• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamı evden nasıl çıkarırım?Acilll

Evi kiracılı yatırımlık alan birine satın kayinvalidenize de oglunuzun dolandırdığı kocam oln oğlun zor durumda mecbur kaldık evden çıkmayın kiracılı kalacaksınız böyle bir alıcı yoksa da kiranizi ödeyeceğiz diyin.
Öyle birini bulacaktık ama bir polis istiyor nakit verip oturacakmış

Ailesi de öyle. Geçen sene kavga sebebi oydu zaten. Onlar 3 maaş alıyorlardı. Eşim abisiyle konuşmuyorfu daha önce de eşiyle beraber dolandırmışlar bizimkini. Kaynanam eşimin evinde kalıyor diye abisine şey diyormuş. Bizimki kira niyetine onların elinden maaşı alıyormuş o yüzden paraları yokmuş. Ondan da para alıyorlarmış. Aynı zamanda bizimkinden alıyorlar zaten ayrıca da maaşları vardı. Sonra biz evlenince ben eltimle konuştum falan onlar da yüz bulup barıştı. Sonra ortaya çıktı bunlar. Tabi anası yalanladı bunu. Kocamın gözüne baka baka sen bana maaş kartını bu sene verdin 5 senedir sende falan dedi iftira attı yani diğer oğluyla kötü olmamak için. Neyse sonuç tencere kara dibi ondan kara Ama işte direk çık demek olmaz
Gayette direkt çık diyeceksiniz.

Evi kiracılı yatırımlık alan birine satın kayinvalidenize de oglunuzun dolandırdığı kocam oln oğlun zor durumda mecbur kaldık evden çıkmayın kiracılı kalacaksınız böyle bir alıcı yoksa da kiranizi ödeyeceğiz diyin.
Evet bu tarz bir şey diyeceğim

Ne alaka ya? Bunu eşinin söylemesi gerekiyor. Zaten borç ortada ne yapacak bu adam böbreklerini mi satacak? Tabiki elindeki mülkü çıkaracak. Bir de kayınaile de bu durumda dolaylı yoldan sorumlu olur. Allah korusun ama iki oğlum var biri diğerini dolandırsa mecbur cezasını ben çekicem. Çünkü ben yetiştirmeyi becerememişimdir.
Yok öyle demeyin. Karakteri her şey değiştirebilir ama kaynana da dolandırıcı biraz yani. Ben oraya gidince sürekli bir şeyler istiyor. Şunu alıcam bunu yapıcam falan ama ben onları eşime yaptırayım diye bana diyor

Hiç muhattap olmayıp ihtar gönderip satın o zaman başlarım böyle aileye sinirim bozuldu gerçekten dolandırıcılık içinde şikayette bulunun
Bizimki biraz saf. Yıllarca böyle gitmiş. Adam evlendi hala onu yemeye çalışıyorlar. Giden parayı bankaya koysaydık oğlumun üniversiteye kadar olan harcaması hazıe olurdu

Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr
Başkaları da yazmış ama ben de yazayım, aklın yolu bir. Biliyorsunuz kaynım kocamı ciddi biçimde dolandırdı, bu bataktan çıkmak için tek şansımız bu evi satmak. Size kiralık bir ev bulunacak, düzen eskisi gibi devam edecek 1 yıl. Sonrasını sonra bakılacak. Olanlar için çok üzgünüz, diyeceksiniz. Siz ağlıyorsunuz mecburen onlar da ağlayacak. Onlar ağlamasın diye iflas edecek değilsiniz.

Eee kv de de size tamam kızım olur tabii ne demek hemen çıkıyoruz evden mi diyecek sanıyorsunuz?
Ben oğlumla hallederim sen karışma derse ne diyeceksiniz?

Eşiniz de az uyanık değil ha ne safı , tavşana kaç tazıya tut yapacak, gaza gelmeyin derim ben.
Ben onu da ordan kurtarmak istiyorum ama. Sürekli para para para.

Başkaları da yazmış ama ben de yazayım, aklın yolu bir. Biliyorsunuz kaynım kocamı ciddi biçimde dolandırdı, bu bataktan çıkmak için tek şansımız bu evi satmak. Size kiralık bir ev bulunacak, düzen eskisi gibi devam edecek 1 yıl. Sonrasını sonra bakılacak. Olanlar için çok üzgünüz, diyeceksiniz. Siz ağlıyorsunuz mecburen onlar da ağlayacak. Onlar ağlamasın diye iflas edecek değilsiniz.
Evet bu şekilde söyleyeyim çok güzel yazmışsınız

Bizimki biraz saf. Yıllarca böyle gitmiş. Adam evlendi hala onu yemeye çalışıyorlar. Giden parayı bankaya koysaydık oğlumun üniversiteye kadar olan harcaması hazıe olurdu
Siz elinize almak zorundasınız eşiniz müsade ediyorsa siz devralin herşeyi yoksa o yolunmaya devam edecek yazık emeklerine oglunuzun hakkına yazık yani

Ev oğlunun evi siz elçisiniz. Ayrıca eşinizde düzenli olarak ailesine dolandırılıyor yani alık biraz sanırım.
Evet o yüzden benden destek istiyor. Yani ailesi sonuçta diye şimdiye kadar bir şey dememiş ama artık bizim evimizin huzurunu da bozdular yani eşimin stresi bebeğime de yansıyor Mutlu olamıyor eşim

Siz elinize almak zorundasınız eşiniz müsade ediyorsa siz devralin herşeyi yoksa o yolunmaya devam edecek yazık emeklerine oglunuzun hakkına yazık yani
Şu andan itibaren öyle zaten. Benden habersiz para çıkışı olmayı bırak en ufak şeyi arayıp söylüyoe böyle oldu napalım diye

Back
X