Eşim bunlara izin vermiyor annesiyle kaç defa konuştu ama kadın anlamıyorPess diyorum izin vermeyin lutfen sahipsz mi saniyolar sizi.esinizde ne bicim erkekmis bunlara izin veriyo
Valla bırak kv benim yatak odamı soracak evimzle ilgili bişey dahi karışsa benden önce eşim müdahale ediyor annecim size söylüyoruz onay beklemiyoruz diye senin eş bakiverir ne olacaktl diyorsa orda zaten bı sıkıntı var eşiniz annesine o rahatlığı vermiş siz deseniz dahi kötü olacaksnz çünkü eşiniz ne var annem ne yapıyor ki diyecekKızlar kaynanam bana her istediğini söyliyebiliyor her şeyime karışıyor ama benim annem eşime birşey dediğinde hemen sinirlenip laf söylüyor ne giydiğime nereye gittiğime kimle gittiğime ne aldığıma akşam kocama ne yapıcağıma adet günümü ne zaman banyo yaptığıma gece kapıya gelip sigara istiyor sürekli rahatsız ediyor hatta ve hatta çocuk yapmama karışıyor sen hamile kalma çocuğun olmasın diyor eltim doğum yapıcak yakında ikinci çocuğunu doğurucak kayınpederim beni salak yerine koyup sürekli bana ona bak ona yardımcı ol diyor kii eltimle hiç aramız yoktur eşim de bak ne olucak beni karıştırma sana ne oluyor niye böyle davranıyorsun diyor
Kızmaz ama netice de eşimin annesi onu büyülten kişi benim vicdanım rahat etmez beni ne kadar sinir etse de saygısızlık yapmak da istemiyorumAllah sabır versin. Hiç konuşmasan gidip gelmesen eşin cok mu kızar
Hayır aynı evde değiliz aynı binadayız sadece kaynanam çok çocuk düşünceliYa ne kadar değişik insanlar var çözemedim ilgisizlik sevgisizlik değil bu aşırı cahiller hatta terbiyesizlik iş üstünde girsin odaya da görsün gününü terbiyesiz kadın onların evinde kalıyorsan sakın çocuk yapma
Demiyor aslında gülüp geçiyor o da artık genelde bende gülüp geçiyorum ama bende insanım sabrımın sonuna geldiğinde dert ediyorumValla bırak kv benim yatak odamı soracak evimzle ilgili bişey dahi karışsa benden önce eşim müdahale ediyor annecim size söylüyoruz onay beklemiyoruz diye senin eş bakiverir ne olacaktl diyorsa orda zaten bı sıkıntı var eşiniz annesine o rahatlığı vermiş siz deseniz dahi kötü olacaksnz çünkü eşiniz ne var annem ne yapıyor ki diyecek
haklısınız annesi ama bu sekılde de size hic saygı gostermiyor. Evet annelik saygıyı hak eden bir makam elbette ama saygıyı hak etmiyor bence kv. Yani sizin yatak odanız hakkında nasıl bu sekılde konusabilir özel cinsel hayat hakkında. Benım kv Bana bir kere cocuk yapcakmısınız dedi bende yapsak haberıniz olur dedım. Bir daha da soramadı. Keza eşime de asla soramaz bunlar cok özel şeylerKızmaz ama netice de eşimin annesi onu büyülten kişi benim vicdanım rahat etmez beni ne kadar sinir etse de saygısızlık yapmak da istemiyorum
Kızlar kaynanam bana her istediğini söyliyebiliyor her şeyime karışıyor ama benim annem eşime birşey dediğinde hemen sinirlenip laf söylüyor ne giydiğime nereye gittiğime kimle gittiğime ne aldığıma akşam kocama ne yapıcağıma adet günümü ne zaman banyo yaptığıma gece kapıya gelip sigara istiyor sürekli rahatsız ediyor hatta ve hatta çocuk yapmama karışıyor sen hamile kalma çocuğun olmasın diyor eltim doğum yapıcak yakında ikinci çocuğunu doğurucak kayınpederim beni salak yerine koyup sürekli bana ona bak ona yardımcı ol diyor kii eltimle hiç aramız yoktur eşim de bak ne olucak beni karıştırma sana ne oluyor niye böyle davranıyorsun diyor
Bazı yerlerde kanlı mendil isteyenler varmış hala biliyor musunO da bisey mi? Benimki evlendigimizin ertesi gunu naptiniz o is oldu mu diye aradi beni hadsiz kadinne kadar terbiyesizsiniz duymamis olayim dedim hala sormaya devam etti. Ogluna sor utanmiyorsan dedim uzattim telefomu esime. Napiyonuz oglum nasilsiniz vardiniz mi evinize onu soracaktim ben dedi O gun bugundur ozel hayatimi gec genel hayatima dair bile konusamaz
Oğluyla yatarken selfie çek at bari hey Allahım ya manyak mi yok güzel ülkemdeEn zeki kadınlar bile gelse benim deli kaynanamdan bıkar gider ders almaz o
Kapida bekleyip carsaf isteyen var da mendili duymamistimBazı yerlerde kanlı mendil isteyenler varmış hala biliyor musun
Kendi evimiz başka yere gitmek istemiyoruz. En son sesimi yükseltip ağzının payını verdim o günden beri birşey diyemiyor banaof bu ne ya ne saçma kadın neden bu kadar dip dibe oturuyorsunuz mecbur değilseniz taşının.
Bazen şüphelenmiyor değilim yanikamera taktır bırde tv bağlayın evıne ,ızlesın dursun zahmet olmasın kayyın valideceğine.Allahımmm ne gunlere kaldık.
sevindim :)Kendi evimiz başka yere gitmek istemiyoruz. En son sesimi yükseltip ağzının payını verdim o günden beri birşey diyemiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?