Kaynanamı evden nasıl çıkarırım?Acilll

Esiniz gidip abisine dava acsin madem dolandirildi, dolandirici akrabamiz diye affetmiyoruz, bu suca tesviktir, bu bir.

Ikincisi esiniz kendi ailesini kendisi konusup cikartacak, siz niye kotu oluyorsunuz? Yarin birgun bu sebeple esinizle araniza dev bir nifak tohumu sokarlar benden soylemesi.
Kendi banka kartını kullandı neyi nasıl kanıtlayacak. Adamlae herkesi dolandırmış. Karısı 400 bin tl senet vermiş adamın birine. Geçen o adam eşimi arayıp söyledi. Yani şok içindeyim bir kadının bunları yaptığını duymak nedir

Bizimki biraz saf. Yıllarca böyle gitmiş. Adam evlendi hala onu yemeye çalışıyorlar. Giden parayı bankaya koysaydık oğlumun üniversiteye kadar olan harcaması hazıe olurdu
Eşiniz hobi olarak dolandırılıyor herhalde.
Söyledikleriniz çok garip gelse de bazı aileler böyle, eşiniz de gayet farkında bu durumun. Yoksa ne diye dönüp dönüp abisine para kaptırsın. Siz karışmayın hiç.

Eşiniz hobi olarak dolandırılıyor herhalde.
Söyledikleriniz çok garip gelse de bazı aileler böyle, eşiniz de gayet farkında bu durumun. Yoksa ne diye dönüp dönüp abisine para kaptırsın. Siz karışmayın hiç.
Evet kendi de diyor adam beni kandırıyor diyo. Biz evlenmeden öncesine kadar 5 yıldır görüşmemiş onlarla o yüzden. Benim de bilgim yoktu tabi bunlardan. Sonra resmen tekrar dolandırmak için benle arayı düzeltip aynı şeyleri yaptılar eşime

Kendi banka kartını kullandı neyi nasıl kanıtlayacak. Adamlae herkesi dolandırmış. Karısı 400 bin tl senet vermiş adamın birine. Geçen o adam eşimi arayıp söyledi. Yani şok içindeyim bir kadının bunları yaptığını duymak nedir
Benzer bir durumu bizde yasadik, sonumuz oldu, dilerim siz kolayca siyrilirsiniz isin icinden 🤲

Evet o yüzden benden destek istiyor. Yani ailesi sonuçta diye şimdiye kadar bir şey dememiş ama artık bizim evimizin huzurunu da bozdular yani eşimin stresi bebeğime de yansıyor Mutlu olamıyor eşim
Eşin yine mutlu olmayacak. Ailesinden kopamamış ki. Hala göbek bağı kesilmemiş farkında değil misiniz?

Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr
Sizin bu olaya dahil olup kv ye çıkın demeniz sizi ailenin kötü gelini yapar. Birakin ana oğul halletsinler. Araları ne kadar kötü olursa olsun onların meselesi...

Siz de kayınvalide olacaksınız.Eşinizin ailesiyle olan problemi sizi ilgilendirmemesi lazım.Ucu size dokunmuyorsa.Gelininiz arayıp evden çıkın dese ne hissederdiniz.Eşimin bir ablasıyla arası bozuldu.Konuşmuyor.Asla tek kelime yorum yapmam.Ben arayıp konuşurum görümcemle.Bir kardeşiyle mirasla ilgili bir konudan dolayı kavgalı.Kendisi konuşur kardeşinin şikayetini eder dinlerim sadece.Et tırnaktan olmaz.Yarın araları düzeldiğinde ben kötü olurum.Ayrıca ana oğulun arasına girmek yanlış bana göre.Annesi şöyle böyle yaptı diyorsunuz.Düşmanı değil ki onu büyüten annesi.Evladı anneye karşı eşin savunması garip geldi bana üzücü de bence.Çocuğum yok ama biran kayınvalide olduğumu düşününce üzüldüm.

Siz kendinizi bile bile ateşe atıyorsunuz. Bunu konuşarak çözemezsiniz, millet kırk kat yabancı kiracıyı çıkartamıyor. Çıkmıyoruz gidin naparsanız yapın diyecektir. Kayınvalide orası oğlumun evi sen mi ödedin parasını diyecektir. Evet ailesiniz, senin benim yok diyorsunuz ama bu lafı duyacaksınız emin olun. Ayrıca kocanız da bu kadar kalk gidelim akıllı olmasın. Bir değil iki kez dolandırılmış para kaptırmış. Ergenler bile ailelerine ben konuşamam sen konuş demiyor. Bu konuda yaptırım gücünüz yok, en iyisi kanuni yoldan gitmek. Eşiniz bunu bile yapmıyor sizi öne sürüyor. Bu, işler o noktaya gelmesin demek. Atamam satamam ailem onlar, bir gün işler düzelir diye düşünüyor. Annesi yalan söyleyip iftira atıyormuş, kalkar söylemediğiniz şeyleri söyler yalancı durumuna düşürür.

Valla dolandirilan sadece oğulları olmuyor sen de oluyorsun. Aile anlattığın gibiyse al eline ipleri ailenizi hem borctan hem bu para gidişinden kurtar. Ayrıca madem dolandırıcılık var dava da açmalısınız. Ayrıca bir daha adını kullanmaması adına adli bir önlem . Diyeceksin ki oğlunun yaptığı borçlar yüzünden haciz kapımıza kadar dayandı odeyebilmek için o ev satılacak. Ha satmadan oğlun ödüyorsa yaptığı borcu satmayız ama bizde zorda kaldık yapacak birsey yok de. Ha çıkmayız falan derler diyenler olmuş 100 bin aşağısına satar yine o evi alan olur kiraciyi çıkarmak da ona düşer hicbirsey olmaz. Bir de iftira huyu var madem konuşmayı kayıt altında tut sen :)

Asla karışmayın birgün araları düzelir gelin bizi evden çıkardı olur...Sakın yapmayın. Ayrıca da üzüldüm ya ne de olsa yaşlı başlı insanlar bu devirde kiraya çkmak çok zor...

Valla dolandirilan sadece oğulları olmuyor sen de oluyorsun. Aile anlattığın gibiyse al eline ipleri ailenizi hem borctan hem bu para gidişinden kurtar. Ayrıca madem dolandırıcılık var dava da açmalısınız. Ayrıca bir daha adını kullanmaması adına adli bir önlem . Diyeceksin ki oğlunun yaptığı borçlar yüzünden haciz kapımıza kadar dayandı odeyebilmek için o ev satılacak. Ha satmadan oğlun ödüyorsa yaptığı borcu satmayız ama bizde zorda kaldık yapacak birsey yok de. Ha çıkmayız falan derler diyenler olmuş 100 bin aşağısına satar yine o evi alan olur kiraciyi çıkarmak da ona düşer hicbirsey olmaz. Bir de iftira huyu var madem konuşmayı kayıt altında tut sen :)
Bu yazdıklarınız için sağlam ve arkada duran koca lazım. Bu adam o hissiyatı vermiyor. Kardeşi kaç defa dolandırmış, sonunda ev sattıracak duruma getirmiş ama karısına git sen söyle diyor. Yarın işler kızışınca keşke onu söylemeseydin, keşke ağır konuşmasaydın diyecek. Kadına kalacak kabahat. Acımayan hakkını arayan adam bu dediklerinizi gider kendi yapar. İhtarname çektirir, avukata verir tahliye davası açtırır, karısına da sen karışma, senin de sinirlerin bozulmasın, ben onların dilinden anlarım der. Yapmadığı hatta söylemediği gibi git sen hallet diyor karısına.

Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr
Ben sizin olaylara bukadar hakim olup işlerin içine girmenizi hiç iyi bulmuyorum bak gör araları düzelecek adını da gelin evden attı bizi diye adını çıkaracaklar. Eşine çok güvenme o kadın onun annesi kendisini dünyaya getiren kadın:) araları kötü olsa da silmez! Silse de en ufak bi sizisinda annesine koşar!

Şimdi kaynınız esınızı mı dolandırdı?
Doğru mu anladım?
Burada sorun kaynana kaynataya nasıl soylenecegı mı?
Esınızı bir ton zarara uğratmıs.
Ben maddi zarara takılırdım açıkcası.

Back