Konu bu değil konu annesiHem akraba evliliği, hem de aynı apartman, kara delik gibi konu. Dayınızın oğluna nasıl aşık oldunuz, yargılamak için sormuyorum. Sadece benim mantığım almıyor böyle bir şeyi.
Asıl konu bu da, siz kabullenmek istemiyorsunuz. Sizin derdinizin çözümü yok malesef.Konu bu değil konu annesi
Sorun bende mi senceAsıl konu bu da, siz kabullenmek istemiyorsunuz. Sizin derdinizin çözümü yok malesef.
Derine inince evet, yoksa herkes kaynanası ile sorun yaşıyor. Tek sen değilsin yani.Sorun bende mi sence
Okuyup anlayıp eleştiremeyelim diye bilerek yaptığını umut ediyorum.O kadar karışık ki okurken gözlerimböyle oldu.
Düzenle yazını bundan kimse bişey anlayamaz.
Eleştirmeni istemesem buraya açık bir sorunu yazmam ve ayrıca burdaki konu kimle evli nerede evli olduğum değil bunlar benim tercihim kimseyi ilgilendirmez. Benim sorunum kayınvalidem ile aramdaki nefsi bir çekişme. Detayları yazayım derken hızlı hızlı yazıp belki virgül koymadigimdan yanlış şekilde okumaniza sebep olmuş olabilirm ve tekrardan düzelterek sayfada ikinci defa sordum . Konunun sorunun bende mi değil mi dışına çıkmanızda sizin ayrı bir değişik sorununuz galiba yorum yapmak ister düşünce paylaşmak isterseniz sorunum ile ilgilenmeniz en doğrusu eşimin kim olduğu değil ve ayrıca ilk defa akraba evliliği görmüş gibi bir şaşırmaniz da ayrı bir komik . Kuzenim evet ve severek de evlendik. Ülkenin dörtte üçünün yaşamış olduğu gibi konu bu değil konunun dışına çıkmanıza gerek yokOkuyup anlayıp eleştiremeyelim diye bilerek yaptığını umut ediyorum.
Eşime hiç bir şey diyemiyorum uyum ? Bunların hepsinde eşimin de haberi var . Kendi sorununuzu kendiniz çözün saçma sapan şeylere küsuyorsunuz düşüncesisinde o. Hem onluk (esimlik)çok sebep olsa da mesele o değil mesele benim vicdanım ve olayları hak eden kayınvalidem. Belki nefsime yenik düşmüş ona haksızlık ediyor da olabilir veya düşüncelerim gayet normal da olabilir burda yorum yapmanız gerek şey buŞu an 20 yaşındasınız. 3 senedir ayağıma çorap almadı demişsiniz, 17 yaşında evlendiniz o zaman. Üstüne çocuk, aynı apartmanda yaşama ve de kuzeninizle "severek" evlenmiş olmanız... Eşinize hiçbir şey diyemiyorsunuz, yengenize pardon kayınvalidenize kuruluyorsunuz. Sizden muzu saklayan yengeyi eşinize söyleyemiyorsunuz mesela?
Siz de gereğinden fazla toksik düşüncelere sahipsiniz ama sorununuz bu değil. Farkında olup görmek istemediğiniz şeyler.
Eşime ne anlatım ki eşimle değil sorun anasıylaEşinize hislerinizi daha da detaylı anlatmalısınız her şeyi konuşmalısınız
Nasıl sorun eşinizle değil? Temmuz sonunda şiddet gördüğünüz için darp raporu alıp boşanma davası açmışsınız. Bence anlattığınız kv meselelerinden daha büyük bir mesele buEşime ne anlatım ki eşimle değil sorun anasıyla
Sen bu kaynamam hakkında sorduğum soruda bunu mu anlıyorsun. Veya sorduğum sorunun cevabı bu olduğunu mu düşünüyorsun eğer böyle ise git bir defa da oku belki sorumun ne olduğunu anlarsın ve kendi çapında cevap verme eğiliminde bulunmazsin insancikNasıl sorun eşinizle değil? Temmuz sonunda şiddet gördüğünüz için darp raporu alıp boşanma davası açmışsınız. Bence anlattığınız kv meselelerinden daha büyük bir mesele bu
Niye sinirlendiniz bu kadar? İnsanlar size istediğiniz cevapları vermek zorunda değil. Sizin asıl mutsuz olma sebebiniz dayak atan, küfür eden, sizi sürekli ezen eşiniz. O normal bir insan olsaydı kvnin muzu yatak odasına saklaması falan sizin için çok mesele olmazdıSen bu kaynamam hakkında sorduğum soruda bunu mu anlıyorsun. Veya sorduğum sorunun cevabı bu olduğunu mu düşünüyorsun eğer böyle ise git bir defa da oku belki sorumun ne olduğunu anlarsın ve kendi çapında cevap verme eğiliminde bulunmazsin insancik