Bence artık insanlar bu forumda derdini rahatlıkla ifade edemeyecek noktaya geldi. Hanımefendi gayet dürüst bir şekilde içinden geçen hissi söylüyor. Eğer kadına hakaret etse saygısız davransa evet yaptığın ayıp diyebiliriz. Ama hepimizin hayatında sevmediği nefret ettiği insanlar vardır. Benim sırf başımdan geçen bir nişan olayı bile erkek annelerinin hepsinden nefret etmeme yetti. Ve hayatıma bir insanı sırf o insanın annesiyle tanışmak istemediğim için sokmak istemediğim anlar oldu. Buradaki iyi niyetli, saygılı, hoşgörülü erkek annelerini tenzih ederim ama genel olarak kaynana denildiğinde kafamda kötü bir imaj var.Erkek anneleri asla oğlunun karısını kabullenemiyor. Bende sırf sevdiğim insanın ailesi diye o insanların bana yaptığı saygısızlığı kabul edemem. Yukarıda bir arkadaş yazmış karnındaki çocuğu aldırmak istediğinde bile nefret etmemiş, oğluna gel karını döv ben tutarım dediğinde bile nefret etmemiş. Yok artık bırakın nefret etmeyi bana el kaldıran kadını doğduğuna pişman ederim.Benim ailem beni üç kuruşluk insanlara köle olayım diye doğurmadı herkes haddini bilecek.