Kaynanam ve gamsızlıkları

sancilibayaann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
57
-21
26
Benmi çok abartıyorum yoksa haklımıyım bilemiyorum ama aşırı sinirlerim bozuluyor evleneli 4 ay oldu bu kısa süre içinde kaynanamı sevemedim gitti saygıda zorunluyum biliyorum saygıda gösteriyorum ama ben böyle gamsız insan görmedim malesef belirli sebeplerden dolayı beraber yaşıyoruz 22 haftalık hamileyim evin tüm işlerini ben yapıyorum kaynanam sadece bir yemek yapıyor neyse beraber yaşıyan insanlar birbirine yardım etmeli bence sonuçta madem beraber yaşıyorsun elin bir şey tutmalı bazen ağrılarım oluyordu kaynanam asla yardım etmiyor süpürüyorum tüm işleri yapıyorum hergün patates yemeği yapıyor bır kere bile canın bir şey istiyor mu diye sormuyor hergün aynı yemek zaten tüm işlerini yapıyorum biraz değişik bir şey yapsa nolur ki bazen yapmıyor bile hiç denemediğim halde ki yemek yapmayı bilmem kendim yapıyorum ama artık bu gamsızlıklarından bıktım resmen ne yardım ediyor ne bir şey yapıyor tüm gün kahve çay içiyor dizi izliyor ne yapıcam bilmiyorum hem hamilelik hormonlarım tavan hem tahammül edemiyorum nasıl sabır edicem bilmiyorum

Birlikte yaşamayı isteyen kv genelde bana yardımcı olur mantığıyla o gelini alıyor, yani sen onun gözünde o ise zaten mecbursun. Bebeğin hayırlı olsun ama çok çok erken hamile kalmışsın , yemek konusunda illa teklif bekleme madem ki birlikte yaşıyorsunuz canım bir şey istiyorsa gir mutfaga yap, kimse sana vay efendim niye yaptın diyemez.

Dayanamadım tekrar yazacağım ,niye bekliyorsun yani benim kv de de standart yemekler yapar hatta 3-5 yemek var döndürüp aynı şeyi yapıyor bana uymuyor 1 haftaliga gitsem bile mutfağa girip istediğimi pişiriyorum , beğenirse onlar da yiyiyor biz bunu yiyemeyiz derlerse kv kp kendine ayrı yemek yapıyor .

Ben bir şey yapıncada bildiğiniz küçük çocuk gibi trip atıyor

Kendi ayağına sıkmışsın, hem kaynanayla yaşamayı kabul et hem evlenir evlenmez hamile kal. Bi de siz kaynananın evine mi yerleştiniz? Eğer öyleyse bir şey diyemezsin kadının kendi evi kendi düzeni, sen ne istiyorsan yap laf ederse de kulak ardı et. Kendi evinize çıkın bi an önce.

Evet kendi beraber yaşamayı istedi bir an önce çıkmamız lazım eşimi ikna etmem lazım kendi düzeni olduğunu biliyorum ama aşırı gamsız dayanamıyorum valla bir tatlı yapsam hemen surat asıyor kendisi yapmasınıda bilmiyor anca otursun dizi izlesin kahve içsin

Haklısın da kadın değişmez bu saatten sonra, ev ev üstüne de olmaz. O istedi diye eşinle sen niye kabul ettiniz beraber yasamayı. Verecek başka tavsiyem yok, ne yap ne et eşini didikle ayrı ev tutsun bir an önce.

Para gidiyor gözüyle bakıyordur. O yüzden tatlıya bile surat asıyordur. Siz şuanı düşünmeyin boşuna o çocuk doğunca sizin anneliğinize karışıcak.

karışmasına izin vermiycem şimdiden söyledim zaten benim çocuğumu ben nasıl istersem öyle büyütürüm diye
Aynı evin içinde mümkün değil karışmamaması , kocan da arkanda değil. Doğumdan sonra , kayınvalidem bebeğime şöyle karışıyor , böyle karışıyor diye konu açarsın. Tek çare taşınmak ama anladığım kadarı ile kocan hayatından memnun.

karışmasına izin vermiycem şimdiden söyledim zaten benim çocuğumu ben nasıl istersem öyle büyütürüm diye

Siz gerçekten buna inanıyor musunuz? Tatlı yapmanıza bile surat asa bir kadın, siz çocuk bakarken sizi eleştirmeyeceğini falan mı sanıyorsunuz. Eleştirecek cevap verirseniz ağlayıp kendini acındıracak, eşiniz de alttan al diyecek. O kadınla yaşamaktan bir an önce vazgeçmeniz lazım.

Kaynana ile aynı ev bır de bebek.
Eşini de ayrı eve çıkmaya ikna edememıssın kı çalışmıyorsundur da.
Önceden hamıle kalmıssın bır de.
Aılen ne durumda?

Neresinden tutsan elinde kalan bir konu. Evlendiğin gün hamile kalmışsın belliki ayrı eviniz de olmayacak üst üste aynı evde yaşamak hangi devirde kalmış yakın olabilir ama aynı ev olmaz. Sabır edecek, düzelecek bir konu değil kendi evin olacak başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…