Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen gelin hizmetci ya onun gözündekendi yapmaz da sizden bekler işte
sallayın
:) :)Süreciniz ciddi ve önemli, boşverin isteyen istediğini söylesin kibarca cevabını verin geçin içinize dert olmasın en azından bu süreçte, seviyormuş gibi yapıyorsa siz de öyle yapın.
PekiKvnizin niye oruç tutmuyorsunuz diye sorması tuhaf
Sizin de gıcık olmanız tuhaf
Ben olsam, gıcık olduysam duyacağı şekilde söylerim ya da eşim cevap verir. Hem siz hem eşiniz cevap vermemiş sadece gıcık olmuşsunuz.Beni sormadı telefonda hiç oğlunu aradı napıyorsnz dedi o da pat yemeğe geldik deyince laf etti
Eşiniz neden oturuyoruz demek yerine ayrıntı veriyor, ne gerek var?Sevmesini de istemiyorum seviyormuş gibi yapmasından iyidir de tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçlarım var onları kullanıyorum eşimin ailesinede söylemedik hayır ona ne sorup duruyorsun didik didik ediyor moralimi bozdu
kayınvalidem de şöyle bir huy var aradığında sizi hiç konuşturmaz hep ard arda kendi konuşur eşime de öyle yaptı didikledi durduBen olsam, gıcık olduysam duyacağı şekilde söylerim ya da eşim cevap verir. Hem siz hem eşiniz cevap vermemiş sadece gıcık olmuşsunuz.
İşte konuşan da eşim olunca sözleri de seçemedim:) :)Eşiniz neden oturuyoruz demek yerine ayrıntı veriyor, ne gerek var?
Karşımızdakinin sözlerini seçemeyiz, kendi sözlerimizi seçebiliriz.
Benim kayınvalidem de öyle. Hatta kulakları çok duymaz o yüzden konuşmaya devam edebilir. Ama söyleyeceğim bir şey varsa susturur söyler sonra da devam etmesine müsaade ederim.kayınvalidem de şöyle bir huy var aradığında sizi hiç konuşturmaz hep ard arda kendi konuşur eşime de öyle yaptı didikledi durdu
Eşimi aradı onunda boşluğuna denk geldi
Daha lohusa sayilirsiniz size de sormasinlar bir zahmetamaan takıldığınız seylere bak. sorulabilir yani genel mi tutmuyor yoksa bi hastalık vs mi var diye. ben 42 gün önce doğum yaptım gelen gecen soruyor tutuyor musun diyeher seye takılmayın yaa
soruyorlar yanii.. insanlar soruyor. gözünün önünde net olanı bile soruyorlar.. takılmamak lazım. yoksa hayat çok zorlaşıyorDaha lohusa sayilirsiniz size de sormasinlar bir zahmet
Kayinvalideler gicik olmak icin var. Allah erkek annelerini buyuzden yaratmsKayınvalidem sözde beni çok seviyor amaa ben sevginin gösterilme taraftarıyım o da bi gelin için ne olabilir az çok bilirsiniz neyse bu biraz önce eşimi aradı nerdesiniz falan eşim de öğle arası evde yemek yiyoruz dedi aslında eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum yani snemaki yiyor dedi kadın bir şaşırdı bir şaşırdı nasıl soruyor niye tutmuyor şöyle böyle sahur yapmıyormusunuz Sanane yani yaparız yapmayız tutarız tutmayız şokoldu sordu durdu hasbinallah snane değil mi çok gıcık oldum yine
Söylesemde dikkat edeceğini sanmıyorumBenim kayınvalidem de öyle. Hatta kulakları çok duymaz o yüzden konuşmaya devam edebilir. Ama söyleyeceğim bir şey varsa susturur söyler sonra da devam etmesine müsaade ederim.
Yani insanlar, birilerine gıcık olup kendi kendini yiyeceğine ne düşündüğünü bir şekilde söylemeli ki sonrasında dikkat etsin.
Senin ki yine iyi benimki tatillere giderken snemakide gelecek mi yoksa annesigilemi bırakacaksın diyorKayinvalideler gicik olmak icin var. Allah erkek annelerini buyuzden yaratmsbn de bir erkek cocuk annesiyim. Umarim yarin oburgun gelinim bana gicik olmaz
valla kimse kimsenin evine ailesine bununu sokmasa hic dert kalmiycak gb. İsin dini boyutu ne alaka bu konuda burnun sokuldugu baska bir mevzu da olabilirdi. Bnm kv de balayinda esimi arayip benim icin havuza denize grmesin mikrop kapar demisti. Hani daha iliski yeni ya.. tamam iyi niyetlisin de ben bu konuda yuz goz olmak istio muyum bakalim. İnadina ekim sonunda denize grdim aradiginda da ay anne deniz bi guzeldi bi guzeldi dedim..
![]()