- 2 Mart 2023
- 214
- 0
- 23
- Konu Sahibi nur kaynak
Merhaba arkadaşlar sizlere bir derdim demeyelimde sinir olduğum bir konuya değinmek istiyorum. bu konunun başında kayınvalidem geliyor ben 35 haftalık hamileyim biz hamıleliğimi öğrendikten bugüne hiçbirsey almadık. Çünkü kaynanam almayın biz hep bır gıder alırız senle dedı bir çıkışta hepsı alınır dedı. buraya kadar tamam biz taki bu haftaya kadar bırsey almadık neyse doktorum bna çantanı hazırda tut ne olur ne olmaz dıyınce,esıme soyledım eşimde e bebege gıdelım ne gereklıyse alalım dedı gıttık. kaynanam bunu ogrendıgınde ıse eşime nıye aldınız bız alcaktık dedı esımde bız aldık kızıma bırsey almısım bırsey olmaz demıs.kaynanam buna gıcık olup benimle soguk soguk konuşmaya başladı herneyse bebeğine hıc takım elbıse zıbın almadım eksıgı vardı. kaynanamda bn alırım acele etme dedı benım dogumuna 3 hafta var yanlız ne bebek arabası ne dolap bunlarıda bız alacağız dedı.ve bız almadık geçen pazardan ıkı takım zıbın bı adet gecelık bebek ıcın muslın bez almıs bırde kendı seçmiş koymuş almıs bnada gel bn aldım dedı modelı fln bna atmak dursun ben ona sormadan aldım esımle dıye güya aynısını yapmaya çalıştı. Allah razı olsun dedım almıs bı baktımkı kıyafet sıfır herneyse dedım boşver bız alırız ama orda bı takım begendım kaynanamın aldığı yerden esımde gıt al annem versın parasını bırsey olmaz dedı.bnde eltıme al gel çok sıcak dedım kaynanam onu napcak 1 yaş cocuk doğduda buyudude almadıkmı demıs çok zoruma gıttı begendıyse alsın demek yerıne eltım kaynım bırseyler almıs sagolsun onlarada ne gerek vardı bu cocuk bukadar kıyafetı napcak demıs ve benım toplam 13 adet bebe kıyafetım var ağladım zoruma da gıttı ıste bebek emzıgı gerek yoktu hastanede doğar doğmaz emzıkmı verılır bu kıyafetlerı napcanız vs vs buna karşı çok kırıldım üzüldüm sımdıden bunlara karışıyor doğunca dusunemıyorum nasıl bır yol ızlemem gerek bılmıyorum bıraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Son düzenleme: