- 19 Nisan 2022
- 4.204
- 46.807
- 438
Ergense arkadaslariyla vakit gecirsin, gezsin tozsun. Bak ben ergen olmadigim icin internette geziyorum, bebeleri birine kitlesem sokaga atarim kendimi. Ne kedisi ne kaynanasi ya, cik hayatini yasaBu da ergen Fakelerden işte burada oyalanıp azıcık ilgi görüyor teyzesi
Merhaba BDV ruh ve sinir hastalıkları hastanesine hoş geldiniz.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Bu arada olay sabah yaşandı kahvaltı dan sonra
Ergense arkadaslariyla vakit gecirsin, gezsin tozsun. Bak ben ergen olmadigim icin internette geziyorum, bebeleri birine kitlesem sokaga atarim kendimi. Ne kedisi ne kaynanasi ya, cik hayatini yasa
Maalesef konulardan anlayacağınız gibi doluluk oranımız %100 e yakın ama yer açılınca biz size geri dönüş yapalım olur mu?Boş yatak varsa sülaleden bir kac kisi icin rezervasyon yapmak isterim
Amin aminErgenlerimizin pipisi düşsün de aklı başına gelsin. Allahım kız çocuğu ise diğer kronik ablaları gibi olmaz inşallah
BravoBak bu onemli bir detay ben sok falan oldum. Bunu konunun en basina yazsaydin tepki almayacaktin.
O kedi dile gelse neler diyecekte, neyse.
Eminim size içten içe küfür ediyordur
Çıplak ayakla WC fayansına basarsan düşünelim bi bunuFantezi ya Allah bilir kedisi bile yoktur. Saldırırsa bana anlayın ki yok.
Ablacim sen iyi misin ya? Bir tedavi mi görseniz acaba? Benimde evde iki kedim var mikrop kaparsa kapsin ne olacak yani ölecek halleri yok ya Allahim ya! Kaynanaya bak kötü gelinlere melek kaynana verilir, iyi gelinlere kötü kaynana verilir ilginc…İlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Amaaan uyduruyo beeeAblacim sen iyi misin ya? Bir tedavi mi görseniz acaba? Benimde evde iki kedim var mikrop kaparsa kapsin ne olacak yani ölecek halleri yok ya Allahim ya! Kaynanaya bak kötü gelinlere melek kaynana verilir, iyi gelinlere kötü kaynana verilir ilginc…
Amaaan uyduruyo beee
Ayy insallah uyduruktur. Yoksa bu kadinin akli gidici yani ban yemek istemiyorumAmaaan uyduruyo beee
Ay ilk paragrafta ciddi yaziyosun sandım hfhfhdhhdSize yazıklar olsun ya, hayvancağızı hangi vicdanla odaya kitlediniz yanında siz dahi olsanız paramparça ettiniz yüreğini, ömrü boyunca bu travmayla yaşayacak, bakamayacaksanız koruyamayacaksanız doğurmayın yani edinmeyin
Acilen kedinin patilerine nane yağıyla masaj yapıp sıcak su torbası koyun, inanamıyorum ya çıplak patiyle betona basmış sizin yüzünüzden çocuğu da olmayacak artık
Ciğer kokulu bir tütsü yakıp beyaz gürültü açıp hafif hafif ayağınızda sallayın sabaha kadar biberonla 37derece sıcaklıkta süt verin ve sabah acilen kedi yoğun bakım bölümü olan bir hastanenin profesör doktoruna götürün
Bir ümit belki size de bir gömlek giydirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?