Kaynanamı sevmekle sevmemek arasındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hande guller

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
1
-1
1
25
Merhaba ben nişanlıyım. Sevgilim memur bulunduğumuz ilçeye atanmış biz bu vesileyle tanıştık . Herneyse kaynanam tek başına memlekette yaşıyor . Ben her hafta 1-2 gün nişanlımda kalıyorum evli gibiyiz her konuda. 4 ay sonra düğünümüz var belki şuan nişanlımın kirada olduğu evde yaşayabiliriz . Kaynanam nişandan sonra kaldı gitmedi memlekete . Ben onlar geldiği zaman evin her yerini tertemiz yaptım . Kaynanam yaşlı 63 yaşında . Benim evdeki tüm düzenimi bozmuş banyodaki kişisel eşyalarımı kullanmış yatak vs. Ve ben nişanlımla ne zaman konuşsam hemen araya giriyor. Nişana ablasıgilde gelince bizim yatağımızda yatmışlar ya ben çok huylu biriyim o yastık yorgan yıkanmadan hayatta yatamam böyle şeyleri çok kafaya takıyorum . Kaynanam kızının yattığı nevresimi değiştirme gafletine bile girmemiş nişanlım 1 aydır o nevresimde yatıyor ya . Arada gidiyorum yemin ederim utanmasam ben değiştireceğim . Haksız mıyım yoksa fazla mı abartıyorum kendi içimde acaba

Orası hali hazırda hala nişanlınızın evi, nişanlınızında kolları kırık değilse bir aydır ne yatıyor aynı çarşafta deme ki rahatsız değil , bence haklı değilsiniz üzgünüm.
Evli olsaydınız yorumum farklı olurdu.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…