Kaynanam ve kedim.

Şu saatte vallahi haykırdım elinize sağlık sjknsdjnss

Umarım biri fark eder de o kedi alınır elinizden. Ya da sizi biri fark eder de psikiyatriye götürür. Kaç tane konu açtınız kediyle ilgili yazık günah hayvana. Bizim de köpeğimiz var biz de bebek gibi bakıyoruz aşısı veteriner kontrolü maması oyuncakları vs. Rahat bırakın şu hayvanı artık. Yönetimin böyle bir yetkisi var mı acaba, yani hayvan koruma derneklerine ihbar yapabiliyorlar mı?

Sen o kocayı boşan kedinle evlen düğünü de bileziğini bozdur yap

Konunuza fake değilmiş gibi yorum yapayım.

Tuvaletten mikrop kapmaz çünkü insanlardan hayvanlara bulaşabilecek hastalık sayısı çok azdır. Mantar vs gibi bir hastalıklı insan wc kullanmadiysa kolay kolay sorun olmaz oldu ki mantarlı bir insan var olsun bu insandaki gibi belirtiler göstermez. Bu konu hakkında antropozoonoz hastalıklar kategorilerini inceleyiniz yada bir veteriner hekime danışınız milyon ihtimalde bir bu.
İşlenmiş gıda verilmesi yanlış burda salam adına yazıyorum bunu. Lakin iyi haşlanmış bir yumurta ve sadece haşlama olarak verilmiş ciğer her gün verilmediği ve miktarına dikkat edildiği sürece orta segment bir mamadan kat be kat daha fazla yararlı hayvaniniza bu ikinci diyeceğim.
Üçüncüsü sizinle tüm iletişimini enerji ve hislerinizi karşılık kuran bir varlik karşınızdaki o an onu odaya kapatmanızın kimseye bir faydası olmamıştır. Kedi gibi sezgisel bir hayvanı sadece uzmussunuzdur yaptığınız harekette sahibim beni cezalandırıyor yada kaynanasına kızdı ben şu odada sessiz takilayim birazdan beni alır diye düşünmez.
Bir bebek edasıyla yetiştirdiğiniz hayvanınız için olaylar karşısında sergilediğiniz tavırda en az onun beslenmesi temizliği kadar önemli.

Bunların hepsini yazma nedenim üstüne titrediğiniz bir evcil hayvanınızın olması sizi anlıyorum lakin yanlış tepkiler verip yanlış yöne bakıyorsunuz.
Kaynanizda da bir kötülük göremedim en azından tüyü dökülüyor aman pis bu diye kötü kalpli değil illede beslemek istiyorsa kuru mama dışında bir gün somon alın pisirsin yedirsin o da rahat etsin siz de kediniz de bayram etsin.

Inanın fake dememek elde değil.Kediniz nasıl bir mikrop kapıyor. Hemen mikrop kapılsa benim ogrencilerin sınıfın tabanında sürünerek yaşıyor. Gayet sağlıkçılar merak etmeyin

Ne saçmalıyorsun sen be görende hayvana kötü bir şey yapıyorum sancak her yoruma saygım var ama böyle bir densizlge asla sen haddini bil önce

Ne saçmalıyorsun sen be görende hayvana kötü bir şey yapıyorum sancak her yoruma saygım var ama böyle bir densizlge asla sen haddini bil önce
Evet kediye kötü bir şey yapıyorsunuz. Hayvanı odaya kilitleme hakkına sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz. Çoluk çocuk da kilitlenebilir size göre. Doğum günü meselesinde yorum falan yazmadım. Herkes sevincini farklı yaşayabilir dedim ama hiç bir canlı bir yere kilitlenmeyi hak etmiyor. Koca kadın yalnız kalmaktan korktuğu için eşinin annesini çağırıyor ama el kadar hayvanın yalnız ve kilitlenmekten korkacağını düşünmüyor.

Sizin gibiler ne evcil hayvan ne de çocuk sahibi olmamalı. Çünkü haddinizi sınırınızı bilmiyorsunuz. Kedi dediğin canlı meraklıdır her yere girmek bakmak ister. Tuvaletin fayansına bastıysa silersiniz patilerini olur biter. Kilitlemek ne demek?
Tekrar ediyorum yönetimden birileri sizi şikayet etsin nolur.

Eşin evde olmadiginda korkma , kaynanan da gelmesin, kedine de bisey olmamis olur. Ayyy içim bayildi, ühüü ben evde tek korkarim kaynana gelsin kalsin, ühüü kaynana kedime mikrop kaptiriyo, yemek yediriyor her gün çemkiriyorum ühü..... ben olsam sizin gibi bir insana katlanmam

Ya çok tatlısın nasıl benimsiyor aşık kedisine ama bir canlıya veya cansiza bu kadar bağlanmak iyi değil hatta zararlı yarın. Birgün bebeğin olsa ne yapacaksın ben bebeğimi bile bu kadar esirgemiyorum . Kaynana ve eşe fiziksel olarak mı saldırdın onu anlamadim . Bu arada kediye hiçbir şey olmaz onlar yaratilis gereği her ortama ayak sağlayan canlılar sokak kedileri çöpten çıkmıyor

Kediye hiç bir şey olmaz çoğu kedi sahibinin evinde tuvalet kumu falan hep tuvalette durur zaten. İç parazit tedavisini düzenli yaptırıyorsanız hiçbir sorun yok.Fakat eğer konunuz gerçekse ciddi diyorum ruh sağlığınız bozuk. Bende mesela hayvanları çok seviyorum kedi köpek besledim evimde,gözümden sakınırım. Ama sizin durum gerçekten normal değil. Böyle gereksiz bir şeyden insanların üstüne saldırmanız vs anormal. Lütfen kendinizin ve çevrenizin sağlığı için tedavi olun.

Kedinin fotoyu atsana ya aşırı aşırı queen kendisi günümüz şenlensin minnosla

Komik olduğunu mu zannediyorsun? IQ seviyen yerlerde görünüyor sadece ve gülmüyoruz da senin saçma sapan troll konularına

Sizin, gerekirse bilezik bozdurup mekan kapatarak kedinize doğum günü yapmak gibi rafine zevkleriniz vardı. Eşinizin annesinden "kaynanam" şeklinde bahsedecek kadar ne ara avam tabakaya indiniz?
Kediniz ilk konuda 9 aylıktı, sonra 8 aylık oldu...
Benjamin Button gibi, gençliğe doğru gidiyor.

"Kaynananız" fayans tuvalet taşlarına hacet gidermiyorsa, yersiz endişe ediyorsunuz. Ha eğer öyle bir huyu varsa, komple bir sterilizasyon gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…