Kaynanam ve ikiyüzlülüğü

sansebastiancake

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
1
0
1
27
Hanımlar kaynanamın yalan konuşmasına ve ikiyüzlülüğüne denk geldim çok soğudum. Evin içindeyken gayet güzel kızım kuzum eltisinin yanında gelin demeler laf sokmalar imalı şekilde, anlıyorum tabi.Bi olay yüzünden ters düştük ondan sonra böyle olduğunu düşünüyorum ya önceden de dedikodumu yapıyordu ben denk gelmiyordum şimdi de kulağım duya duya benden bahsediyor alttan alttan anlıyorum.Nasıl davranmam lazım ya da ne demem lazım kafamı çok takıyorum lohusayım bir de iyice kuruldum kadına.İçimden diyorum hakkımı asla helal etmiyorum çğnkğ beni çok kırıyor

Uzak dur saygıda kusur etme ama mesafeli davran. Sık sık gitme

Ne derse desin duymazlıktan gelin belliki size duyurmak için söylüyordur. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin hem yeni doğum yapmışsınız bebişinizin ve anneliğinizin tadını çıkarın o kişiyle de olabildiğince mesafeli olun

Bana k.v ve gorumceler ilk yıl bunu yaptılar. Ben böyle durumlarda sinir olsamda, üzülsemde asla belli etmedim .eşime durum bu , amaçları bu , bunu bilmen yeterli ama karışma ben halledicem dedim. Onları tatmin etmemek için böyle durumda o ortamlarda şen kahkahalar attım, kocamla basbasa gezmelere gittim , kale almadigimi gözlerine sokuyordum. Bir süre sonra prim yapamayacakları anlayınca uğraşmayı bıraktılar. Şimdi birbirleri ile uğraşıyorlar ben çekirdeğimi aldım izliyorum

Alttan alma mesafeli ol ...

Eşine kesinlikle anlat.bilsin ki dolup dolup o da sana kurulmasin.ben hep kaynanam ilgilenmez sormaz bir bardak su vermez ama esimide doldurmuyor derdim hep.taki eşime anneni ariyorum imalı imalı konusuyor sanki iyikide arabildin tarzında konusuyor dedim.esim demezmi sende sadece arayıp hal hatır sorup havadan sudan konuşup kapatiyormussun.ben mesajı aldım şuan tamamen görüşmeyi kestim esimede herşeyi ama herşeyi anlattım ki o da beni suçlu görmesin.simdi eşimde aramıyor fazla anladi dolduruşa getirdiğini.yani susmayin.

Yoruma katılıyorum. Ne kadar umursamazsanız o kadar uzaklaşırlar çünkü yaptıklarının hiç bir önemi olmadığını anlayacaklardır. Gezin,tozun bol kahkaha atın yanlarındayken.
Görmezden gelmek, merak etmemek en güçlü silahdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…