- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
peki tüm bunlar size söylenirken siz napiyorsunuz? Sizin yaklaşımınız nasıl? Bu insan dusuncesizden öte aşırı hadsiz ve saygısız.
Bu aralar çok tersliyorum her konuda ama benim kaynananm bunu anlamıyor sorduğunda sanane diyorum ama bir türlü kafasına sokamadı. Müdahale etmez olur mu kaç kere söyledi konuyu hemen başka türlü söylüyor yalan söylemeyi çok seviyor herşeyi yalan eşime başka bana başka davranıyorHayatınıza karışan insanlara hayatınıza karışmamaları gerektiğini söylemeniz hiçbir işe yaramaz.
O kapasite olsa hayatınıza karışıyor olmazdı zaten değil mi?
Yapacağınız şey terslemek, bozmak. Başka yolu yok bunun.
Ne demek yatak odanıza kadar sormak? Siz sessiz kaldıkça skorları bile sorar böylesi.
Eşiniz neden müdahale etmiyor?
Sanırım öyle yapıyorumİyi günündeyse gülerek cevap veriyordur, kötü gününde de dert edip buraya yazıyor işte
Keşke onu biraz tanısanız ne demek istediğimi o zaman anlicaksınız. Eltimin yanında bana sen hamile kalma yaşın küçül diyor ona dönüp sen ikinciyi doğur diyor bunu onun yüzüne vurduğum da ben söylemedik öyle birşey diyor beni yalancı çıkarıyorVe son olarak bunları yaparken kendinden asla taviz verme o sana yatak odanı sorduğunda benim özelim benden başkasını da ilgilendirmez sende bunu soracak edep olabilir ama benim edebimi alçaltamam de kesinlikle karıştırma ama çok nazik ol emin ol en yüzsüz bile yola vetirşr
Sen ona ne kadar cevap verme o sorduğu sorunım cevabını alana kadar soruyorSenin kocan da, kvden de, kpederinde hepsi bi tuhaf. Hangisini konuşsak bilemedim.
Kocaman kadınsın, evlenmişsin, senin ne yapıp yapmayacağına onlar karışamaz. Mesafeli dur. Hem bi de eltinin çocuğundan sana ne ki. Sen niye bakıyormuşsun.
Kvdenin sorularına cvp verme. Verme ki soruları bitsin.
E tamam o zaman madem kibarlıktan veya bağırmaktan kısaca hiçbir şeyden anlamıyorsa siz de ona duvar olun.
Soru mu sordu, suratına bön bön bakın, ağzınızı açmayın başka yöne dönün.
Asla cevap vermeyin yani.
Ben olsam böyle bir kadına canım nasıl istiyosa öyle davranırdım. Saygı gözetmezdim.
Canım benim kaynanam çok yüzsüz ne kadar konuşsam da eşim dd konuşsa anlamıyor çocuk gibi davranıyor geçen akşam gelmiş abur cuburunuz yok mu diyor yok diyoruz ısrarla bidaha soruyor. Markete gidiyorum ne aldın diyor hiç diyorum bakim diyor poşete hayır bakma diyorum ama yine de bakıyor torununun elinde ki çikolatalı almaya çalışıyorTavrini koy sanane demesini bil canim eşiniz burda herkesin haddini bildirmeli sizi neden ellerine veriyor anlamış değilim . Herkes haddini bilmeli eltinize de bakmak istemiyorsanız gitmiyecegim diyin tavrinizi net koyun ki herkesyerini bilsin sinir krizi gecirdim okurken
Psikolaga götürücem onu bu haftaSenin kocan da, kvden de, kpederinde hepsi bi tuhaf. Hangisini konuşsak bilemedim.
Kocaman kadınsın, evlenmişsin, senin ne yapıp yapmayacağına onlar karışamaz. Mesafeli dur. Hem bi de eltinin çocuğundan sana ne ki. Sen niye bakıyormuşsun.
Kvdenin sorularına cvp verme. Verme ki soruları bitsin.
Nasıl insan ya evi uzaktan alma şansınız yokmu kiraya falan yani yoksa ev kendinizinmiCanım benim kaynanam çok yüzsüz ne kadar konuşsam da eşim dd konuşsa anlamıyor çocuk gibi davranıyor geçen akşam gelmiş abur cuburunuz yok mu diyor yok diyoruz ısrarla bidaha soruyor. Markete gidiyorum ne aldın diyor hiç diyorum bakim diyor poşete hayır bakma diyorum ama yine de bakıyor torununun elinde ki çikolatalı almaya çalışıyor
Kendi evimizNasıl insan ya evi uzaktan alma şansınız yokmu kiraya falan yani yoksa ev kendinizinmi
Kaynanam oğlundan çok çekiniyor aslında eşimin ni bakışı yetiyor ama bunları oğlunın yanında değil laf arasında sıkıştırıyor ben eşime söylediğim de kaç kere gidip konuştu bağırdı çağırdı ama yine devam ediyor kaynanam dahile doktoruna götürdüm kadın dedi ki bunun birşeyi yok çok ağır psikolojik sıkıntısı var psikolaga götür götür doktor bile 10 dakka da anladı ne olduğunuTek bi konuda kv dene katıldım bence de sakin çocuk yapma kv hadi hadsizde kocaya ne oluyor insan bi der sanane anne diye ay allahım böyle konular beni geriyor kv deden önce evliligini gözden gecir bunların sebebi esinin pasifligi ve sana değer vermemesi
Niye karışıyorsun ki senin oğlun baba olmak istiyor dedim erken daha diyor halaBir insan yuzsuzse ne yaparsan yap.
Cok yuzgoz olma.
Allah islah etsin hepsini.
Cocuk isine karistirma.Onlara ne ya onlar mi doyuracak karnini.Hayret bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?