• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam ve kedim.

İlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Götürün mutlaka hazır gitmişken kendinizi de gösterin.

“Ne diyor ya bu?” karikatürü gelecek buraya. İyi kaynananızın kafasını kedinin tuvaletine sokmamışsınız intikam için kedimin ayağı nasıl tuvalet taşına değer diye, sizden her şey beklenir. Bu arada bir deli gömleğiniz eksik, hayret bir şey. O bileziği bozdurun da kendiniz tedavi olun madem konu “fake” değilse.

Bi arkadaşımın köpeği ishal olmuştu
Poposu kaşınıyor diye kakalı poposunu duvarlara sürte sürte gezmiş tüm evi boklamıştı
Kv de fayanslara sürte sürte yapmışsa demek ki ondan korkmuştur konu sahibi

Burada bir konu görmüştüm, yanlış hatırlamıyorsam konu sahibinin kayınvalidesi evde leğenle dolaşıp çişini denk geldiği yerde leğene yapıyordu, salonun ortasında falan…Ya sizin kayınvalide de öyleyse :KK47:

Bütün konularınızdan sonra aklımda tek bir soru var. O adam sizi nasıl boşamıyor, halen hayret ediyorum.

İlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Kız sen hala hastaneye yatmadın mı?

Tedavi görün, kv nizin azıcık akli varsa sizden uzak durur 😅

Bu kadın yine mi kedi konusu açtı ya ahahhahah valla iyi güldüm

Bu platformda erkeğe,kv pek acımam malum konular olunca hepsine gıcık olurum.Sizin eş ve kv çok üzülüyorum fake değilseniz.Umarim tez zamanda sizden kurtulurlar çünkü aşırı bencilsiniz ,kediniz içinde sıkıntılı bir tipsiniz........

Back
X