Kaynanam

peki tüm bunlar size söylenirken siz napiyorsunuz? Sizin yaklaşımınız nasıl? Bu insan dusuncesizden öte aşırı hadsiz ve saygısız.

İyi günündeyse gülerek cevap veriyordur, kötü gününde de dert edip buraya yazıyor işte

Ve son olarak bunları yaparken kendinden asla taviz verme o sana yatak odanı sorduğunda benim özelim benden başkasını da ilgilendirmez sende bunu soracak edep olabilir ama benim edebimi alçaltamam de kesinlikle karıştırma ama çok nazik ol emin ol en yüzsüz bile yola vetirşr

Bu aralar çok tersliyorum her konuda ama benim kaynananm bunu anlamıyor sorduğunda sanane diyorum ama bir türlü kafasına sokamadı. Müdahale etmez olur mu kaç kere söyledi konuyu hemen başka türlü söylüyor yalan söylemeyi çok seviyor herşeyi yalan eşime başka bana başka davranıyor

Keşke onu biraz tanısanız ne demek istediğimi o zaman anlicaksınız. Eltimin yanında bana sen hamile kalma yaşın küçül diyor ona dönüp sen ikinciyi doğur diyor bunu onun yüzüne vurduğum da ben söylemedik öyle birşey diyor beni yalancı çıkarıyor

Senin kocan da, kvden de, kpederinde hepsi bi tuhaf. Hangisini konuşsak bilemedim.

Kocaman kadınsın, evlenmişsin, senin ne yapıp yapmayacağına onlar karışamaz. Mesafeli dur. Hem bi de eltinin çocuğundan sana ne ki. Sen niye bakıyormuşsun.

Kvdenin sorularına cvp verme. Verme ki soruları bitsin.

E tamam o zaman madem kibarlıktan veya bağırmaktan kısaca hiçbir şeyden anlamıyorsa siz de ona duvar olun.
Soru mu sordu, suratına bön bön bakın, ağzınızı açmayın başka yöne dönün.
Asla cevap vermeyin yani.

Ben olsam böyle bir kadına canım nasıl istiyosa öyle davranırdım. Saygı gözetmezdim.

Tavrini koy sanane demesini bil canim eşiniz burda herkesin haddini bildirmeli sizi neden ellerine veriyor anlamış değilim . Herkes haddini bilmeli eltinize de bakmak istemiyorsanız gitmiyecegim diyin tavrinizi net koyun ki herkesyerini bilsin sinir krizi gecirdim okurken

Sen ona ne kadar cevap verme o sorduğu sorunım cevabını alana kadar soruyor

Canım benim kaynanam çok yüzsüz ne kadar konuşsam da eşim dd konuşsa anlamıyor çocuk gibi davranıyor geçen akşam gelmiş abur cuburunuz yok mu diyor yok diyoruz ısrarla bidaha soruyor. Markete gidiyorum ne aldın diyor hiç diyorum bakim diyor poşete hayır bakma diyorum ama yine de bakıyor torununun elinde ki çikolatalı almaya çalışıyor

Psikolaga götürücem onu bu hafta

Arsız ol arkadaşım. Arsıza karşı arsız ol ki ne yaptığının farkına varsın. Yatak odanı mı sordu "sorma anne ya bu sefer adet zamanım çok uzadı. Oğlun duvarları tırmalıyor. Bir yıkansam da vuslata Ersek" de. Gece sigara için kapıyı mı çalıyor "anne zamanlama mükemmel. Tam da fiki fiki yapıyorduk libidomuz kaçtı kapıyı çalınca" de. Akşama ne yemek yapacaksın mı diyor "yemek yapacağım" de. Ne yemek yapacaksın diye sormaya devam ettikçe "bildiğin yemek. Ocakta pişen yemek. Kısık ateşte pişen yemek" diye cevaplar ver. Sakince, gülerek, arsızlığa adım atarak çileden çıkar kaynanayı. Bunu yap ki vazgeçsin mahremine müdahale etmekten. Olur da "kaynanaya böyle şeyler söylenir mi ne ayıp" derse, "annecim sen soruyorsun ayıp şeyleri ben de söylüyorum" de.

Nasıl insan ya evi uzaktan alma şansınız yokmu kiraya falan yani yoksa ev kendinizinmi

Tek bi konuda kv dene katıldım bence de sakin çocuk yapma kv hadi hadsizde kocaya ne oluyor insan bi der sanane anne diye ay allahım böyle konular beni geriyor kv deden önce evliligini gözden gecir bunların sebebi esinin pasifligi ve sana değer vermemesi

Bir insan yuzsuzse ne yaparsan yap.

Cok yuzgoz olma.

Allah islah etsin hepsini.

Cocuk isine karistirma.Onlara ne ya onlar mi doyuracak karnini.Hayret bir sey.

Kaynanam oğlundan çok çekiniyor aslında eşimin ni bakışı yetiyor ama bunları oğlunın yanında değil laf arasında sıkıştırıyor ben eşime söylediğim de kaç kere gidip konuştu bağırdı çağırdı ama yine devam ediyor kaynanam dahile doktoruna götürdüm kadın dedi ki bunun birşeyi yok çok ağır psikolojik sıkıntısı var psikolaga götür götür doktor bile 10 dakka da anladı ne olduğunu

Sıfatının hakkını veriyor. Nasıl başlarsa öyle gider, nabza göre şerbet verin. İyiyse iyi, kötüyse uzak olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…