Kaynanam ve kedim.

Ergense arkadaslariyla vakit gecirsin, gezsin tozsun. Bak ben ergen olmadigim icin internette geziyorum, bebeleri birine kitlesem sokaga atarim kendimi. Ne kedisi ne kaynanasi ya, cik hayatini yasa

Ergenlerimizin pipisi düşsün de aklı başına gelsin. Allahım kız çocuğu ise diğer kronik ablaları gibi olmaz inşallah.

Bunların ailelerine keşke haber verilse

Bak bu onemli bir detay ben sok falan oldum. Bunu konunun en basina yazsaydin tepki almayacaktin.
Bravo
Önemli ayrıntıyı yakalamıssınız
Olay kahvaltıdan sonra olduysa kedi kesin mikrop kapmıştır
Kendini odalara kitleyene kadar acil niye veterinere getirmedin konu sahibi
İnsan bebeğine öylemi davranır
Hemen şuan kalk bir veterinerin acilinden giriş yap bi check-up yaptır yavrucağa

sana büyük şoklar yaşayacağın bir şey söyleyeceğim nur.
benim kedimin tuvaleti de bizim tuvaletin içinde.. her gün o bebek gibi ayaklarıyla tuvalet fayansına basıp basıp geçiyor

Madem ki bu kedi senin bebegin, bir kedi anasi olarak sana, bebeginin patilerini tuvalet tasina bastiktan sonra yalayarak temizlemek düşer, eger ki o patileri yalamadiysan, eger ki o kedinin kicini basini da tuvaletini yaptiktan sonra yalayip temizlemiyosan hic daha da buralara kedi anasiyim diye gelme.

Ablacim sen iyi misin ya? Bir tedavi mi görseniz acaba? Benimde evde iki kedim var mikrop kaparsa kapsin ne olacak yani ölecek halleri yok ya Allahim ya! Kaynanaya bak kötü gelinlere melek kaynana verilir, iyi gelinlere kötü kaynana verilir ilginc…

Amaaan uyduruyo beee

Size yazıklar olsun ya, hayvancağızı hangi vicdanla odaya kitlediniz yanında siz dahi olsanız paramparça ettiniz yüreğini, ömrü boyunca bu travmayla yaşayacak, bakamayacaksanız koruyamayacaksanız doğurmayın yani edinmeyin
Acilen kedinin patilerine nane yağıyla masaj yapıp sıcak su torbası koyun, inanamıyorum ya çıplak patiyle betona basmış sizin yüzünüzden çocuğu da olmayacak artık
Ciğer kokulu bir tütsü yakıp beyaz gürültü açıp hafif hafif ayağınızda sallayın sabaha kadar biberonla 37derece sıcaklıkta süt verin ve sabah acilen kedi yoğun bakım bölümü olan bir hastanenin profesör doktoruna götürün
Bir ümit belki size de bir gömlek giydirirler

Ay ilk paragrafta ciddi yaziyosun sandım hfhfhdhhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…