Kaynanam ve kedim.

Kedi alaturka tuvaletin taşına basmış galiba, ondan mikrop kapti sanıyor

Götürün mutlaka hazır gitmişken kendinizi de gösterin.

“Ne diyor ya bu?” karikatürü gelecek buraya. İyi kaynananızın kafasını kedinin tuvaletine sokmamışsınız intikam için kedimin ayağı nasıl tuvalet taşına değer diye, sizden her şey beklenir. Bu arada bir deli gömleğiniz eksik, hayret bir şey. O bileziği bozdurun da kendiniz tedavi olun madem konu “fake” değilse.

Bi arkadaşımın köpeği ishal olmuştu
Poposu kaşınıyor diye kakalı poposunu duvarlara sürte sürte gezmiş tüm evi boklamıştı
Kv de fayanslara sürte sürte yapmışsa demek ki ondan korkmuştur konu sahibi

Burada bir konu görmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam konu sahibinin kayınvalidesi evde leğenle dolaşıp çişini denk geldiği yerde leğene yapıyordu, salonun ortasında falan…Ya sizin kayınvalide de öyleyse

Bütün konularınızdan sonra aklımda tek bir soru var. O adam sizi nasıl boşamıyor, halen hayret ediyorum.

Bilezik bozup kediye düğün salonunda doğum günü yapacak olan üye mi yoksa?

Kız sen hala hastaneye yatmadın mı?

Tedavi görün, kv nizin azıcık akli varsa sizden uzak durur

Bu kadın yine mi kedi konusu açtı ya ahahhahah valla iyi güldüm

Bu platformda erkeğe,kv pek acımam malum konular olunca hepsine gıcık olurum.Sizin eş ve kv çok üzülüyorum fake değilseniz.Umarim tez zamanda sizden kurtulurlar çünkü aşırı bencilsiniz ,kediniz içinde sıkıntılı bir tipsiniz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…