- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Hfhfhcchchhc sesli güldümKayinvalideniz de kedinin kumuna bassın, ödeşin.
Götürün mutlaka hazır gitmişken kendinizi de gösterin.İlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Kız sen hala hastaneye yatmadın mı?İlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Tedavi görün, kv nizin azıcık akli varsa sizden uzak dururİlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?