Kaynanam ve kedim.

Kakasını kuma yapıp gömen sonra da o patiyi yalayan bir hayvandan bahsediyoruz değil mi?

Kediler sizden bizden sağlamlar merak etmeyin.
Kediye kedi, insana insan gibi davranalım lütfen.

Kedi doğum gününden anlamaz, ancak evde gereksiz yere çıkardığınız gerilimi gayet iyi anlar. Hayvanı bir rahat bırakın, bırakın ki rahat rahat kediliğini yaşasın yahu.

Hayvanı Allah rızası için bir rahat bırakın, bir de taşıma kutusuna sokup binbir gerilim yaşatıp veterinere mi götüreceksiniz?

Kediler fayans taşına bastı diye mikrop kapsaydı sokak kedisi diye bir kavram varolmazdı. Onun iç güdüsü dağda tepelerde dolaşıp, çamurlara batıp fare yakalamak.

Kediye kedi gibi davranın, aman mikrop kaptı diye sinir krizi geçirirken gereksiz yere veterinere taşımanın yaratacağı stresi atlıyorsunuz. Sorunuz varsa telefonda sorarsınız, veteriner de “birşey olmaz, olur da belirti olursa gelin bakalım” diyecek, ne desin?

Sıkıntısı olmayan hayvandan kan mı alsın sahibi rahat edecek diye?

Komik olsun diye mi yazıyorum ben bunu senin gibi boş değilim ben evde o kadar kedim benim bebeğim
Normal olduğunu düşünüyor musun? Kb dene insan gibi dersin ki "anne iyi niyetini biliyorum,ama özel maması var ,diğer şeyleri verme lütfen".
Mikrop kalmaz merak etme ama daha ciddi bir sorunun var ki bu gidişle yuvani eşini etrafındaki herkesi kaybedeceksin

Siz doktora görünün bence.

Bu üye kedisine doğum günü yapmak istemisti hemde salon tutup eşide izin vermiyordu...o üye mi acaba eğer oysan ;
Kardeş haberin olsun sen normal değilsin
evet o bi konu daha acmisti ya kocam kedimi kiskaniyor diye. Umarim Fakedir gercekse vah o kedinin haline. Kediye uzuldum ben bir rahat birakmiyor hayvani

İnsanları kandırarak konu açmak sizce normal mi?
Yani bir insan böyle dalga geciyorsa ciddi sorunlari vardır diye düşünüyorum.
Ha dalga değilse daha ciddi sorunlar var. Eşiniz gerçek değil bu kesin. Türk erkeklerinin içinde bu kadar sessiz olmaz zorlamayın. İnanmak içimden gelmiyor. Yapmayın böyle saçma konulari kendiniz çözün insanları yormayın. Ne dertlerle uğraşıyor insanlar siz kedim kedim diye yediniz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…