• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve lohusalık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.814
4.209
333
Merhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim 😢

Merhaba hanımlar,
Yani kıskançlık mı çözemediğim bir konu var benim nasıl davranacağımı artık bilemiyorum insanlari çözemiyorum sizlerden bunun için yardım istiyorum.
Öncelikle aptallık yaparak aile apartmanında oturmayı kabul ettiğim için kendimden gerçekten ve gerçekten nefret ediyorum kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bana yardım edin kafam o kadar allak bullak nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Alt katımda kaynanam oturuyor ve kırkı çıkmamış bir oğlum var sağ olsun kaynanam elinde anahtarla lap lup eve giriyor ben keyifçi bir insan olduğum için bu tarz şeylerden nefret ediyorum ama çocuk olduğu için göz yumuyorum çünkü annesinde en ufak laf bile söylesem beni tehdit eden bir kocam var bu konuda hani ne yapabilirim diye sormak istiyorum size. Çocuğu yıkarken bile sorun çıkariyor yani benim tek başıma yıkamam sorun oluyor annemin yıkamasıni sorun yapıyor. Ona bağımlı olmamı herşeye burnunu sokmaya çalışıyor benim kendi çocuğumla ilgili kararı almam sorun oluyor iyice bunaldım iyice sıkıldım. Hastanede annemin benim ne refakatçi kalmasını bile kıskandı kadın bana dediği tek şey şu oğlunda çocuğu oldun mu refakatçi olarak karısının annesi kalır dedi. Çocuk kilo alır çok hızlı kilo aldı hızlı kilo alan çocuk iyi değildir der çocuk sarılık oldu sütün yaramıyor der. Ben artık çocuğumu da alıp gitmek istiyorum artık öyle kötü bir psikolojideyim ki ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sorunun eşim olduğunu farkındayım ama yutmak zorundayım çünkü bu sefer beni kendi ailemle tehdit ediyor giremez edemez eve gelemez diye Ben sadece içimi dökmek istedim ya ne yapacağımı bilmiyorum o kadar saçma sapan bir konu oldu ki kusura bakmayın cidden artık bardak taşmak üzere ben mi abartıyorum lütfen bana söyleyin saçma sapan yazıyı okuduğunuz için de çok teşekkür ederim 😢
Kaynananıza çok kızdım bak şimdi. Kocanız mı doğurdu da o refakatçi olacakmış. Ben tuvalete giderken niye kaynanam benim götümü başımı görsün tabiki anam görecek. Bi yerde okudum, eşin annesinde ev anahtarı olması haklı boşanma sebebi geçiyodu. Baştan ipleri almış kaynana eline. Sizde kocanız kaynananızdan taraf diye ipin diğer ucunu çekemiyosunuz. Siz olabildiğince çocuğunuza odaklanın, güzel zamanlarını kaçırmayın. Bırakın kendi hallerinde evcilik oynasınlar dursunlar analı oğullu. Siz kendi oğlunuza bakın, Allah bağışlasın. İlla kaynananız bi yerden sonra sıkılacaktır. Yada siz sıkılmasını sağlayın. Boş boş durmasın, anne şuna yardım eder misin anne buna bakar mısın diye az bi yorun. O yorgunluk biraz sürsün bakalım bidaha öyle gelir mi. Devam ederse de işinizi görmüş olur en azındann

Merhaba hanımlar,
Ben senin yerinde olsam kaynanaya anahtar vermezdim aynı yerde oturmazdım baştan tepki gösterecektin iş işten geçmiş nasıl tavsiye verilir bilemedim şimdi kendini ćok üzme o manyak kaynanayıda çok kafaya takmamaya çalış üzüntü stres sütünü kesebilir çocuğunu emzir onu dinleme ne kadar emzirsen o kadar iyi sarılık olmaz kilodan da bişey çıkacağını zannetmiyorum anne sütü zarar vermez Allah sabır versin kocanı da Allah akıllandırsın

Ya bu deveyi güdeceksin ya da çekip gideceksin. Kocan ana kuzusu, belli ki laftan anlamayan bir öküz.

Baştan beri böyleyse kvden çocuk yapman hata olmuş.

Önce bir düşün. Ömür boyu bu şekilde yaşayabilir misin? Yok hayır diyorsan, resti çekip annene gideceksin. Gerekirse boşanacak sın.

Hayata bir kere geliyoruz, onu da kendine zehir etme.

Esinizin her dedigine boyun egerseniz hicbisey duzelmez madem bu mukemmel evlilige birde cocuk yaptiniz ya katlanip cekeceksiniz yada herseyi goze alip esinizle konusacaksiniz. Oncelikle kaynanadan anahtarin alinmasini isteyin o almazsa siz isteyin bunu yapacaginizi soyleyin mesafe koyulmazsa sizinde yaptirimlarda bulunacaginizi bilmesi lazim adam sizi susturmanin yolunu bulmus tehtit et sustur sizde kabullenmissiniz. Soyle teklif edin anlasamazsaniz her iki ailede eve girmeyecek ozaman diye nasilsa kabul edemez yada gitme resti cekin aileniz yaninizdaysa bunlar cekilecek gibi degil cunku

kusura bakmayın eşiniz denen Şam babası ne yapıyor bunlar olurken ?
ne demek keyfine göre girip çıkmak, size kimin gelecegine karışmak.
aşırı sinirlendim cidden

edit: son kısmı yanlış okumuşum pardon, eşiniz sizi tehdit ediyormuş e sizde herhalde çok memnun kaldığınız için bu adamı baba yapmışıniz
sinirim geçti .

Siz tüm bunlara neden göz yumdunuz şimdiye kadar? Sizi ailenizle tehdit etmesine nasıl müsade ettiniz?

Şu an dediğim gibi adamakıllı düşünemiyorum. Annem gelmesin demiyor ailenin geri kalanının gelmesini istemiyor yani mesela kardeşlerim gelip göremeyecek Yani eve gelmesini istemiyor kimsenin bununla ilgili tehdit ediyor. Ya evlendiğim ilk zamanlarda da böyle yapmaya çalışmıştı dişimi göstermiştim şu an çocuktan dolayı elim kolum bağlı hissediyorum 😔

aşırı sinirlendim cidden

edit: son kısmı yanlış okumuşum pardon, eşiniz sizi tehdit ediyormuş e sizde herhalde çok memnun kaldığınız için bu adamı baba yapmışıniz
sinirim geçti .

Keşke geçmiş konularımı okusaydınız da ondan sonra edit kısmını yapsaydınız. Amh düşüklüğünden dolayı bana tüp bebek tedavisi onerildi ve doğal yollarda hiçbir şekilde çocuğumun olmayacağı söylendi ve bunu söyleyen de devletteki doktordu bununla ilgili de hem konum var hem de şikayetim de var cimer'de

Merhaba hanımlar,
Böyle bir adamdan çocuk yapmadan önce oradan kaçmalıydın, şuan ise sana diyeceklerim eşini ve ailesini çekmek zorunda değilsin, ne demek tehtit ediyor, al çocuğunu ailene git ve evi ordan taşımadan dönme gerekirse de boşan , bu dediklerimi yapmayacaksan ömür boyu suskunluk yemini edip köle gibi yaşayacaksın tehtit ve tacizlerle ...

Bütün bunlara göz yumup, bugune kadar ses cikarmamissiniz. Boyle bir ortamda boyle bir adamı baba yapmissiniz. Eger boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa bari bosuna stres yapip cocugu da kendinizi de germeyin. Ailenizle tehdit eden kocanin tehdidine boyun egebiliyorsaniz bari aglayip sizlanmayin. Salın gitsin

Esinizin her dedigine boyun egerseniz hicbisey duzelmez madem bu mukemmel evlilige birde cocuk yaptiniz ya katlanip cekeceksiniz yada herseyi goze alip esinizle konusacaksiniz. Oncelikle kaynanadan anahtarin alinmasini isteyin o almazsa siz isteyin bunu yapacaginizi soyleyin mesafe koyulmazsa sizinde yaptirimlarda bulunacaginizi bilmesi lazim adam sizi susturmanin yolunu bulmus tehtit et sustur sizde kabullenmissiniz. Soyle teklif edin anlasamazsaniz her iki ailede eve girmeyecek ozaman diye nasilsa kabul edemez yada gitme resti cekin aileniz yaninizdaysa bunlar cekilecek gibi degil cunku

Kusura bakmayın da önceki konumumu okursanız zaten dogal yolla çocuğumun olmayacağını söylenildi bununla ilgili şikayetim de var. Ben çocuğumun bu konuyla hiçbir alakası yok. O iyiki olmuş zaten boşansam bile erkek sinek bile istemiyorum hayatımda. Ailem çok şükür her türlü yanımda sadece artık eşim de kaynanamın kıskançlıklarına katlanamıyor ve konduramıyor. Ama konuşmaktan da çekiniyor beni ezdiriyor bu yüzden beni susturup tehdit etmek ona daha kolay geliyor.

Şu an dediğim gibi adamakıllı düşünemiyorum. Annem gelmesin demiyor ailenin geri kalanının gelmesini istemiyor yani mesela kardeşlerim gelip göremeyecek Yani eve gelmesini istemiyor kimsenin bununla ilgili tehdit ediyor. Ya evlendiğim ilk zamanlarda da böyle yapmaya çalışmıştı dişimi göstermiştim şu an çocuktan dolayı elim kolum bağlı hissediyorum 😔
Mesleğiniz var mı? Bu adamı nasıl çekebiliyorsunuz?

Ver cocugu kaynanaya kurtul, orda o kafada k8 kocanla yasamaya devam ettiğin sürece covugunun uzerinde hükmün olmayacak gibi, sanki kaynanaya taşıyıcı anne niyetiyle tutulmus gibi giden bir evlilik

Yemin ediyorum Bir tane daha torunu var ve her gün şikayet ediyor yok ona bakıyorum da yoruluyorum da evimin işini yapamıyorum da bilmem ne de zaten ona bir tane taşıyıcı anne var eltim zaten bu görevi üstlenmiş onun tek derdi benim evime karışamadığı için çocuktan yürüyor artık çok sıkıldım

aşırı sinirlendim cidden

sinirim geçti .

Ya korunurken sürpriz olarak çocuğu olmuştur. Yada doktorlar çocuğun olması imkansız demiştir bu yüzden korunmamışlar olmuştur. Bir sebebi mutlaka vardır. Burada bunu çok okudum. Asla kendi hataları değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X