Kaynanam

Ne kaynanalar var yarebbim ya devrim döndü valla cok sukur kaynana acisindan cokkkk sansliyim ve sansli olmam benim elimde çünkü takmıyorum biseyi herseyini hosgoruyle karsiliyorum ama tabiki sizin anlattıklariniz hosgoruyle karşılanacak gibi degil valla ele olaydi cekemezdim bir birimizi yiyerdik validemle

Esinide arkandaymis madem ozman karıştığı herseye benim hayatıma müdahale etme ben neyi nasıl istiyorsam öyle yaparım aramiz acilmasin de ozmanq

Benim zaten sinir olduğum konular bunlae dahası da varda yazmadım yani nazar değer deme öyle

1 basar, 2 basar, 3 basar sonra bir bakmış siz ona basıyorsunuz, vazgeçer. Hasta oldum, ishal oldum, kabız oldum vs vs uydurun.
Yukarı çıktı sen git ben sonra gelirim diyor soğul diyor başka işim var diyorum bekliyoruz diyor

Yoh kiz rahat ol sen takma salla gitsin valla yaw hatta çocuk yapin inadina inadina hamile olduğun haberini kaynana ilk sn ver biraz sevinsin
3 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz zaten ama benim kaynanam ilk hamilelim de tepki vermemişti suratıma bakmıştı böm böm

Göörüşmeyin. Aynı binadasınız diye görüşmek zorunda değilsiniz. Çok rahatsız edici bir insan ayrıca. Allah sabır versin. Taşınmayı da düşünün derim.

Ciddi konuşmayın dalgaya alın kvnizi. Anne her gece sevişiyoruz kocamla valla bu özel günlerde olmasa napacağımı şaşırdım. Anne kp de böyle mi? Siz napıyorsunuz. Hadi biraz baba oğulu konuşalım Deliyle deli olacaksın bi süre sonra böyle hep geniş geniş konuşunca vazgeçecektir herşeyi öğrendiği için rahatlayacak merakı bitecektir diye düşünüyorum. Tabi siz mahreminizi anlatmayın dalgaya alın abartın, çoook abartın yapacak bi şey yok. Kolay gelsin.

Bide böyle denicem bakalım nasıl olucak

Çok istiyorsa eşiniz baksın yeğenine bak ne olacak dersiniz... Siz de eşinizi karıştırmayın. Bildiğinizi yapın ne cevap verin, ne yorum yapın. İster çocuk yapın ister gezin. Rahat olun.

Çok istiyorsa eşiniz baksın yeğenine bak ne olacak dersiniz... Siz de eşinizi karıştırmayın. Bildiğinizi yapın ne cevap verin, ne yorum yapın. İster çocuk yapın ister gezin. Rahat olun.
Biz aynı binadayız ben üst kattan kapıyı açıyorum aşağıdan kapı açıyor sesleniyor. Eşim yengesini hiç sevmediği için yeğenine de çok yanaşmıyor

Pess diyorum izin vermeyin lutfen sahipsz mi saniyolar sizi.esinizde ne bicim erkekmis bunlara izin veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…