıklarınızı annem aldı benim. Babanne olarak çok güzel iş çıkarmış tebrik ettim kendisini 👍

Ben kv. İle çok iyi anlasirim ama böyle alışkanlığı yok, oğluma aldığı bı corapla atlet onu da küçük görümcem alti yaşındaydı, ben hamileyken, ona alışveriş yaparlarken bebeğimize de alalım demiş o almış yani, benim için çokta önemli değil ne alınmış alınmamış, cidden milletin lafıyla iş mi yapiyorsunuz sağolsun düşünmüş demek yerine

Evet babanne dediğiniz asıl böyle oluyor siz sizinkini mümkünse öpüp tepenizde gezdirin.

Benimkide farklı değildi annem çok güzel örgü örer benim onu bildiği halde köyden akrabalarından ağzı yüzü kaymış bir küçük valiz örgü yelek ve hırka toplamış gelmiş. Birerde çeyrekle kapattı.

Sizin bu saydıklarınızı annem aldı benim. Babanne olarak çok güzel iş çıkarmış tebrik ettim kendisini 👍
Ay valla utandım şuan gerçekten herkesde ne Kaynanalar varmis

Ben kv. İle çok iyi anlasirim ama böyle alışkanlığı yok, oğluma aldığı bı corapla atlet onu da küçük görümcem alti yaşındaydı, ben hamileyken, ona alışveriş yaparlarken bebeğimize de alalım demiş o almış yani, benim için çokta önemli değil ne alınmış alınmamış, cidden milletin lafıyla iş mi yapiyorsunuz sağolsun düşünmüş demek yerine
Ben şok okuduğum yorumlar karsisinda

Back