• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama gıcık oldum …

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
480
146
18
29
Kayınvalidem sözde beni çok seviyor amaa ben sevginin gösterilme taraftarıyım o da bi gelin için ne olabilir az çok bilirsiniz neyse bu biraz önce eşimi aradı nerdesiniz falan eşim de öğle arası evde yemek yiyoruz dedi aslında eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum yani snemaki yiyor dedi kadın bir şaşırdı bir şaşırdı nasıl soruyor niye tutmuyor şöyle böyle sahur yapmıyormusunuz Sanane yani yaparız yapmayız tutarız tutmayız şok 😮 oldu sordu durdu hasbinallah snane değil mi çok gıcık oldum yine

Kayınvalidem sözde beni çok seviyor amaa ben sevginin gösterilme taraftarıyım o da bi gelin için ne olabilir az çok bilirsiniz neyse bu biraz önce eşimi aradı nerdesiniz falan eşim de öğle arası evde yemek yiyoruz dedi aslında eşim oruç tutuyor ama ben tutmuyorum yani snemaki yiyor dedi kadın bir şaşırdı bir şaşırdı nasıl soruyor niye tutmuyor şöyle böyle sahur yapmıyormusunuz Sanane yani yaparız yapmayız tutarız tutmayız şok 😮 oldu sordu durdu hasbinallah snane değil mi çok gıcık oldum yine
Sevginin gösterilmesi taraftarısın peki sen gösteriyor musun ? En azından saygıyı.
Benim kayınvalidem olsa o da sorardı; neden tutmuyorsun, hasta mısın bilmem ne diye. Hatta sonra dini boyutunu da hatırlatırdı ama ben tercihimi ona güzel bir üslupla anlatırdım. Ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyleri dert diye anlatıp duruyorsunuz şurda.

Bu konunun dini boyutlari oldugu icin konunuz kapatilabilir ya da polemik yasanabilir haberiniz olsun. Illa tut gibi birsey soylemediyse buyukler biraz boyledir herseye karisirlar bosverin. Ayrica bir gelin ne kadar sevilebilir ki beklentiye girmeyin
Sevmesini de istemiyorum seviyormuş gibi yapmasından iyidir de tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçlarım var onları kullanıyorum eşimin ailesinede söylemedik hayır ona ne sorup duruyorsun didik didik ediyor moralimi bozdu

Sevginin gösterilmesi taraftarısın peki sen gösteriyor musun ? En azından saygıyı.
Benim kayınvalidem olsa o da sorardı; neden tutmuyorsun, hasta mısın bilmem ne diye. Sonra dini boyutunu da hatırlatırdı hatta, ama ben tercihimi ona güzel bir üslupla anlatırdım. Ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyleri dert diye anlatıp duruyorsunuz şurda.
Sizden izin mi alacağım ? Hangisi dert hangisi değil diye sizene istediğimi anlatırım

Sevmesini de istemiyorum seviyormuş gibi yapmasından iyidir de tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçlarım var onları kullanıyorum eşimin ailesinede söylemedik hayır ona ne sorup duruyorsun didik didik ediyor moralimi bozdu
O yuzden tutmuyorsaniz keske tutmadiginizi soylemeseydiniz. Ben hic bir zaman oruc tutmayan birisiniz sandim.

Canım hormon aldığın için belki biraz fevri tepki veriyor olabilir misin tüp bebek ilaçlarından dolayı

Kendi kendinize böyle gıcık olacağınıza neden cevap vermiyorsunuz? Ya da eşiniz o an cevap verebilirdi.
Benim kayınvalidem böyle bir şey söyleseydi benden cevabını aldırdı ve bir daha da soramazdı.

Eşimi aradı onunda boşluğuna denk geldi
O zaman adet olmusum felan deseydiniz bilmesine hic gerek yokmus. Belki sonradan lafi cevirebilirsiniz. Sonucta normalde tuttugunuz icin ona da garip gelmis olabilir. Ya da tup bebekten haberi olmusta bilerek sormusta olabilir. Ama takmayin yani cokta onemli degil

kayınvalideme nasıl gıcık olsam konulu topik :)
büyükler sorar genelde amma da büyütmüşsünüz
oğluna sahur hazırlayan yok mu diye düşünüp üzülmüştür

regl iseniz regliyim anne diye pat diye söyleyin ya da tutmayı tercih etmiyorum diyin nedir yani

Nefret ederim böyle her şeye burnunu sokan, olmadık şeyleri sorgulayan insanlardan. Sana ne???!!!!! Sizi haklı buldum, sizle beraber gıcık oldum. Gelinler ne kadar iyi olsalar da öyle çok sevilmiyorlar bence, beklentiniz olmasın o konuda.
Artık sevsin istemiyorum seviyor gibi yapmasın yeter bana

kayınvalideme nasıl gıcık olsam konulu topik :)
büyükler sorar genelde amma da büyütmüşsünüz
oğluna sahur hazırlayan yok mu diye düşünüp üzülmüştür

regl iseniz regliyim anne diye pat diye söyleyin ya da tutmayı tercih etmiyorum diyin nedir yani
Oğlunu aradı beni hiç sormadı ki :) herhalde o da bana gıcık oldu tutmuyor lafını duyunca ve öyle oğlunuda düşünen biri olsa sahur falan için evine gittiğimizde yemek vermez yatak vermez öyle birisi

O zaman adet olmusum felan deseydiniz bilmesine hic gerek yokmus. Belki sonradan lafi cevirebilirsiniz. Sonucta normalde tuttugunuz icin ona da garip gelmis olabilir. Ya da tup bebekten haberi olmusta bilerek sormusta olabilir. Ama takmayin yani cokta onemli degil
Normal de de tuttuğumu bilmez de beni hiç sormadığı için cevap vermedim vermezdimde ona neyse

Oğlunu aradı beni hiç sormadı ki :) herhalde o da bana gıcık oldu tutmuyor lafını duyunca ve öyle oğlunuda düşünen biri olsa sahur falan için evine gittiğimizde yemek vermez yatak vermez öyle birisi
kendi yapmaz da sizden bekler işte
sallayın

Kendi kendinize böyle gıcık olacağınıza neden cevap vermiyorsunuz? Ya da eşiniz o an cevap verebilirdi.
Benim kayınvalidem böyle bir şey söyleseydi benden cevabını aldırdı ve bir daha da soramazdı.
Beni sormadı telefonda hiç oğlunu aradı napıyorsnz dedi o da pat yemeğe geldik deyince laf etti

Back
X