Şu saatte vallahi haykırdım elinize sağlık sjknsdjnssSize yazıklar olsun ya, hayvancağızı hangi vicdanla odaya kitlediniz yanında siz dahi olsanız paramparça ettiniz yüreğini, ömrü boyunca bu travmayla yaşayacak, bakamayacaksanız koruyamayacaksanız doğurmayın yani edinmeyin
Acilen kedinin patilerine nane yağıyla masaj yapıp sıcak su torbası koyun, inanamıyorum ya çıplak patiyle betona basmış sizin yüzünüzden çocuğu da olmayacak artık
Ciğer kokulu bir tütsü yakıp beyaz gürültü açıp hafif hafif ayağınızda sallayın sabaha kadar biberonla 37derece sıcaklıkta süt verin ve sabah acilen kedi yoğun bakım bölümü olan bir hastanenin profesör doktoruna götürün
Bir ümit belki size de bir gömlek giydirirler
Allah korusuuuunAy ilk paragrafta ciddi yaziyosun sandım hfhfhdhhd
Bak bu da çok iyiHayir ben anlamadım ki, bu kedinin ev terliği yok mu kardeşim
Hep gülesiniz İnşallahŞu saatte vallahi haykırdım elinize sağlık sjknsdjnss
Sen o kocayı boşan kedinle evlen düğünü de bileziğini bozdur yapİlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
İlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Inanın fake dememek elde değil.Kediniz nasıl bir mikrop kapıyor. Hemen mikrop kapılsa benim ogrencilerin sınıfın tabanında sürünerek yaşıyor. Gayet sağlıkçılar merak etmeyinİlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Ne saçmalıyorsun sen be görende hayvana kötü bir şey yapıyorum sancak her yoruma saygım var ama böyle bir densizlge asla sen haddini bil önceUmarım biri fark eder de o kedi alınır elinizden. Ya da sizi biri fark eder de psikiyatriye götürür. Kaç tane konu açtınız kediyle ilgili yazık günah hayvana. Bizim de köpeğimiz var biz de bebek gibi bakıyoruz aşısı veteriner kontrolü maması oyuncakları vs. Rahat bırakın şu hayvanı artık. Yönetimin böyle bir yetkisi var mı acaba, yani hayvan koruma derneklerine ihbar yapabiliyorlar mı?
Evet kediye kötü bir şey yapıyorsunuz. Hayvanı odaya kilitleme hakkına sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz. Çoluk çocuk da kilitlenebilir size göre. Doğum günü meselesinde yorum falan yazmadım. Herkes sevincini farklı yaşayabilir dedim ama hiç bir canlı bir yere kilitlenmeyi hak etmiyor. Koca kadın yalnız kalmaktan korktuğu için eşinin annesini çağırıyor ama el kadar hayvanın yalnız ve kilitlenmekten korkacağını düşünmüyor.Ne saçmalıyorsun sen be görende hayvana kötü bir şey yapıyorum sancak her yoruma saygım var ama böyle bir densizlge asla sen haddini bil önce
Ya çok tatlısınİlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
Komik olduğunu mu zannediyorsun? IQ seviyen yerlerde görünüyor sadece ve gülmüyoruz da senin saçma sapan troll konularınaİlk olarak konuma fake sahte diycekler hiç yorum yazmayın kaynanamla evimiz yakın mesafede eşim gece iste olduğunda yanıma geliyor kalmaya korkmayim diye ama sürekli kedime bir şeyler yedirmeye çalışıyor işte yumurta haşliyor veriyor salam ciğer yapim vs diyor zararlı diyorum ama vermek istiyor Allahtan kedim akillida yemiyor hiç birini geçen tuvaletteyken kapıyı Aralık bırakmış benim kedimde meraklı olduğu için girmiş oda ellerini yıkıyormuş o sıra ama kedicim fayans tuvalet taşına basmış ben tabi ofkelendim aşırı mikrop kapcak diye temizdi bir şey yoktu diyor ama bilmiyorum sonra çok sinirlendim kedimi aldığım gibi hemen temizledim her yerini tabi kendimi tutamadım o sıra kaynanama eşime saldırdım bu mikrop kaparsa sizi öldürürm vs dedim sonrasında yatak odasında kitlendim kedimi ve kendimi kedim mikrop kapar mi Lütfen doğruyu söyleyin sabah beri ağlıyorum bir lokma yemedim yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?