Kendisi hazırlanmış aşağıdan zile basıyoe biz hazırız seni bekliyoruz hadi diyeSıfatının hakkını veriyor. Nasıl başlarsa öyle gider, nabza göre şerbet verin. İyiyse iyi, kötüyse uzak olun.
Takma ya valla mesafeli ol esinle iyi ol onlar bikarlar bi zamandan sonraKendisi hazırlanmış aşağıdan zile basıyoe biz hazırız seni bekliyoruz hadi diye
Esinide arkandaymis madem ozman karıştığı herseye benim hayatıma müdahale etme ben neyi nasıl istiyorsam öyle yaparım aramiz acilmasin de ozmanqKaynanam oğlundan çok çekiniyor aslında eşimin ni bakışı yetiyor ama bunları oğlunın yanında değil laf arasında sıkıştırıyor ben eşime söylediğim de kaç kere gidip konuştu bağırdı çağırdı ama yine devam ediyor kaynanam dahile doktoruna götürdüm kadın dedi ki bunun birşeyi yok çok ağır psikolojik sıkıntısı var psikolaga götür götür doktor bile 10 dakka da anladı ne olduğunu
Kendisi hazırlanmış aşağıdan zile basıyoe biz hazırız seni bekliyoruz hadi diye
Benim zaten sinir olduğum konular bunlae dahası da varda yazmadım yani nazar değer deme öyleNe kaynanalar var yarebbim ya devrim döndü valla cok sukur kaynana acisindan cokkkk sansliyim ve sansli olmam benim elimde çünkü takmıyorum biseyi herseyini hosgoruyle karsiliyorum ama tabiki sizin anlattıklariniz hosgoruyle karşılanacak gibi degil valla ele olaydi cekemezdim bir birimizi yiyerdik validemle
Yoh kiz rahat ol sen takma salla gitsin valla yaw hatta çocuk yapin inadina inadina hamile olduğun haberini kaynana ilk sn ver biraz sevinsinBenim zaten sinir olduğum konular bunlae dahası da varda yazmadım yani nazar değer deme öyle
Yukarı çıktı sen git ben sonra gelirim diyor soğul diyor başka işim var diyorum bekliyoruz diyor1 basar, 2 basar, 3 basar sonra bir bakmış siz ona basıyorsunuz, vazgeçer. Hasta oldum, ishal oldum, kabız oldum vs vs uydurun.
3 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz zaten ama benim kaynanam ilk hamilelim de tepki vermemişti suratıma bakmıştı böm bömYoh kiz rahat ol sen takma salla gitsin valla yaw hatta çocuk yapin inadina inadina hamile olduğun haberini kaynana ilk sn ver biraz sevinsin
3 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz zaten ama benim kaynanam ilk hamilelim de tepki vermemişti suratıma bakmıştı böm böm
İnşallah Rabbim isteyen herkese versiniyimis durmak yok yola devam olur insAllah bebişin
ne zaman banyo yaptığıma
Aminnnİnşallah Rabbim isteyen herkese versin
Çocuk akıllı olduğunu kabulleniyorumTöbe estağfurullah! Ne kendini bilmez insanlar var. Evlerden ırak...
Bide böyle denicem bakalım nasıl olucakCiddi konuşmayın dalgaya alın kvnizi. Anne her gece sevişiyoruz kocamla valla bu özel günlerde olmasa napacağımı şaşırdım. Anne kp de böyle mi? Siz napıyorsunuz. Hadi biraz baba oğulu konuşalımDeliyle deli olacaksın bi süre sonra böyle hep geniş geniş konuşunca vazgeçecektir herşeyi öğrendiği için rahatlayacak merakı bitecektir diye düşünüyorum. Tabi siz mahreminizi anlatmayın dalgaya alın abartın, çoook abartın yapacak bi şey yok. Kolay gelsin.
Çok istiyorsa eşiniz baksın yeğenine bak ne olacak dersiniz... Siz de eşinizi karıştırmayın. Bildiğinizi yapın ne cevap verin, ne yorum yapın. İster çocuk yapın ister gezin. Rahat olun.Kızlar kaynanam bana her istediğini söyliyebiliyor her şeyime karışıyor ama benim annem eşime birşey dediğinde hemen sinirlenip laf söylüyor ne giydiğime nereye gittiğime kimle gittiğime ne aldığıma akşam kocama ne yapıcağıma adet günümü ne zaman banyo yaptığıma gece kapıya gelip sigara istiyor sürekli rahatsız ediyor hatta ve hatta çocuk yapmama karışıyor sen hamile kalma çocuğun olmasın diyor eltim doğum yapıcak yakında ikinci çocuğunu doğurucak kayınpederim beni salak yerine koyup sürekli bana ona bak ona yardımcı ol diyor kii eltimle hiç aramız yoktur eşim de bak ne olucak beni karıştırma sana ne oluyor niye böyle davranıyorsun diyor
Biz aynı binadayız ben üst kattan kapıyı açıyorum aşağıdan kapı açıyor sesleniyor. Eşim yengesini hiç sevmediği için yeğenine de çok yanaşmıyorÇok istiyorsa eşiniz baksın yeğenine bak ne olacak dersiniz... Siz de eşinizi karıştırmayın. Bildiğinizi yapın ne cevap verin, ne yorum yapın. İster çocuk yapın ister gezin. Rahat olun.
Pess diyorum izin vermeyin lutfen sahipsz mi saniyolar sizi.esinizde ne bicim erkekmis bunlara izin veriyoKızlar kaynanam bana her istediğini söyliyebiliyor her şeyime karışıyor ama benim annem eşime birşey dediğinde hemen sinirlenip laf söylüyor ne giydiğime nereye gittiğime kimle gittiğime ne aldığıma akşam kocama ne yapıcağıma adet günümü ne zaman banyo yaptığıma gece kapıya gelip sigara istiyor sürekli rahatsız ediyor hatta ve hatta çocuk yapmama karışıyor sen hamile kalma çocuğun olmasın diyor eltim doğum yapıcak yakında ikinci çocuğunu doğurucak kayınpederim beni salak yerine koyup sürekli bana ona bak ona yardımcı ol diyor kii eltimle hiç aramız yoktur eşim de bak ne olucak beni karıştırma sana ne oluyor niye böyle davranıyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?