kaynanamdan nefret ediyorum

U Unicorn kadin

***Hayatınızın merkezine eşinizi koymayın, koysanız bile belli etmeyin....

***En değerli sizsiniz, kendinize özgüvenini olsun, erkekler kendine güvenen güçlü kadinlari severler, kaybetmek istemezler....

***Kendinizi her konuda geliştirin, eşiniz sizin sohbetinize doyamasin ve sizden öğrendikleri olsun

***Genel kültürümüzü artırın, gündemi takip edin, eşiniz birşey den bahsediyor olduğunda siz zaten onu biliyor olun...

***Evde eşinizin cevresinde pervane olmayın, yapmanız gerekenleri yaptıktan sonra kitabınızı alıp köşenize geçin yada baska bir odaya geçin, sonra eşinizin sizin arkanizdan bulunduğunuz ortama gelişini gözlemleyin ama belli etmeyin...unutmayin kaçan kovalanır...kovalanan siz olun...

Simdilik aklıma gelenler bunlar...

Allah okuyanlara sabır versin:kahve:

Harika şeyler yazmışsınız elinize kolunuza sağlık....

Illa gel öldür beni diyolar ailecek..cok bunaldim arkadaslar esimle arami yeni yeni duzeltiyorum iyiyiz ama dun kaynanam butun gun esimle mesajlasti o yazdikca esim bana sacmalayabildigi kadar sacmaladi.zaten iki kucuk cocugun sorumlulugu omuzlarimda..bide bu fesatla ugrasiyorum..emin olmasam bu kadar dert etmem ama esimin hangi lafinin kendine ait hangi.lafinin kaynanaamin doldurusuyla oldugunu anliyabiliyorum sinir oldum dunden beri..ve inanin neden boyle oldugunuda biliyorum cunku kaynanama sessz kalmiyorum dik duruyorum ve her haksizlikta karsisinda beni buluyor ve bu kadinin isine gelmiyor ...oda huzurumu kacirmak icin elinden geleni yapiyor
Başlığını görünce direk bende dedim.. Ah bu kayınvalıdeler ne isterler anlamam oğullarını 3vlendi3selrmis bu kadar düşünseler bir zahmet ya

Illa gel öldür beni diyolar ailecek..cok bunaldim arkadaslar esimle arami yeni yeni duzeltiyorum iyiyiz ama dun kaynanam butun gun esimle mesajlasti o yazdikca esim bana sacmalayabildigi kadar sacmaladi.zaten iki kucuk cocugun sorumlulugu omuzlarimda..bide bu fesatla ugrasiyorum..emin olmasam bu kadar dert etmem ama esimin hangi lafinin kendine ait hangi.lafinin kaynanaamin doldurusuyla oldugunu anliyabiliyorum sinir oldum dunden beri..ve inanin neden boyle oldugunuda biliyorum cunku kaynanama sessz kalmiyorum dik duruyorum ve her haksizlikta karsisinda beni buluyor ve bu kadinin isine gelmiyor ...oda huzurumu kacirmak icin elinden geleni yapiyor
Bende aynı dertten muzdaribim malesef kayinvalidem nekadar iyidavransamda bana bir türlü ısınamadı evlerine her gittiğimde düşmanları gelmiş gibi davranıyorlar eşimin dışındaki diğer 5 cocugununda psikolojisi bozuk hepsi ayrı bir dert evliliğimin ilk 8 senesi çok isteyerek gidiyordum ailesinin yanına geldiklerinde elimden geleni yaptim yinede kıskançlıkları herşeyin önüne geçti şuan ailesinden hiç kimseyi görmek istemiyorum şehir değiştirmek istiyorum o derece artik

Etkilenmemesi gerek eşinizin diyecegim ama malesef erkeklerin yuzde 90 i konu ailesi hele hele de anne olunca hakliya haksiza bakmaksiniz etkileniyorlar. Nefret etmekte cok haklisiniz:sinirli::sinirli: bilim bu konuya çözum bulamadi henuz:KK48:

U Unicorn kadin

***Hayatınızın merkezine eşinizi koymayın, koysanız bile belli etmeyin....
Doğru tespitler ben 4 senedir bunu uyguluyorum.Ve başarılı sonuçlar aldım.
***En değerli sizsiniz, kendinize özgüvenini olsun, erkekler kendine güvenen güçlü kadinlari severler, kaybetmek istemezler....

***Kendinizi her konuda geliştirin, eşiniz sizin sohbetinize doyamasin ve sizden öğrendikleri olsun

***Genel kültürümüzü artırın, gündemi takip edin, eşiniz birşey den bahsediyor olduğunda siz zaten onu biliyor olun...

***Evde eşinizin cevresinde pervane olmayın, yapmanız gerekenleri yaptıktan sonra kitabınızı alıp köşenize geçin yada baska bir odaya geçin, sonra eşinizin sizin arkanizdan bulunduğunuz ortama gelişini gözlemleyin ama belli etmeyin...unutmayin kaçan kovalanır...kovalanan siz olun...

Simdilik aklıma gelenler bunlar...

Allah okuyanlara sabır versin:kahve:

Ben 4 senedir evliyim ve bunları yaptım başarılı sonuçlar aldım hep doğru tespitler

Başlığını görünce direk bende dedim.. Ah bu kayınvalıdeler ne isterler anlamam oğullarını 3vlendi3selrmis bu kadar düşünseler bir zahmet ya
Bazıları hariç diyelim.Benim kayınvalide nadir bulunacak tipten.Asla elimi suya sokturmaz,çamaşır ,ütü herşeyi kendi yapar.Bana hep değerli olduğumu ve fazla mütevazi olduğumu söyler durur.Bense benden daha becerikli olan gelinler var öyle deme anne derim :)) Nitekim bazıları halden anlıyor.Allah razı olsun anlayışlı kayınvalidelerden.

Oğlu müsade ettiği sürece müdahale etmeyecek kayinvalide olduğunu düşünmüyorum. Sürekli kv yi dert etmek yerine eşinizin neden annesinin lafıyla size sardığıni dert etseniz daha iyi olur sanki. Kayinvalideler kötü değil eşlerde sıkıntı var ama kimse eşine birşey demiyor günah keçisi hep kv oluyor. Bu arada kv değilim 27 yaşımda bir gelinim.

Ay Allah'ım bu kaynanaların derdi ne oğlunu paylaşamıyor ama hep söylüyorum bu hastalık toplumun hastalığı.

Bazıları hariç diyelim.Benim kayınvalide nadir bulunacak tipten.Asla elimi suya sokturmaz,çamaşır ,ütü herşeyi kendi yapar.Bana hep değerli olduğumu ve fazla mütevazi olduğumu söyler durur.Bense benden daha becerikli olan gelinler var öyle deme anne derim :)) Nitekim bazıları halden anlıyor.Allah razı olsun anlayışlı kayınvalidelerden.

Ne kadar zamandır evlisiniz, yakın mısınız, merak ettim :hamarat:

Inanin oyle cektirdiki kadin bna. .uc yillik evliyim memleketime annemlerin yaninq gitmistim esime demiski karini aradim bna bagirdi kufur etti telefonu suratima kapatti esime spyleneni duyunca sok oldum iftira atabilecek kadar aciz bi kadin ..cunku benimle bas ediyor.insana cidden ole cunku dik durdum hep gecen sene kavga ettik iki ailede vardi ve orda esimin kolundan tuttum yanima cektm herkesin gozu onunde kaynanama bu evde ne sikinti olursa olsun ev benim koca benim evlat benim dertler benim.kimse mudahale edemez ettirmem.esimide cocugumuda ezdirmem ..senin derdin herkes nasil benim. Dedigimi yapti bugune kadar bundan sonrada boyle gitsin bu gelinde kolem olsun baska bi derdin yok kolende olmam bosanmamda bence sen beni kabullenmeye bak dedim kaynanama
Yani bu kadar laf saydıracak kadar yüzgöz olmuşsunuz 3 yılda.Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymalısın.Kusura bakma da kadın tabii ki sevmez seni.Cahilliğine vermiş anlaşılan iyi de yapmış.Bence biraz saygı duymayı öğren.Koca benim falan uslüp seviyesiz olmuş zaten.

Bu başlığa daha fazla direnemedim.Aynen ben de nefretin nefreti ediyorum.Beni bıktırdı herşeyden.Görmeye dahi tahammülüm yok.Ve beni anlamayıp annesine ezdirdiği için eşime de kızgınım.Çoğu kişi yazmış herşey eşte bitiyor.Aynen öyle.Çevremde çok görüyorum,bazı eşler eşlerini ailelerine karşı el üstünde tutuyorlar.Bazısına nasip olmuyor ya da biz beceremiyoruz.Bilmiyorum

omurgasız kocalarınız yüzünden kaynanalarınızdan nefret etmeyin kadınlar. kocalar adam olsa analarının dolduruşuna gelmez, analarını evliliklerine katmaz, o lafları evlerine taşımazlar. nefret edilecek birisi varsa o da kocan olmalı konu sahibi arkadaşım.
kocan anası ile karısı arasındaki köprüyü sağlıklı bir şekilde kuramıyorsa ya gitsin bir psikologdan destek alsın ya da tut ensesinden koy kapının önüne bi görsün gününü.
Çok güzel diyorsun arkadasım bende katılıyorum. Mesela abim eşi ne kadar hata yaparsa yapsın ona söylediğimizde asla karisina söylemez üstünü kapatır. Ama mesela biz bisey deriz ki allah yukarda masumca söyleriz hiç anlam yüklemeden o gider abime anlatır abimi doldurur,e abimde eve baskın yapar gibi giriyor eve bağırıp çağırıp küfür edip giyor bu 3-4 yıldır böyle gidiyor.

banada hiç işini yaptırmadı 3 yıllık geliniyim. Ama keşke yapsam da oda tutsa dilini bana çok iyi davranır. Alır satar hediye verir kurular kışlıkları. Sonra akraba arasında çok iyidir. Sadece esımı benden kıskanır ve sureklı yalnızken bunu der kavga etmemizi ister. Degısık herkes bir çeşit ne diyelim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Ne kadar zamandır evlisiniz, yakın mısınız, merak ettim :hamarat:
11 yıllık evliyim fakat 6 yıl eşim üniv.bitirmemi beklemişti.Kayınvalidem başka şehirde fakat uçakla 45 dk da sık sık gelir bu yıl birlikte 1 ay tatil yaptık.2 ay sonra yine bizdeydi.Annnem den çok görüyorum diyebilirim.Toplamda 17 yıldır o beni ben onu tanırım

X